Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Çok geçmiş olsun umarım hallolur. Böyle büyük paralar verilip alınan malın mülkün kusurlu ve ayıplı olması kabul edilemez.

Teşekkür ederim.Dediğiniz çok doğru.Ortada sahtekarlık,dolandırıcılık söz konusu.İnsanların gözü maalesef paraya doymuyor.2-3 bin lira indirip yap ama müşteriyi kandırmak,dolandırmaya çalışmak ve ileride büyük bir zan altında(satarken) bırakmak embesil,tek hücreli yaratıkların işidir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Çok geçmiş olsun umarım hallolur. Böyle büyük paralar verilip alınan malın mülkün kusurlu ve ayıplı olması kabul edilemez.

Teşekkür ederim.Dediğiniz çok doğru.Ortada sahtekarlık,dolandırıcılık söz konusu.İnsanların gözü maalesef paraya doymuyor.2-3 bin lira indirip yap ama müşteriyi kandırmak,dolandırmaya çalışmak ve ileride büyük bir zan altında(satarken) bırakmak embesil,tek hücreli yaratıkların işidir sadece.

Son durum nedir takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun hocam. Umarım mağduriyetiniz en kısa zamanda çözülür.

Sırf bu yüzden kendi sıfır aldığım aracı bayiden teslim almadan önce boya kontrolü yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carser

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Son durum nedir takipteyiz

Konu Fransa'ya iletilmiş.
    Noterden çektiğim ihtarnamenin ptt tarafından ulaşıldığına dair cevabını bekliyorum.Bu cumaya gelirse haftaya ABC otomotive ve Mais'e dava açmaya hazırlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Çok geçmiş olsun hocam. Umarım mağduriyetiniz en kısa zamanda çözülür.

Sırf bu yüzden kendi sıfır aldığım aracı bayiden teslim almadan önce boya kontrolü yaptım.

Teşekkür ederim.Temennimiz en kısa çözümlenmesidir.

Bende boya ölçer olmasına rağmen insanlara güvendim götürmedim ama güven kalmamış embesiller çoğalmış.

Sıfır araç alırken sadece boya kontrolü değil komple ekspertize sokmalıyız.Hatta tescil işlemlerinden önce yapmalıyız. :)
  • geçmiş olsun.
    doğuş oto da boya ölçeri çıkardığımda bir an çekinmiştim.
    çekinmemek lazım türkiyede herşey mümkün.

sonunda hakkınızı alacağınıza inanıyorum fakat keşke işleri bu kadar yokuşa sokmasalar.
    zira haklılığınız açıkça ortada
  • Var mı hocam bir gelişme?
  • Hocam son durum nedir?

• İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.Geçen cuma ihtarnamenin ulaştığına dair ptt dönüş kağıdını aldım.Bugün avukata vekaleti verdim.2-3 güne dava açılacak.Maisten vb hala bir haber yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

geçmiş olsun.
    doğuş oto da boya ölçeri çıkardığımda bir an çekinmiştim.
    çekinmemek lazım türkiyede herşey mümkün.

sonunda hakkınızı alacağınıza inanıyorum fakat keşke işleri bu kadar yokuşa sokmasalar.
    zira haklılığınız açıkça ortada

Teşekkür ederim.En dogrusunu yapmışsınız.Fakat araç tescili yapıldıktan sonra kontrol etseniz bile maalesef işler yine uzuyor.En dogru yol araç tescili yapılmadan aracın kontrol edilmesi.

• M-A-S M kullanıcısına yanıt
    İhtarnameye cevap vermek zorundalar hocam. Size olumlu veya olumsuz bir dönüş gelecektir. Dava için acele etmeyin. İhtarname ulaştıktan sonraki yasal süreyi ve cevabın size ulaşmasını beklemenizi öneririm. Cevap gelmezse dava her şekilde açılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

İhtarnameye cevap vermek zorundalar hocam. Size olumlu veya olumsuz bir dönüş gelecektir. Dava için acele etmeyin. İhtarname ulaştıktan sonraki yasal süreyi ve cevabın size ulaşmasını beklemenizi öneririm. Cevap gelmezse dava her şekilde açılır...

Merhaba.İhtarnameye cevap verme zorunlulukları yok.Vermemeleri onları haksız da çıkarmaz.Müşteri, tuketici koruma kanunu geregi izlenmesi gereken yolu uygular ve gönderir.Avukata vekalet verildi.Gerekli evraklar da sunuldu.Dilekçe hazırlanacak ve dava açılacak.

Bugün reno maisi bir gelisme var mı diye aradım.Maalesef fransadan cevap bekleniyormuş.

• İhtarname temerrüde düşürmek için getekli tebliğinden itibaren faiz istersini istersee ihtara cevap vermez milleti yanlış yönlendirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

İhtarname temerrüde düşürmek için getekli tebliğinden itibaren faiz istersini istersee ihtara cevap vermez milleti yanlış yönlendirmeyin

Merhaba.Yorumunuzdan tam olarak bir şey anlamadım.Tekrardan açıklarsanız sevinirim.

• Sanırım bana cevap verdi arkadaş hocam. Haklı da, firma isterse ihtarnameye cevap vermez, fakat aynı firmayla ben de davalı olduğum için, bana cevap verdikleri gibi size de cevap vereceklerini düşünüyorum. Bir önceki mesajımı da o yüzden yazmıştım. Sanırım yanlış anlaşılmış.
  • batılı doktor gidiyo afrika'daki hastalara sizi iyileştirecem diye muaynehane açıyo, zavallıların üzerlerinde deney yapıyo, milleti öldürüyo sakat bırakıyo ama söz konusu yer afrikanın çölü olunca hukuk yok bişey yok, hesap soran da yok.

bizim türkiyedeki firmaların durumu da aynı, devletin başındakiler kendi ceplerini doldurmak ve 15 senelik ortaklarıyla aralarındaki kanlı anlaşmazlıklarından yırtabilmekle uğraştığı için gariban halkın hakkını savunan olmayınca firmalar basıyo dolandırıcılığı gitsin.

arkadaşımın eşi Allianz sigorta'da çalışıyor. bankalarla anlaşma yapmışlar, aylık belli miktarda kredi kartı harcaması yapan kişilerin bilgilerini alıp kişinin kendisine hiç sormadan habersiz şekilde adına sigorta yapıyolar ve sürekli para kesiyolar çaktırmadan. banka da bu üçkağatçılık karşısında Allianz'dan pada alıyo.

Alman şirketi olan Allianz bu dolandırıcılığı Almanya'da yapabilir mi? belki yapmaya kaşkışabilir ama bi ortaya çıksa kıyamet kopar. burda ise herkes her şeyi biliyo ama herkes kendi derdinde. devlet bunların hepsini biliyo ama onlar da kendi dertlerindeler.

kısacası seni beni, her kurum, her kuruluş, sistematik şekilde dolandırıyor. inanılmaz bir laubalilik ve hukuksal boşluk var ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Sanırım bana cevap verdi arkadaş hocam. Haklı da, firma isterse ihtarnameye cevap vermez, fakat aynı firmayla ben de davalı olduğum için, bana cevap verdikleri gibi size de cevap vereceklerini düşünüyorum. Bir önceki mesajımı da o yüzden yazmıştım. Sanırım yanlış anlaşılmış.

Merhaba,İhtarnamenin tanımı,amacı zaten internette bolca verilmiş.Çok da tartışılacak bir durum değil hani.

Arkadaşın demek istediği:Ayıplı bir malın veya hizmetin yaşanması durumunda ihtarname çekilirse mağdur müşteri mahkemeyi kazanması durumunda mal veya hizmet için ödediği ücretin faizini ihtarnameyi çektiği ve tanıdığı süre sonundan hesaplanarak alacağıdır.Bu yüzden ihtarname önem arz etmektedir.Fakat cevap verip vermemeleri çok da önemli değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

batılı doktor gidiyo afrika'daki hastalara sizi iyileştirecem diye muaynehane açıyo, zavallıların üzerlerinde deney yapıyo, milleti öldürüyo sakat bırakıyo ama söz konusu yer afrikanın çölü olunca hukuk yok bişey yok, hesap soran da yok.

bizim türkiyedeki firmaların durumu da aynı, devletin başındakiler kendi ceplerini doldurmak ve 15 senelik ortaklarıyla aralarındaki kanlı anlaşmazlıklarından yırtabilmekle uğraştığı için gariban halkın hakkını savunan olmayınca firmalar basıyo dolandırıcılığı gitsin.

arkadaşımın eşi Allianz sigorta'da çalışıyor. bankalarla anlaşma yapmışlar, aylık belli miktarda kredi kartı harcaması yapan kişilerin bilgilerini alıp kişinin kendisine hiç sormadan habersiz şekilde adına sigorta yapıyolar ve sürekli para kesiyolar çaktırmadan. banka da bu üçkağatçılık karşısında Allianz'dan pada alıyo.

Alman şirketi olan Allianz bu dolandırıcılığı Almanya'da yapabilir mi? belki yapmaya kaşkışabilir ama bi ortaya çıksa kıyamet kopar. burda ise herkes her şeyi biliyo ama herkes kendi derdinde. devlet bunların hepsini biliyo ama onlar da kendi dertlerindeler.

kısacası seni beni, her kurum, her kuruluş, sistematik şekilde dolandırıyor. inanılmaz bir laubalilik ve hukuksal boşluk var ülkede.

Maalesef,güzel ülkemde her şeye hazır olmak gerekiyor.15 yıl önce de aynıydık şimdi de aynıyız,15 yıl sonra da aynı olacağımızı garanti ederim.

• Paranla rezil olmak buna nedir.
    65-70 bin TL ver, araç kopmle boyalı çıksın.
    Sonra yok avukat tutu mahkemeye ver, yok inceleme bekle.Sokayım böyle adalete
  • Geçmiş olsun

Facebokta sandero stepway gurubu var .orada bu durumu paylaşırsan baya ses getirir .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.