Şimdi Ara

Sıfır Km Araç Aldım Hasarlı ve Komple Boyalı Çıktı(Mais Çözdü) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
22.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Gecmiş olsun sorununuz çözülmüş yeni aracinizla kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim.Allah cc herkese hayırlı yolculuklar nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Bakıyorlar ülkede adalet yok, Dacia'nın da marka olmakla ilgili bir derdi yok, gönderiyorlar defolu arabaları ülkemize :(

O kadar çok araç üretiliyor ki mutlaka hatalar oluyor ama kabul etmeleri gerekiyor.Sanırsın ki her araç kusursuz çıkıyor,kusuru kendilerinde aramıyorlar,sorun burada başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

Geçmiş olsun. Bence bu sosyal medyanın gücüdür. Kesin haberi vardır durumun foruma taşındığından en kötü ihtimal en az 1 yetkilinin.

Zaten yerlerde olan imajlarını hepten yok etmemek için lehinize bir karar verilmiş. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin adınıza ve benzer sorunu yaşayabilme ihtimali olan bizler adına emsal teşkil etmesi bakımından çok sevindim

yeni aracınızı güle güle kullanmanız dileğiyle
  • quote:

quote:

Bakıyorlar ülkede adalet yok, Dacia'nın da marka olmakla ilgili bir derdi yok, gönderiyorlar defolu arabaları ülkemize :(

O kadar çok araç üretiliyor ki mutlaka hatalar oluyor ama kabul etmeleri gerekiyor.Sanırsın ki her araç kusursuz çıkıyor,kusuru kendilerinde aramıyorlar,sorun burada başlıyor.

Bu kusur değil düpedüz dolandırıcılık. Araç fabrikadan nasıl lokal boyalı çıkabilir. Dediğim gibi tek açıklaması dolandırıcılık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisinin size söylediği doğrudur. Aracınızın boyası fabrikasyon hatalı olması sebebiyle, bayi bu durumda maddi hiç bir yükün altına girmemiş olacak. Zaten bu yüzden değişimi kabul ettiler. Hatta, yurt dışına aracın ön tarafındaki lokal boyadan bahsettiklerini hiç ama hiç sanmıyorum. Eğer ki aracınız fabrikasyon hatalı olmasaydı, yalnızca ön taraftaki sonradan atılan lokal boya yüzünden değişim talep etseydiniz, hiç bir sonuç alamaz, dava açmak zorunda kalırdınız. Çünkü ülkemizde bu tarz dolandırıcılıkların hiç bir cezası yok. Dava açıp hakkını arayan vatandaşın da çekmediği çile yok.

Bu yaşanan süreç, aracı size satan firmanın sahtekarlığını hiç bir şekilde örtmez. Size lokal boyalı aracı, bilerek, farkında olarak sattılar. Bu markadan araç alacak olan arkadaşlar, bahsi geçen bayiden alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünsünler.

Özel mesajda belirttiğim gibi sizin adınıza çok sevindim. Yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşallah. Darısı benim başıma, saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İnşallah en kısa sürede lehinize hallolur, insan böyle şeylerle uğraşmamak için sıfır alıyor buna rağmen bunlarla uğraşmak zorunda kalabiliyor maalesef, sıfır araç alırken de boya ölçüm cihazıyla gitmek en iyisi. Bu arada araç sandero stepway sanırım.

Teşekkür ederim.Boya ölçer cihazım vardı ama ne de olsa sıfır km alıyorum,diye insanlara güvendim.Sonuç ortada maalesef.

Gerçekten ibret alınacak bir konu
    demekki buradan anlaşılacağı üzere kimseye güvenmemek lazım fakat bende daha büyük daha elit firmalara güvenmek istiyorum, çünkü bu arkadaşın başına gelen bir BMW MERCEDESS wolksvagen Alıcı müşteri başına gelmiş olsa ortalık sallanır sanırım vede yapamazlar diye düşünüyorum çünkü sosyal medya çok güçlü gerçekten facebook da felan paylaşmak lazım konuyu herkez ona göre yaklaşsın
    ufak firmalar demekki göze alabiliyor

• konya kullanıcısına yanıt
    Ülkede kanun, hukuk, adalet olmadığı için tüm firmalar aynı. Sizin güvenilir dediğiniz firmalarla ilgili linkleri aşağıya sıralıyorum.

MERCEDES - Forumumuzdan bir arkadaş. Bitmek bilmeyen arızalar sonrası davalık oluyor, dava sonucu arkadaşın lehine olmasına rağmen koskoca firma hala yokuşa sürüyor işi...
    donanımhaber forum
    Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci » Sayfa 1 - 27
    https://forum.donanimhaber.com/mercedes-c-180-w205-pismanligi-cozulmeyen-sorunlar-yetkisiz-servis-yargi-sureci--110862690

AUDI - Forumumuzdandı bu arkadaş da, sonra bizim baskılarımızla sorunu çözüme ulaşınca konuyu kaldırdı...
    donanımhaber forum
    Sıfır araçta DSG Arızası » Sayfa 1 - 53
    https://forum.donanimhaber.com/sifir-aracta-dsg-arizasi--123258816

BMW - Sıfır km, bayide teslim alınmdan önce boyalı olduğu anlaşılan bir araç...
    ekşi sözlük
    3 ağustos 2017 ankara borusan boyalı araç rezaleti
    https://eksisozluk.com/3-agustos-2017-ankara-borusan-boyali-arac-rezaleti--5426937

Bu liste uzar gider... Eğer ki bu firmalara yaptırım uygulanmaz, vatandaş dünya para verip gizli ayıplı aracını aldıktan sonra bir de mahkemelerde süründürülürse bu düzen değişmez. Benim sinirden, stresten, ömründen ömür gittikten sonra araç değişse ne olur, değişmese ne olur? Firma yalnızca bana sattığı aracın parasıyla ticaret yapsa, mahkeme kararı çıkana kadar 2-3 yılda benim üzerimden yüz binlerce lira para kazanmış olacak. Umarım birileri dur der bu sahtekarlıklara...

Firmaların ne kadar umursamaz olduğunu benim devam eden dava konumdan görebilirsiniz; sorunu kabul ettikleri halde aracımı değiştirmediler.
    donanımhaber forum
    Sorunu Çözemeyen Yetkili Servis - Dacia Duster - Dava Açıldı - Bilirkişi Raporu Geldi » Sayfa 1 - 10
    https://forum.donanimhaber.com/sorunu-cozemeyen-yetkili-servis-dacia-duster-dava-acildi--124529419

• geçmiş olsun sorununuz çözülmüş. yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Sevgili Dostlar.Sıkıntılı ve sinir bozucu iki ayın ardından bugün iyi haberi aldık.Bölge yetkilisi Hatice Hanım arayarak değişim talebimin onaylandığını söyledi.
    Buradaki bayi benim aracımı yarın teslim alacak ve iki haftalık ikame bir araç verecekler.En erken gelecek aracın rengi ise bordo olduğu için kabul ettim.
    Buradaki bayiye bugün uğradım.Sipariş geçildi.Araç geldiğinde inceleyeceğimi talep ettim olumlu karşıladılar.

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisi hanım aracın geçmişe dönük incelendiğini fabrika boya mikron değerleriyle oynandığını(nasıl oluyorsa,artık :) ) söyledi.Fakat benim ön sol çamurluğundaki lokal boyayı pek önemsemiyorlar sürekli araçtaki boyanın fabrikasyon olduğunu ve hatalı olduğunu söylediler.Bende ilk mesajdaki resmi akıllı telefondan büyüterek gösterdim öyle inandılar. :)

Bu sıkıntılı süreçte birkaç kelam cümle ile bu konu altında yardımcı olmaya çalışan siz sevgili dostlara teşekkür ederim.

İnşallah bu süreçten sonra en başta ben ve sizler olmak üzere sıfır km araç bile alıyor olsalar dahi en yakınımızdan en uzak çevremize kadar herkesi araç alımından önce insanlara güvenmeme konusunda uyarmayı bir borç bilmemiz gerekiyor.

Eee Atalarımız ne demiş:Sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer.

Geçmiş olsun. Bence bu sosyal medyanın gücüdür. Kesin haberi vardır durumun foruma taşındığından en kötü ihtimal en az 1 yetkilinin.

Zaten yerlerde olan imajlarını hepten yok etmemek için lehinize bir karar verilmiş. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Sağolsun birçok yerde arkadaşlar bu konudan bahsetti,paylaştı.Dediğiniz gibi haberleri de olmuş olabilir.Kendim de 3 otomobil forumunda,2 facebook grubunda konuyu paylaşmıştım.Ayrıca sahibinden.com'a düşük fiyatla ilan vererek,açıklama bölümünde konuyu anlattım. 15 bin kişinin satış linkini incelemesine vesile oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

sizin adınıza ve benzer sorunu yaşayabilme ihtimali olan bizler adına emsal teşkil etmesi bakımından çok sevindim

yeni aracınızı güle güle kullanmanız dileğiyle

Teşekkür ederim.Sorun yaşamamak adına inşallah birçok insanı bilinçlendirdik ama 80 milyonluk bir ülkeyiz maalesef.
  • quote:

quote:

quote:

Bu kusur değil düpedüz dolandırıcılık. Araç fabrikadan nasıl lokal boyalı çıkabilir. Dediğim gibi tek açıklaması dolandırıcılık.

Kusur derken fabrikasyon olanı kastettim.Lokal boya zaten başlı başına facia.Lokal boyanın fabrikada olması mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Kaporta bölümündeki müşteri temsilcisinin size söylediği doğrudur. Aracınızın boyası fabrikasyon hatalı olması sebebiyle, bayi bu durumda maddi hiç bir yükün altına girmemiş olacak. Zaten bu yüzden değişimi kabul ettiler. Hatta, yurt dışına aracın ön tarafındaki lokal boyadan bahsettiklerini hiç ama hiç sanmıyorum. Eğer ki aracınız fabrikasyon hatalı olmasaydı, yalnızca ön taraftaki sonradan atılan lokal boya yüzünden değişim talep etseydiniz, hiç bir sonuç alamaz, dava açmak zorunda kalırdınız. Çünkü ülkemizde bu tarz dolandırıcılıkların hiç bir cezası yok. Dava açıp hakkını arayan vatandaşın da çekmediği çile yok.

Bu yaşanan süreç, aracı size satan firmanın sahtekarlığını hiç bir şekilde örtmez. Size lokal boyalı aracı, bilerek, farkında olarak sattılar. Bu markadan araç alacak olan arkadaşlar, bahsi geçen bayiden alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünsünler.

Özel mesajda belirttiğim gibi sizin adınıza çok sevindim. Yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşallah. Darısı benim başıma, saygılar.

Lokal boya olayını üstüne basa basa şikayet dosyamda belirttim.Daha sonra bölge temsilcisi de aradığında belirttim ama nedense lokal boyayı umursamıyorlar.Aracım mikron değerleri yüksek çıkmasaydı dediğiniz gibi bu iş uzayacak gibiydi.

Sanırım lokal boya olayının bir facia olduğunu kendileri biliyorlar ama dillendirmek istemiyorlar gibi.İnternette bir siyah duster kullanıcısının şoför kapısında lokal boya olayı yaşanmış ama hiçbir sonuca varamamış gibi bir haber okumuştum.

İnşallah bu yaşananlar bizlere ders olmuştur ve dikkat etmemiz açısından hafızalarımızdan silinmeyecektir.Bu bile bir kazançtır.

İnşallah en kısa sürede de sizin sıkıntılarınız bir son bulur yine seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: konya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İnşallah en kısa sürede lehinize hallolur, insan böyle şeylerle uğraşmamak için sıfır alıyor buna rağmen bunlarla uğraşmak zorunda kalabiliyor maalesef, sıfır araç alırken de boya ölçüm cihazıyla gitmek en iyisi. Bu arada araç sandero stepway sanırım.

Teşekkür ederim.Boya ölçer cihazım vardı ama ne de olsa sıfır km alıyorum,diye insanlara güvendim.Sonuç ortada maalesef.

Gerçekten ibret alınacak bir konu
    demekki buradan anlaşılacağı üzere kimseye güvenmemek lazım fakat bende daha büyük daha elit firmalara güvenmek istiyorum, çünkü bu arkadaşın başına gelen bir BMW MERCEDESS wolksvagen Alıcı müşteri başına gelmiş olsa ortalık sallanır sanırım vede yapamazlar diye düşünüyorum çünkü sosyal medya çok güçlü gerçekten facebook da felan paylaşmak lazım konuyu herkez ona göre yaklaşsın
    ufak firmalar demekki göze alabiliyor

İbretlik konusunda haklısınız.Yurdum insanı gün geçtikçe maalesef özünü kaybediyor.
    Sosyal medya güçlü ama yine de birçok insan böyle durumları mahkemeye taşımaktan başka çare bulamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

geçmiş olsun sorununuz çözülmüş. yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim.Allah cc herkese kazasız,belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin.
  • Bunlar normal şeyler değil mi ? Numunelik olaylar bunlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Bunlar normal şeyler değil mi ? Numunelik olaylar bunlar ya

Çözmüşler iyi oku lütfen araç yenisiyle değiştirilmiş vagta zor olurdu gardaşşş hadi bakim örnek tutmadı yavvvv

• Gözünüz aydın. Ben de aynı durum ile uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Bunlar normal şeyler değil mi ? Numunelik olaylar bunlar ya

Bunlara normal diyebilmemiz için hasarlı araç satışından önce müşteriye bilgi vermek ve muvafakatname almak gerek.Aksi halde şerefsizliktir,dolandırıcılıktır.Siz parayı kolay kazanıyorsanız normaldir,diğer türlü eziyettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Gözünüz aydın. Ben de aynı durum ile uğraşıyorum.

Çok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun.Hakkınızı sonuna kadar arayın.Yardımcı olabileceğim bir şeyler varsa seve seve yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.