Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Monster Pusat Clutch Gamepad (Siyah) Satın Al 6 Aralık 2022 11:37 1 1 Sıfır Monster Pusat Clutch Gamepad (Siyah) Ürün sıfırdır. Bir hevesle Hepsiburada üzerinden aldım fakat iş dolayısıyla evde bulunamadığımdan iade edemedim. ürünü kullanamadım. Dolayısıyla sıfır ürün olarak vereceğim. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Faturasını da teslim edeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 7 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Riverside 700 Trekking 28 Jant Mekanik Disk Fren Şehir Bisikleti (12.000) ALINIK - XBox Gamepad Wireless Adaptör (Kablosuz Bağdaştırıcısı) Xbox 9. Nesil Wireless Oyun Kumandası [SATILDI] Columbia Facet 60 Outdry Kadın - Columbia Trailstorm Waterproof Erkek Outdoor