yani kafama yatıyor aslında ssang yong sıfır actyon sports ve ya actyon güzel fikir biraz araştırayım bakalım.teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: vet.darkcloud
evet evet biçilmiş kaftan ama vergisi motor 2500 olduğundan dolayı olmuyo gönül onu istiyor ama 2605 tl yıllık vergi var o beni durduruyor işte
Bu 4x4 Navaraların vergileri bu kadar fazlamıydı ya... Bende nede olsa kamyonettir, vergisi düşüktür diye önermiştim aslında...
Bagaj kısmı hariç sınıfında freelander hepsinden iyi ve kalitelidir,suzuki grand vitarada tercih edilebilir ama onun haricindekiler 4*4 koşullarında istediğinizi veremez malesef..
soruma cevap yazan herkese teşekkür ederim.sorunum çözüldü zannedersem araştırmalarım sonucu 2010 6-7. ayında almak üzere DACİA DUSTER adlı aracı almak üzere son kararımı verdim.tam da isteklerime cevap verecek bi araç oldu ii günler diliyorum herkese. seçme sebebimi de aşağıya yazıyorum ii günler 1 senedir kafam patlamıştı valla otomobil uzmano olacaktım neredeyse:))
ben veteriner hekimim vergisi düşük motoru,kuvvetli,yerden yüksek,görünümü şık,4*4 olan,yakıtı az,sıfır km bi araç,içi modern(ama daha göremedim),kısacası bu kadar özellikği bir arada sunan bi hayal gibi anlayacağınız ya neden olmasın zaten fiyatı da makul olacağından renault-nissan ortak yapımı gibi bi şey işte tam benlik vur dağlara taşlara,yokuşlara,kar buz oooohhh amanın ne güzel.sevinçten kulaklarım ağzıma varacak vallaha.zaten araba mı emektarı(connect 75 ps 2005 model) 2010 6-7. ayda değiştireceğim 1 senedir bakmadığım araç kalmamıştı şu an ki araçlardan hepsindede en az bir ödün vermek gerekiyor gerek alırken verilecek fiyat far kı gerekse aracın yakıt konusu ve ya vergi fazlalığı çıkıyor du karşıma.ya bu araç benim için bulunmaz kaftan.şu racın içini de görsem de rahatlasam.
Hocam yaza kadar bekleyeceksen Skoda Yeti de geliyor Mart ayında. Gayet yeterli 1.2 TSI motoru var. DSG de cabası. Fiyatı 42.000'den başlayacak. Avrupa'da çok beğenildi. İç mekanı Tiguan'a beş basar. Kalitesi de Dacia ile karşılaştırılamaz zaten. Bir bak derim .
quote:
Orijinalden alıntı: vet.darkcloud
peki connect 110 luk alsam da şu paletler var ya 1 dakika da söküp takılan onu da alsam 110 luk olmaz mı hiç kimse bu na yorum yapmadı
hocam ikiside farklı araçlar bir suvun yanında pek tercih edilmiyor diye kimse yorum yapmamıştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme