Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR KUTULU AÇILMAMIŞ General Mobile GM 20 ***1400TL*** Satın Al 19 Mayıs 2021 14:11 1 1 SIFIR KUTULU AÇILMAMIŞ General Mobile GM 20 ***1400TL*** Arkadaşlar Hepsiburadan aldım,cihaz daha ulaşmadı eğer tarafıma gelir gelmez anlaştığım kişiye yönlendirecem,anneme almıştım ama başka telefon elime geçtiğinden birinin işine yarar diye aldığım fiyata veriyorum,yoksa iade edecemsıfırı en ucuz 1590tl,kargoyu alıcı öderSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TTEC DİNAMİTE BLUETOOTH HOPARLÖR SIFIR KUTULU AÇILMAMIŞ General Mobile GM 20 ***1400TL*** Satılık HEPSİBURADA 300/30 indirim kodu 5 tl GENERAL MOBİLE GM9 PRO SIFIR AÇILMAMIŞ xxxx