sportage degil ama hemen hemen aynı olan tuscon kullandım şehir içinde çok hantal bence almayın
4x4 Nissan Navara işinizi görür diye düşünüyorum...
Bazı hayvanlar turbo sesinden nefret ediyorlar. Veteriner deyince aklıma ilk gelen şey oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: KILIÇ
sportage degil ama hemen hemen aynı olan tuscon kullandım şehir içinde çok hantal bence almayın
140 hp olanından alır , 112 hp'nin çilesini çekmez
Hocam, ben de Veeriner Hekim'im. 4 yıldır Suzuki Vitara 1.6 jlx kullanıyorum. Tavsiye ederim. Köy yollarında, karda ,buzda, çamurda gitmeyeceği yer yok. Çok sağlam araç rutin bakımlarını yapıp uzun yıllar binilebilir. Parça fiyatları makul. Yakıt tüketimi şehir içi 9.6 şehir dışı 6.5 lt /100 km. 2000 model için vergisi yıllık 275 tl. Klima ve çift hava yastığı standart ABS opsiyonel. Şehirlerarası kullanımda yormayan bir araç. Şehir SUV'larından farklı olarak profesyonel arazi şanzımanı ve şasesi var. Yeni model bir çok SUV ya sürekli 4 çekerdir veya ağır devir yoktur. Suzuki'de seri 4 çeker dışında 4L yani ağır 4 çeker modu var. Dezavantajı bagaj çok büyük değil. Bir diğer seçenek de 2004'e kadar olan Grand Vitara da olabilir. Daha geniş iç hacme sahip ve donanım - konfor daha fazla. Dezavantajı 2000 motor olduğundan daha fazla yakıt ve vergi.
Benzinli olabilir ise Honda CR-V veya Suzuki Grand Vitara, dizel olacak ise Freelander veya Sportage işinizi görecektir.
sportage sürmedim ama 75 lik connectten sonra illa ki daha konforlu ve de model bakımından daha ii bi araç bakıyorum aslında.bagaj özellikle de önemli çünkü aile olarak yolculuklarda bide bebek var zaten connectinki bile doluyor tıka basa.hem aile hem de iş için olması lazım.benim aradığım araç karlı buzlu yollarda ben araçtan inip zincirle paletle uğraşmadan biraz zorlanarak ta olsa o yolları aşmalı,altı yüksek ve de konforlu olsun istiyorum.aslında yakıtı da önemli değil çünkü hastaya gittiğimde müşteriden alıyorum yakıt parasını.sportage in 4x4 ü nasıl dır acaba bana yeter mi?ve ya suzuki grand vitara da konfor yol tutuş nasıl?çünkü bi inek doğururken aranıyorum ve de acil o köye ulaşmam gerekiyor söylemesi ayıp şarkışlanın en hızlı veteriner hekimiyim.yol tutuşu da önemli connectle gerçekten de sınırları zorluyorum ortağımda caddy var benim gibi kısa zamanda bile gidemiyor.şöför farkı da olabilir ama caddy işte altı yere yakın.
honda crv de ii aslında ama iç mekanı hoşuma gitmiyor.eski model ve de km si fazla araçta olmaz diyorum.
med vet nereden sin?
Bir arkadaş Navarra yazmış 4 x 4 bir pick up aslında belirttiğiniz şartlar için biçilmiş kaftan gözüküyor...
evet evet biçilmiş kaftan ama vergisi motor 2500 olduğundan dolayı olmuyo gönül onu istiyor ama 2605 tl yıllık vergi var o beni durduruyor işte
en fazla 2 yaşında o paraya temiz grand vitaralar bulabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
quote:
Orijinalden alıntı: KILIÇ
140 hp olanından alır , 112 hp'nin çilesini çekmez
türkiyede varmı
Ben Denizi'deyim. Alacağınız araçta şanzımanda mutlaka 4L modu olsun. 4L olmadan ancak hafif kar ve hafif rampaları çıkabilirsiniz, derin kar, derin çamur, dik rampa olduğunda standart dört çeker batar, kalır.
İyi de şimdi ben Veteriner beyfendiyi çağırdım diyelim..Adam geldi Jeep ile..Veya köylü gördü Jeep ile gördüğünü..Adam korkar abi çağırmaya çok pahalıya gelir diye
peki connect 110 luk alsam da şu paletler var ya 1 dakika da söküp takılan onu da alsam 110 luk olmaz mı hiç kimse bu na yorum yapmadı
Başlık konu içeriğini anlatacak şekilde tarafımdan değiştirilmiştir.
iyi forumlar.
Suzuki vitara daha iyi bir seçim olur.
olan arabayı satıp aynından almak bence mantıklı değil.
sportage ye fuarda binmiştim.Hayatta o kadar para verilmez içi çok kalitesiz.sırf jipe binmek için almam doğrusu.
sayın veteriner arkadaşım sana sadece 2 önerim olacak. 1.si :http://www.sahibinden.com/emsali_varsa_bedava_jeep_grand_cherokee_2_7_crd_2003_model-44WQQaXQQ19285222WQQpXQQdisplayitem klasik bir g. cherokee seni hem asfaltta rahat ettirir hem de arazide sorun olmaz sonuçta o bir jeep 2.si :http://www.sahibinden.com/masrafsiz_sahibinden-80WQQaXQQ19267516WQQpXQQdisplayitem ssangyong. kim ne derse desin bana göre çok sağlam araçlar. bir kere motor ve şanzıman mercedes. 2. si youtubeda videoaları izledim arazide pişman etmez. içi çok rahat. kalite olarak baya iyi. bagajı hele gayet büyük hatta bu klasmanda böyle bir bagaj yok. forumda diğer markalar kısmında arkadaşın biri görüşlerini paylaşmış aldıktan sonra. ki gayet açıklayıcı ve tatmin edici. sivas yollarında seni pişman etmez. valla özledim memleketimi bu arada sivasta nerde çalışıyorsunuz.