Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reallist55

Paranla rezil olmak buna nedir.
    65-70 bin TL ver, araç kopmle boyalı çıksın.
    Sonra yok avukat tutu mahkemeye ver, yok inceleme bekle.Sokayım böyle adalete

Bütün kalbimle katılıyorum.Paranla rezil olmaya güzel bir örneğim.

Adalet konusundaki düşünceniz de gayet yerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket almış başını gitmiş tilkilikle

Yapmayanı dövüyorlar

Hocam çok geçmiş olsun aldıkları para zehir zıkkım olsun

Umarım sonuç bari gönlünüzce olur

• quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Memleket almış başını gitmiş tilkilikle

Yapmayanı dövüyorlar

Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun.Bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Yapmayanı dövüyorlar

hocam mais ten falan hiç bir cevap gelmedi mi henüz. bu kadarda yüzsüzlük olmaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürçek

quote:

quote:

Yapmayanı dövüyorlar

hocam mais ten falan hiç bir cevap gelmedi mi henüz. bu kadarda yüzsüzlük olmaz ya

Maalesef beni ne maisten ne daciadan ne de ABC otomotiv müsveddesinden arayan soran olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 15 Eylül 2017; 22:12:4 >

• M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Hocam medyaya filan ulaşamadın mı ?
    Gerçi reno markası olunca hiçbir TV kanalı bunu haber yapmaz.Reklam alamama korkusu olur
    Nalet olsun böyle düzene
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Hocam medyaya filan ulaşamadın mı ?
    Gerçi reno markası olunca hiçbir TV kanalı bunu haber yapmaz.Reklam alamama korkusu olur
    Nalet olsun böyle düzene

Şu an için elimde resmi olarak kanıt yok.Haklıyken haksız yere düşmek de istemem.Bundan dolayı ulusal basına veremiyorum.Fakat gerek buradan gerekse başka sosyal platformlardan ara ara konuyu yazıyorum.:)
    Sözde aracım renonun bir ekspertizi tarafından incelenecekti ama maalesef ondan da bir haber çıkmadı.Yarın maisi bir daha arayıp inceleyecek kişinin akibetini soracağım.
  • Bana sattıkları gibi daha öncede hasarlı araçları onarıp vatandaşlara satarak onların da canını yakmışlar.

1)https://www.sikayetvar.com/abc-otodan-aldigim-arac-boyali-cikti

2)https://www.sikayetvar.com/renault-boyali-arac-satti-1

3)https://www.sikayetvar.com/abc-oto-...aracim-kazali-cikti-aldigim-bayi-ilgilenmiyor

4)https://www.sikayetvar.com/peugeot-boyali-araci-sifir-diye-satti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 15 Eylül 2017; 22:12:33 >
  • Türkiye dünyadaki en hukuksuz ülke denilebilir. Mahkemeler artık dava kabul etmeyecek duruma geldi, malum davalardan dolayı. Ülkenin bakanları yakında yolsuzluktan Interpol tarafından aranacak neredeyse. Ekonomi bakanı Amerika'ya giremeyecek artık, girerse tutuklanacak :) Bu adam senin en önemli bakanlarındandı.

Yakın zamanda ülkeyi çok kötü şeyler bekliyor. Vergi ile ezilen bir halk, haksızlık, hukuksuzluk aldı başını gitti. Medeni vatandaşlar kavanozda yaşar gibi her şeyden uzak yaşamaya çalışıyor. Sokaklarda güvenlik yok, herkes sitelere kapandı, dışarı bile çıkmıyor. Eşimi işe gönderirken bile artık başına bir şey gelmesin diye dua ediyorum.

Sıfır araba bile alırken boya cihazı ile gidiyor insanlar artık. Kurumsal firmalar bile sahtekar. Korkmuyor, git dava et, nasılsa 4-5 sene sürer, ben paramı aldım ya önemli olan o diyor.

Geçmiş olsun arkadaşa da, umarım bir an önce bu işten en azından maddi zarar yaşamadan kurtulur. Peki manevi zarar? Stres? Onu kim karşılayacak?

Balık baştan kokmuş, ülkenin çivisi çoktan çıkmış. Daha da düzelmesi çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Türkiye dünyadaki en hukuksuz ülke denilebilir. Mahkemeler artık dava kabul etmeyecek duruma geldi, malum davalardan dolayı. Ülkenin bakanları yakında yolsuzluktan Interpol tarafından aranacak neredeyse. Ekonomi bakanı Amerika'ya giremeyecek artık, girerse tutuklanacak :) Bu adam senin en önemli bakanlarındandı.

Yakın zamanda ülkeyi çok kötü şeyler bekliyor. Vergi ile ezilen bir halk, haksızlık, hukuksuzluk aldı başını gitti. Medeni vatandaşlar kavanozda yaşar gibi her şeyden uzak yaşamaya çalışıyor. Sokaklarda güvenlik yok, herkes sitelere kapandı, dışarı bile çıkmıyor. Eşimi işe gönderirken bile artık başına bir şey gelmesin diye dua ediyorum.

Sıfır araba bile alırken boya cihazı ile gidiyor insanlar artık. Kurumsal firmalar bile sahtekar. Korkmuyor, git dava et, nasılsa 4-5 sene sürer, ben paramı aldım ya önemli olan o diyor.

Geçmiş olsun arkadaşa da, umarım bir an önce bu işten en azından maddi zarar yaşamadan kurtulur. Peki manevi zarar? Stres? Onu kim karşılayacak?

Balık baştan kokmuş, ülkenin çivisi çoktan çıkmış. Daha da düzelmesi çok zor.

Yazdıklarınıza katılmamak elde değil.Maalesef güzel ülkem ve insanı gün geçtikçe çığrından çıkmaya başladı.Ülkede ne kanun ne de istikrar ne de düzen kalmadı.

Devlet tüketici kanunu çıkarmış ve içerisinde cayma hakkından,ayıplı maldan bahsetmiş.İnsan kanun maddelerini okuyunca böbürleniyor,oldu bu iş diyor ama gel gör ki aracı bana satan satış müdürü pişkin pişkin araç satımında cayma hakkın yoktur diyebiliyor ve ben de bunu kaydediyorum.Sonuçta ihtarnamemi çekiyorum ama 2 ay geçiyor ne cayma hakkım yerine getiriliyor ne de bayi bu işten ceza alabiliyor.

Sonuç olarak devlet kanun çıkarmış ve bu kanunlara uymayanlara ağır para cezaları uygulanmalı,diye düşünüyorum.O zaman hiçbir firma kafasına göre vatandaşı mağdur edemez.Ama bu dediğim ancak japonya,avrupa ve amerikada olur.

• Muz cumhuriyetinde olağan durumlar, kokuşmuşluk şerefsizlik herşey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Muz cumhuriyetinde olağan durumlar, kokuşmuşluk şerefsizlik herşey var.

Maalesef güzel ülkem günden güne sahtekarlık,dolandırıcılık,sorumsuzluk,hırsızlık,gasp,adam öldürme,açgözlülük... vb kötü durumların odağı olma yolunda son hızla ilerliyor.
    Kimseye güven kalmadı artık.Para da kolay kazanılmıyor ki kolay harcayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 15 Eylül 2017; 22:14:8 >
  • Google dh yi sever yeni konu açıp başlığa firmanın adını yazarak internet ortamında araştırma yapan insanların bu firma ile ilgili gerçekleri öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.Geçmiş olsun
  • 2014 te Corolla aracımı bayiden almaya gittiğimde, yanımda boyacı ve kaportacı tanıdıklarımı götürmüştüm.Dip bucak incelettim.Kameradan gören servisin büyük patronu bile gelip teslim eden arkadaşa,
    Ne oluyor? diye sormuştu..Bende "hiç sadece arkadaşlar boya ve kaporta kontrolü yapıyorlar" demiştim.demek doğrusu buymuş.Bende sıfır araçlardaki sorunları daha önce duymuştum.
  • eskiden bir sahtekarlık, ahlaksızlık yapan oldu mu insan içine çıkamazdı
    nerden nereye geldik
    herkes bi mafya olmuş kimse kanun nizam tanımıyor
    derdini kime anlatacaksın
  • Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

• Çok sevindim hocam, hakkınızı almanız diğer markalar için de örnek olsun.

• quote:

Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

Sabreden derviş,muradına ermiş.Hayırlı olsun Hocam.Adınıza sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Çok sevindim hocam, hakkınızı almanız diğer markalar için de örnek olsun.

Teşekkür ederim.İnşallah örnek olur.Asıl olan mağduriyetin en kısa sürede giderilmesidir ama iki ay süre bana göre çok fazlaydı.
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde herşey çok yavaş işiyor hocam, malesef sonuca bakıyoruz hep. Ama bunu yapmayan markalar da var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.