Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun. Aracı bulunduğunuz böge yetkili servise götürmüş ve bakılmasını istemişsiniz. Gerekli incelemeyi yetkin olan servis yapmış, peki size kusuru gösterir bir belge verdilermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar 2. el arabanın derdi tasasıyla uğraşmayıp 3-5 fazlasını vereyim 0 alayım en azından 5-6 sene kafam rahat yağını suyunu koyar biner gezerim diye 0 araç alıyorlar.Düştükleri şu duruma bak.Allah yardımcınız olsun hocam.Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Öncelikle geçmiş olsun. Aracı bulunduğunuz böge yetkili servise götürmüş ve bakılmasını istemişsiniz. Gerekli incelemeyi yetkin olan servis yapmış, peki size kusuru gösterir bir belge verdilermi.

Bu durum sadece ön incelemeydi.Daha sonra esas şikayet dosyası açıldı ve sisteme düştü.Türkiyedeki bütün bayiler artık bu dosyayı görüyorlarmış.Yarın servise gidip asıl kontrolü yapacak olan bölge boya uzmanını çağırmalarını isteyeceğim.Bir an evvel raporu alıp iade davasına başvuracağım.Ya da misliyle değişime.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

İnsanlar 2. el arabanın derdi tasasıyla uğraşmayıp 3-5 fazlasını vereyim 0 alayım en azından 5-6 sene kafam rahat yağını suyunu koyar biner gezerim diye 0 araç alıyorlar.Düştükleri şu duruma bak.Allah yardımcınız olsun hocam.Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız.

Aynen öyle kardeşim ama iyi niyetimizin kurbanı olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Her sene bu şekilde internete taşınan birkaç tane olaydan birisi, artık ya bu da olmaz diyebileceğimiz pek bir şey kalmadı malesef.

Bu sadece internet ortamina yansıyan, bir de yansımayanları düşünün.

Bu kadar büyük işletmelerin kendileri için 3-5 kuruş gözüyle bakılacak paralar için yaptığı çakallıklara, firma imaji zedelemelerine yine iyi satış yapıyorlar. Hayretle izliyorum.

Geçmiş olsun size de. Zararınızı eksiksiz alır, memnuniyet sağlarsınız umarım.

Ben boya koruma konusunda 7 yıllık tecrübeye sahibim ki 24 saat geçmeden anladım.Fakat dediginiz gibi saf vatandaş ne yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oea77

ben de aynısı oldu, imzalamadım, satış temsilcisi ölçtürmedi. Sonra müşteri hizmetlerini aradım kullanma kılavuzunda boya kalınlığı 400um kadar olabilir yazmışlar uyanıklar. Naparsın mecbur imzayı atıp aldık. Bir de siz bilirsiniz isterseniz arabayı teslim almayın diyorlar, bide 0 arabada boya mı olurmuş diye kıkırdıyorlar. "Göral Peugeot Ankara" da oldu bu anlattıklarım.

Sizinki yine iyiyimiş. Ben 208 aracımın kitabında boya kalınlığınının 50-500 mikron aralığında olduğunu gördüm. Adamlar keyiflerine göre 10 kat marj koymuşlar.

Oh ne alâ Muallâ.

Devlet standart getirmedikçe yarın 1000 mikrona kadar normaldir diye yazarlar.

• Tazminat davası açıp Mercedes,Audi vs. geçebilirsin:) Sonuçta bu bi nevi dolandırıcılık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun. balık baştan kokar. yazılacak çok şey var ama sonu hapis olabilir. kral çıplak diyecek bir çocuk aranıyor.
  • Oluyo boyle bayilerde cakal araba alirken herseyine bakmak lazim benim arkadasin babasi linea aldi sag iki kapi degismis ayna camlar vs 1 ay sonra anladiydik piknikde bakiyoz boyalar yandan bakinca rengi tutmuyo tam diger tarafin tutuyodu derken fiata goturduk baktik degismis kapilar itiraf ettiler yok orjinal taktikda bilmemnede ayak yapiolar en son 8 bin lira geri odediler oyle anlastilar kapandi mevzu tirdan indirirken yan yatirmislar araci ben olsam 8 binide almazdim direk parami isterdimde hak hukuk yok ki bekle 10 sene sonra verir belki parayi

• Şerefsizlikte sınır yok. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oea77

ben de aynısı oldu, imzalamadım, satış temsilcisi ölçtürmedi. Sonra müşteri hizmetlerini aradım kullanma kılavuzunda boya kalınlığı 400um kadar olabilir yazmışlar uyanıklar. Naparsın mecbur imzayı atıp aldık. Bir de siz bilirsiniz isterseniz arabayı teslim almayın diyorlar, bide 0 arabada boya mı olurmuş diye kıkırdıyorlar. "Göral Peugeot Ankara" da oldu bu anlattıklarım.

İste o kikirdamalar beni cileden cikarirdi. Almasaydiniz niye aldiniz? Baska bayide yokmuydu arac? En guzel cevap bu olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam osurursa cemaat .....çarmış. Balık baştan kokar. Ülkemizde tüketici yolunacak kaz olarak görüldüğü için maalesef bu tarz haberlerle karşılaşmaya devam edeceğiz. Araç sahibine de hakikaten geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. Aslında bu tarz bir olayda avukata mahkemeye gerek kalmadan hallolması gerekirken birde peşinde koşturuyorsunuz, gerçekten halimize yazık. İyice muz cumhuriyeti olduk.

• Bu kadarı ancak Türkiyede olur. Güzelim ülkemi mahvettiler

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    arabayı almaya gittiğimizde parayı çoktan yatırmıştık, elden almıyorlar parayı. bir yerde elinizi kolunuzu bağlıyorlar, mecbur kalıyorsunuz adamlara.
  • Bazı kesim bilerek 0 araç almıyor. 0 araçta da en az 2. el kadar katakulli dönüyor. Özellikle küçük firmalarda. 10-15 bin kilometrede temiz araç hasarsız boyasız araç tercih ederim sanırım ben olsam.
  • Hocam çok geçmiş olsun, inşallah hakkınızı alırsınız ve davanızı kazanırsınız. İnsanları sıfır alırken bile baktıracak artık herhalde.
  • Hocam çok geçmiş olsun. Bu olaya göz yumanların gözleri çıksın. Vatandaşı kendi parasıyla mağdur ediyorlar.

Sağlam işi bilen bir avukat bulun ve kesinlikle işin peşini bırakmayın. Ortada resmen dolandırıcılık var. İhtar çekin davanızı açın.

Gerekirse aracı bayinin önüne çekip pankart açın basın yayın çağırın bütün ülke duysun yedikleri boku. Araba alacak müşterileri de görsün.

Bu kadar şerefsizlik olmaz bayide kimse bilmiyor mu o aracın boyandığını göz göre göre size sattılar. Fabrikada boyanacak hali yok ya rezalete bak.

Popüler forum sitelerine üye olup mutlaka bu konuyu açın. Bilgilendirme amaçlı olarak. Özellikle tech...... otomobil forum sitesine konuyu açın.

• Sağolun arkadaşlar.Yasal süreç başladı.Boya uzmanı geldiği zaman vereceği rapora göre hareket edilecek.Çamurluk olayı facia olduğu için mecburen aracı geri alacaklar.
  • Bunları süründürmek lazım mesela, bu kadar da olmaz....

• Aynısı arkadaşımın başına geldi.ticari bir panelvanın yükleme nedeniyle tavanda boya çıktı önce markaya dava açıldı firma temizde kazandı ve bayiye sonra dava açıldı.bayi davayı kaybetti.toplamda 7sene araç teslim edilmeden binildi ve yasal faiziyle beraber parasını geri aldı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.