Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

Sabreden derviş,muradına ermiş.Hayırlı olsun Hocam.Adınıza sevindim.

Teşekkür ederim.Allah cc kimseye öncelikle hastalık sonra da böyle dert vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ülkemizde herşey çok yavaş işiyor hocam, malesef sonuca bakıyoruz hep. Ama bunu yapmayan markalar da var.

Maalesef haklısınız.İki ay gibi bir süreçte neyi incelediler de bu kadar mağdur ettiler anlamadım doğrusu.
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Durumun lehinize sonuçlanmasına sevindim. Ve de süreç çok uzamamiş. Arada sırada böyle olumlu şeylerin olması da umut verici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Geçmiş olsun. Durumun lehinize sonuçlanmasına sevindim. Ve de süreç çok uzamamiş. Arada sırada böyle olumlu şeylerin olması da umut verici.

Teşekkür ederim.Bana sorarsanız 2 ay,2 yıl gibi geldi
    Sonuç sevindirici.İnşallah kimsenin başına böyle bir olay gelmez.
    Bunların yaptıklarını mantık çerçevesinde düşünürsek sonuca ulaşamayız

Yeni aracınızı keyifle kullanırsınız inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gözünüz aydın hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bunların yaptıklarını mantık çerçevesinde düşünürsek sonuca ulaşamayız

Yeni aracınızı keyifle kullanırsınız inşallah.

İnşallah sorunsuz kullanırız.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Gözünüz aydın hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
  • Geçmiş olsun olumlu sonuçlanmasına sevindim.Değişim yerine bakım,boya koruma vs vs hediye edelim diyenlerde çıkıyor,2 ay uzun bi süre ama bunada şükür diyelim

Bu arada sonucu ilk mesaja editlerseniz iyi olur gibi sanki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Geçmiş olsun olumlu sonuçlanmasına sevindim.Değişim yerine bakım,boya koruma vs vs hediye edelim diyenlerde çıkıyor,2 ay uzun bi süre ama bunada şükür diyelim

Bu arada sonucu ilk mesaja editlerseniz iyi olur gibi sanki:)

Teşekkür ederim.2 ayın acısını bir şeyler isteyerek çıkarmayı düşünüyorum.
  • sıfır araç alırım kafam rahat olur diyen arkadaşlar için kötü bir örnek olmuş

neyse artık sorunu çözmüşler ,geçmiş olsun
    tabi bu kadar süre çektiğiniz sıkıntılar cabası olmuş
  • Hocam geçmiş olsun. Sizin adınıza sevindim. Keşke maddi manevi tazminat davası da açsaydınız. Birazda siz uğraştırsaydınız onları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

Sabreden derviş,muradına ermiş.Hayırlı olsun Hocam.Adınıza sevindim.

Teşekkür ederim.Allah cc kimseye öncelikle hastalık sonra da böyle dert vermesin.

Amin,inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

sıfır araç alırım kafam rahat olur diyen arkadaşlar için kötü bir örnek olmuş

neyse artık sorunu çözmüşler ,geçmiş olsun
    tabi bu kadar süre çektiğiniz sıkıntılar cabası olmuş

Sıfır alsak dert almasak dert.Nasıl bir ülke olduk anlamadım.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermind34

Hocam geçmiş olsun. Sizin adınıza sevindim. Keşke maddi manevi tazminat davası da açsaydınız. Birazda siz uğraştırsaydınız onları.

Teşekkür ederim.
    Değişimi kabul etmeselerdi dava sonunda tazminatı da dile getirecektik.Bu saatten sonra açamayız zaten.
  • Arkadaşlar peki bu boyalı olma durumunu aldıktan 1 sene sonra farketseydik bir şey yapabilir miyiz?

• s0d kullanıcısına yanıt
    kanitlamasi çok zor olur benim karsima gelsen kendin vurup boyatmissindir sanayide der gecerim açikcasi.

• Gecmiş olsun sorununuz çözülmüş yeni aracinizla kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

• Bakıyorlar ülkede adalet yok, Dacia'nın da marka olmakla ilgili bir derdi yok, gönderiyorlar defolu arabaları ülkemize :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Arkadaşlar peki bu boyalı olma durumunu aldıktan 1 sene sonra farketseydik bir şey yapabilir miyiz?

Dava açmaktan başka çareniz yok maalesef.Emsal kararlar internette var.
    Farikada iki kat boyalı çıkmakla,dışarıda boyatmak farklı olaylar.Benim araçtaki boya fabrikasyondu çünkü tabancayla atılmış değildi.Fakat ön sol çamurluk tabancayla atılmıştı ve belliydi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.