ben ankarada taktırdım. geç geçiyordu lpg ye. istanbuldaki servise götürdüm sensör yeri değişti, simdi anında geçiyor lpg ye. takılan yer, usta çok önemli |
Sıfır Km Egea'ya LPG taktırdım + tavsiyelerim (3. sayfa)
-
-
Hocam serviste takılan landrenzo evo2 den bahsediyoruz dimi garanti şartları bozulmaması adına yapılan, birde İstanbul hangi servis yqzqrmısın teşekkürler
-
Hocam garanti kapsamında serviste yağ ekletme nasıl oluyor? İstanbuldaki hangi fiat servisine gidiyorsunuz? Servise gidince ne diyorsunuz da itiraz etmenden yağ eklemeyi kabul ediyorlar?
-
Merhaba hocam. Asf fiat a gidiyorum. Onlar bu isin farkında zaten. Hemen ekliyorlar sorunsuz. Kayıt bile açılmıyor. -
2022 nisanda brc comfort taktırdım 6500 tl ye o gün bugündür yağ eksiltiyor liqui moly falanda denedim 10 bin kmde bir 2 litre yağ eksiltiyor onun dışında hiç bir problem yok arabada bide lpg uyumlu buji taktırırsanız araba dahada rahatlıyor sanki
-
27 bin km oldu.
memnunum. 10 bin km de 300 gram yag eksiltme harici sorun yasamıyorum. tavsiye eder miyim, ederim. kime göre neye göre ama . beklentiniz yok fazla olmasın hız konusunda ve sanayi ustalarının yalanlarından bıktıysanız alın. unutun sanayiyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X