Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Kutusu Açılmamış Delonghi Filtre Kahve Makinesi Satın Al 27 Temmuz 2017 10:46 1 1 Sıfır Kutusu Açılmamış Delonghi Filtre Kahve Makinesi Hediye olarak geldi. Ancak kahve sevmediğim için satıyorum.Kutusunu dahi açmadım. Haliyle hiç kullanılmamış sıfır bir alet. Tam olarak ne zaman aldığını bilmediğim için garanti süresi için bir şey demem doğru olmaz ancak ürünü bana getireli 3 ay kadar olmuştur. Üzerinde garanti belgesi mevcut. Elden teslimat tercihimdir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alpino Marka Dekoratif Kitaplık Sıfır Kutulu Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek Arabası Sıfır Kutusu Açılmamış Delonghi Filtre Kahve Makinesi Borajet Yurt İçi Uçak Bileti
satış hala aktiftif ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alpino Marka Dekoratif Kitaplık Sıfır Kutulu Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek Arabası Sıfır Kutusu Açılmamış Delonghi Filtre Kahve Makinesi Borajet Yurt İçi Uçak Bileti