Şimdi Ara

Sıfır kutusunda LG 47LM640S ihtiyaçtan acil olarak satılık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sıfır kutusunda LG 47LM640S ihtiyaçtan acil olarak satılık!
    Arkadaşlar LG'nin 47LM640S Led televizyonu olduğu gibi kutusu dahi açılmadan satılıktır. Ürünü 31 Mayıs 2013 tarihinde sipariş verdim. 3 Haziran 2013 tarihinde teslim aldım ancak çok acil bir ödeme için kutusunu bile elime alamadan açamadan satmak zorunda kalıyorum.

Fotoğraf eklemeye gerek yok çünkü ürün açılmamış şekilde kutuda duruyor kutuya el bile değmedi o derece.

İnternetten arama yaptırabilirsiniz SMART TV dir her türlü işinizi televizyonla görebilirsiniz

Gerçekten çok güzel bir televizyon yerini bile hazırlamıştım evde ancak 2350 TL lik bir ödeme çıktı çok acil olarak Cuma gününe kadar bu ödemeyi yapmam lazım bu yüzden piyasa fiyatları 2.200-2.300 ile 2.900 TL arası değişen bu ürünü 2.200 liradan vereceğim.

İsteyene taksitli alışveriş için Sanal Pazar satışı açabilirim ancak komisyonu bölüşmek şartı ile çünkü elime 2.200 liralık satıştan 2.090 lira geçiyor en azından yarı yarıya bölüşelim komisyonu hepsini alıcıya da ödettirmek istemem.

Cuma gününe kadar alacak arkadaşa direk kargo ile göndereceğim. Kutuyu kendisi açacak asla açılmış denenmiş diye bir durum söz konusu değil.

Şimdiden hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Araştırmak özelliklerine bakmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten bakabilir.

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LM640S-3d-tv

musica gratis
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 5 Haziran 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum bu tv ye bu fiyat cok fazla, 2000 tl ye versen düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün fiyatı revize edilmiştir... Tekrar satışta...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.