Şimdi Ara

SIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sıfır Etiketli,Jelatinli Koleksiyonluk Saatler.. Ortalama 3*4 kere takılmıştır bazıları.Çalıştığım meslekte saat,yüzük,kolye yasak ancak izinli olduğum gün oda istiratten fırsat olmuyor. Tag Heuera Mercedes sls den dede yadigarı seiko 5e kadar.Protrek 280 de tarzı saatten,çift taraflı güneş enerjili saate kadar.. Hepsini alana Saat kutusu hediyem.Yedek 2-3 kordonda var onuda vericem.Gelip görün tek tek bakıp alın kimseye yamuk yapacak halimiz yok. Tag heuerayı 4 ay önce siteden 450 e aldım.Diğer saatleride 100-200 arası aldım. Hepsine 800 istiyorum bence çok uygun her saat 100 tl bile gelmiyor + saat kutusu. Aklınıza bir sorun gelirse paylaşabilirsiniz teşekkürler
    SIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLER SIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLERSIFIR KOLEKSİYONLUK-ANTİKA SAATLER

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çanta satılıksa pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.