Şimdi Ara

Sıfır km leon vs corolla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tu1907

Heyecan yaratmadı değil sürüşü hızlanması iyiydi ama arabanın basık gelmesi herşeyi bozdu tümsekten hızlı geçsem başım tavana değecek gibiydi arka koltuğunda rahat olmadığını söylediler ama ben yinede hala tam olarak vazgeçemedim bu arada alırsam led donanım olmayacak.
    Performansları arasında çok fark var mı?

leon 1.2 tsi 110 hp ile gayet tatminkar , corollada 1.33 bakıyorsanız leon 5e çarpar 10a böler 1.6 bakıyorsanız tsi önde başlayıp son hızda corolla yer.

corolla leona göre tabiki daha ferah , arkası hayvan gibi. Çocuk falan varsa corolla.

Leonda bence led far alınmalı bu şekilde çok şık oluyor kırmızı rengi yanıyor.

Ben şuanki aklımla corolla alıp lpg takıp ucuza geziyorum , leon tsi ile şehir içi 8-9 lt civarı benzin yakar.

Aralarında kalite farkı pek yok , ön konsolları orta kalitede.

aklıma gelmişken seatın servisleri rezil toyotanın servisleri memnuniyet garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 4 Şubat 2016; 8:55:12 >

• KIA CEED deneyin bir de, 1.94 boy ve kilo yerinde bende ve ön taraf çok ferah geldi bindiğimde. Dıştan hiç belli etmiyor bunu araba.
  • O araçlar leon a göre pahalıydı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Focus 2 ye alıştığımız için bize çok dar geldi. Ben tekrar gidip özellikle cam tavan olmayan araçları deneyeceğim

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler çocuk yok ama mantık arabası corolla bence ama kalbim leondan yana

• SilverBlue S kullanıcısına yanıt
    Hocam ceed i bende çok beğeniyorum ama son kasasının 2. Eli bile çok pahalı

• sorunsuzluk+konfor : corolla
  • quote:

O zaman Focus 2 ye alıştığımız için bize çok dar geldi. Ben tekrar gidip özellikle cam tavan olmayan araçları deneyeceğim

Olabilir hocam. Benim baktığım son kasa focustu.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüğüm kadarıyla genel olarak c sınıfı araçlar küçülmeye başladı eski modeller genelde yenisinden daha geniş ve ferah

• Arkadaşlar leonda kafanızın takılması gereken tek nokta bozuk yollarda çıkan hafif trim sesleri olabilir. Fr modelini kullanıyorum süspansiyonları çok sert değil, içeriye aldığı ses konusunda bir diğer kullandığım golf7'den daha iyi bile diyebilirim. Hiç şüpheniz olmasın leon konusunda
  • 2015 model 1.6tdi leon 3 ay, 2015 model 1.4d corolla yıda 3 ay kullandım ve şunu açıkça söyleyebilirim ki 2 araç asla ve asla kıyaslanamaz bile. Leon, Corolla' nın her açıdan üzerinden atlar arkadaşım. İleride bir gün almayacağın bir araba var mı diye sorarlarsa tek kelimeyle corolla derim. bir kere 15 senedir aynı motoru kullanıyor dede arabası gibi araç gitmiyor malesef. Ayağım pedalı delecek ama arabada tık yok. Ekonomiye gelirsekte 110 beygirlik Leon sakin kullanımda daha ekonomik ama basarsan corolla ekonomik, corolla için aynı şeyi diyemiyporum çünkü corollada basamıyorsun...
  • quote:

Hocam gördüğüm kadarıyla genel olarak c sınıfı araçlar küçülmeye başladı eski modeller genelde yenisinden daha geniş ve ferah

Leon ve a3 te tersi oldu. Yeni kasalar eskilere göre daha geniş .

• Wallace84 W kullanıcısına yanıt
    Bende bugün corollayı deneyince aynı fikre vardım yorumunuz için teşekkür ederim

Bugün bayide sunroof olmayan modeli inceledim gerçekten baya fark ediyor araba o kadar basık değilmiş

• tu1907 T kullanıcısına yanıt
    Corolla'yı sürdün mü hocam? Son durum nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Corollayı sürdüm bugün araç ferah sürüşü gayet rahat donanımı oldukça kısıtlı bence klima bile analog en kötüsü de çok düşük hızlarda bile içeriye çok fazla lastik sesi alıyor ama motor gayet sessiz çevre yolunda yol çalışması yüzünden yarım saat trafikte kaldık bu yüzden yüksek hızlarda deneyemedim ama arabanın gaza tepkisi ara hızlanmaları hoşuma gitmedi üstelik lpg takınca fazlaca düşüyormuş performans sonuç olarak ben leona karar verdim

• tu1907 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam.

• quote:

Bugün bayide sunroof olmayan modeli inceledim gerçekten baya fark ediyor araba o kadar basık değilmiş

Hocam sunroof olmayanı style donanımdır muhtemelen. sunroof olanları fr.
    fark ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • Hocam Style donanımdı sunroof ilaveydi sanırım yada advenced paket olabilir belki ama fr değildi

FR test aracı ben hiç bulamamıştım. Opsiyonlu Style donanımda olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.