Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır kullanılmamış invision mx400 çift kollu süspansiyonlu monitör Kolu Satın Al 28 Ekim 2023 16:59 1 1 Sıfır kullanılmamış invision mx400 çift kollu süspansiyonlu monitör Kolu Monitör kolunu anlatmaya açıklamaya gerek olduğunu sanmıyorum bu ürün arayışında olanlar az çok biliyorlar özelliklerini de internetten detaylı bulabilirler. Ben kendim kurup kullanmadım hiç detay bilmiyorum. 2 adet var. Şehir Adana Adet fiyatı 1200tldir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Alınık 9. Nesil Xbox wireless controller [SATILDI] Asus TUF Gaming vg27aq1a 2k qhd IPS garantili Nvidia Gsync [SATILDI] Sıfır kullanılmamış invision mx400 çift kollu süspansiyonlu monitör Kolu [SATILDI] GİGABYTE Gaming OC RTX 4060Tİ ekran kartı 3 fan