Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Tebrik ederim vallahi, işten anlayan dikkatli bir kullanıcı olarak hemen farkedebilmişsiniz. İnsanlarda vicdan kalmamış, geçmiş olsun. Plastik çamurluk kenarlarından anlaşıldığı üzere araç Sandero stepway. Bayiyi de deşifre edinki, böyle insanlar para kazanmasınlar. Bakalım bayinin ve markanın tavrı ne olacak merak ettim...

Teşekkür ederim.Yaşadığım bu durum maalesef insanlara olan güvenimi kırdı.Allah cc doğru yoldan saptırmasın inşallah.Süreci buradan yeri geldikçe açıklayacağım.Distribütörün tavrını öğreneyim,markayı modeli bayiyi ifşa edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

Sahtekarlik çok yaygin.Geçmiş olsun.

Maalesef öyle.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Araç Dacia Stepway. Benim aynı markayla süren davam var. Umarım siz davaya gerek kalmadan sonuç alırsınız. İyi şanslar.

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü)

Size de geçmiş olsun.İnşallah lehinize sonuçlanır davanız.Ben de yarından itibaren işlemleri başlatıyorum zaten.Kısa da olsa sizi üzen durumu buradan paylaşırsanız sevinirim açıkçası.

• Şuna bak ya, insan neden sıfır araç alır? Sorunsuz, kazasız, boyasız diye alır. Avrupa'da, Amerika'da böyle bir sey olsa kan alırlar kan adamdan. Çok geçmiş olsun, öncelikle Allah sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Bayiyi ifşa etmeniz daha iyi olur, alacak insanlar da ona göre o bayiden almaz. Tekrardan geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Konusu vardı hocam linkini aşağıya bırakıyorum. Tavsiyem aracı aldığınız bayiye giderseniz, tüm yüzsüzlüklere seri kanlılıkla yanıt verin, davaya gerek kalmadan olayı çözemeye çalışın. Hata bariz olduğundan büyük ihtimal aracı ikinci el olarak sizden alıp, yenisini vereceklerdir size ama alım satımdaki masraflara karışacaklarını hiç sanmıyorum.

Sorunu Çözemeyen Yetkili Servis - Dacia Duster - Dava Açıldı (Benim Aracımın Linki)
    donanımhaber forum
    Sorunu Çözemeyen Yetkili Servis - Dacia Duster - Dava Açıldı - Bilirkişi Raporu Geldi » Sayfa 1 - 10
    https://forum.donanimhaber.com/sorunu-cozemeyen-yetkili-servis-dacia-duster-dava-acildi--124529419

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Bu ne ya!

Çok geçmiş olsun.20 sene sonra falan artik boyali sifir araclar standart hale gelir.O derece keriz yerine koyuluyoruz.Yazik gunah paraya vallaha ya!

Allah bir daha düsürmez inşallah.Vallaha takipte kalmaya calisacagim.Bu arada Marka ve modeli merak ettim.

Allah böyle saticilari beter etsin!!

Teşekkür ederim.Hasarlı ya da hatalı boyalı aracı bu şekilde satmaları zaten onların dürüst olmadığını gösterir.Trilyonluk adamların gözü maalesef paraya doymuyor.
    Model konusunda bir-iki ip ucu bıraktım zaten :)

Dacia olduğunu gözüme kestirdim ilk fotoğraftan kaput yerinden.Ne diyelim Allah sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Şuna bak ya, insan neden sıfır araç alır? Sorunsuz, kazasız, boyasız diye alır. Avrupa'da, Amerika'da böyle bir sey olsa kan alırlar kan adamdan. Çok geçmiş olsun, öncelikle Allah sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Bayiyi ifşa etmeniz daha iyi olur, alacak insanlar da ona göre o bayiden almaz. Tekrardan geçmiş olsun.

Doğru yazmışsınız.Başımız ağrımasın diye sıfır alalım dedik ama en kötüsüyle karşılaştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Konusu vardı hocam linkini aşağıya bırakıyorum. Tavsiyem aracı aldığınız bayiye giderseniz, tüm yüzsüzlüklere seri kanlılıkla yanıt verin, davaya gerek kalmadan olayı çözemeye çalışın. Hata bariz olduğundan büyük ihtimal aracı ikinci el olarak sizden alıp, yenisini vereceklerdir size ama alım satımdaki masraflara karışacaklarını hiç sanmıyorum.

Sorunu Çözemeyen Yetkili Servis - Dacia Duster - Dava Açıldı (Benim Aracımın Linki)
    https://forum.donanimhaber.com/sorunu-cozemeyen-yetkili-servis-dacia-duster-dava-acildi--124529419

Teşekkür ederim,Allah size de sabır ve davayı kazanma neticesi versin inşallah.Avukat arkadaş 7 gün içinde cayma hakkımız olduğunu söylemiş.Yarın distribütörü arayacağım olmazsa cayma işlemleri için mahkeme tespiti yaptıracağım.

• Rezalet gibi rezalet ona lafım yokta, asıl sorum şu "o boya cihazını nereden kaça aldınız "
  • Merhaba dostum konunuzu okudum. Otomotiv sektöründe çalıştığım için konuyu az çok biliyorum. Şimdi fabrikalarda üretimde bantta herhangi bir hata demek aynı zamanda o aracın çöpe gitmesi demek. Ancak her marka bu hususta hassas olmuyor ve bantta yanlış işlem sonucu hasar almış aracı tekrardan boyaya sokuyor. Aracın tamamındaki ikinci üçüncü kat boya büyük ihtimalle bundan kaynaklıdır. Çamurluk için birşey diyemem ancak bu tekrar boya mevzusu aynen anlattığım gibidir. Geçmiş olsun. Hakkınızı sonuna dek arayınız.

• Abi cok gecmiş olsun üzücü bir durum, Allahtan detailing gecmişin oldugu için bir bakısta ters birseyler oldugunu anlamıssn, baska bir vatandaş bir ömür kullanıpta anlamayabilirdi.

Allah yardımcın olsun bu yolda

• quote:

Orijinalden alıntı: iakgul

Rezalet gibi rezalet ona lafım yokta, asıl sorum şu "o boya cihazını nereden kaça aldınız "

Sahibinden.comda Ata dış ticaret var.Sefa püsküllüoglu.2 yıl önce 600 tl verdim.Güvenli satıcı.Kendi mühendis zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Abi cok gecmiş olsun üzücü bir durum, Allahtan detailing gecmişin oldugu için bir bakısta ters birseyler oldugunu anlamıssn, baska bir vatandaş bir ömür kullanıpta anlamayabilirdi.

Allah yardımcın olsun bu yolda

Allah razı olsun kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Merhaba dostum konunuzu okudum. Otomotiv sektöründe çalıştığım için konuyu az çok biliyorum. Şimdi fabrikalarda üretimde bantta herhangi bir hata demek aynı zamanda o aracın çöpe gitmesi demek. Ancak her marka bu hususta hassas olmuyor ve bantta yanlış işlem sonucu hasar almış aracı tekrardan boyaya sokuyor. Aracın tamamındaki ikinci üçüncü kat boya büyük ihtimalle bundan kaynaklıdır. Çamurluk için birşey diyemem ancak bu tekrar boya mevzusu aynen anlattığım gibidir. Geçmiş olsun. Hakkınızı sonuna dek arayınız.

Çamurluk bayinin boyaması.Diğer yerler fabrikanın hatası.Tek sorun bu aracı sağlam olarak satmaları.Durumu açîklayıp satsalar ve biraz daha ucuz verseler zaten bir alıcı çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 24 Temmuz 2017; 19:48:37 >

• ben direk dava açardım... Artık amerikadaki gibi olacak arkadaş hakkını arayacan 20 30 50 liraymış bakmıcam zaten çok para harcıyoz gereksiz bunada atarım paramı böyle böyle akıllanacak bunlar o aracıda kullanırım davamı açarım 2 sene sonramı sonuçlandı hem paramı alırım hem işimi görmüş olurum...
  • Geçmiş olsun empati yaptım gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Bunu size yaşatanlar maddi manevi bedelini ödemeliler (eğer adalet varsa)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun
    Fatura eksik olma sebebi eksik 1500-2000 tl tutar trafik tescil ücretleri oradan bir şey çıkmaz her bayide aynı oluyor eksik tutarın makbuzlarını veriyorlar teslim ederken size vermedilerse talep edebilirsiniz onlarda vardır

Boya konusunda malesef çok yaşanan bir durum ve bu sıkıntıda yine kullanıcılar mağdur oluyor ben aracı teslim almaya gittiğim de boya ölçer ile gitmiştim sıfır araba bile alırken böyle korkarak almak insanı üzüyor umarım en az zararla kurtulursunuz bu durumdan
  • vay hocam geçmiş olsun inşallah sıkıntısız çözerler sorunu istanbul avrupa yakasındayım 15 günlüğüne yardım edebileceğim birşey varsa pm atın

• Insan artik 0 km bile almak istemiyor.

• Çok geçmiş olsun. İğreniyorum böyle ahlaksız insanlardan. Ne olurdu 3 kuruş az kazansa da şerefi yerinde kalsa... Yazık...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.