SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (10. sayfa)
-
-
Japonlar ve Avrupa motorları dışından ki motorlar ülkemizde pek ikinci eli olmadığından insanlar mesafeli yaklaşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forza 250,Xmax,PCX,NMAX hala bulunamıyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arabalar için alınan önlemler sanki motorlar için alınmamış gibi. Maalesef yok bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 25 Temmuz 2023; 9:53:41 >
Bugün hem Honda hem Yamaha’ya gideceğim.Bakalım ne dicekler
Satış sonrası hizmetleri iyi olsa bu motorlar peynir ekmek gibi satar başarılı makinalar
Ne oldu? var mı motor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 26 Temmuz 2023; 16:36:31 >
Evet var.Bayiye gittim ve paramın peşimin olduğunu,hepsini ödeyebileceğimi ve gerekirse 15-20 gün 1 ay hatta 2 ay bile beklerim dedim.Satış temsilcisi ben böyle dediğimde 2dk müsadenizle dedi ve patronun yanına gitti.Ne tesadüftür ki patronun arkadaşı için hazırlattığı full aksesuarlı bir Honda PCX ortaya çıktı.Arkadaşına kredi çıkmamış.165000₺’den verebileceğini söyledi ve bende kabul edip 2-3 saat içerisinde motoru teslim aldım.
Hayırlı olsun hangi aksesuarlar var? Hangi il bayi hocam
Egzoz dahil tamamen koruma demiri,gp ayaklık,gp tur camı,givi çanta,ayna yükseltme,ortaya bir yere ayak sürtmesini önlemek için 300₺ değerinde sticker,arka uzatma plastiği gibi bir şey söyledi ama ne oldugunu bilmiyorum.Aksesuarlar bunlar.
Anladım teşekkürler
Hangi bayiden aldınız
116000 lira olan motoru 165000 liraya satmak. Hayırlı olsun. Bu bayilerde ar kalmamış.
49000₺ aksesuar faturası verecekti ama vermedi.Dışardan al sat yapandan almaktansa bayiden almayı tercih ettim.
Bayi ismi nedir ? Soralım varmı diye alırız bizde belki
Hocam bayi ismi vermek istemiyorum çünkü siz arayıp söylediğinizde benim olduğumu anlayacaklar.Bu da benim aynı bayiden Forza 250 almama engel bir durum oluşturabilir.Neden PCX aldın al-satçı mısın diye düşünebilirsin fakat değilim.Ben PCX’i tek başıma test ettim ve yeterli geldi.Ben 135 kiloyum,eşim artçı olarak bindiğinde motorun çekişi rampada etkilendi.Bu durumu yaşayınca içime bir pişmanlık hissi düştü.Şimdilik çok büyük bir sorun değil ama bir süre sonra değiştirmek isteyebilirim.
Anladım hocam sorun değil gönlünce olsun herşey ,hayırlı olsun tekrardan 🙏
Sağ olun,sizinde gönlünüze göre olsun.
2018 Honda Msx'imi sattıktan sonra bir süredir yeni kasa Msx arıyordum. Geçen hafta bayiye gittim sordum , bana birdaha Msx gelmeyeceği söylendi. Bunun yalan olduğu gayet açıktı. Neyse gittim bugün birinde sadece 100 km'de 23' Msx buldum aldım yapacak bişey yok. Bu işin iyice cılkı çıktı artık.
-
Bayilerden motor alabileceğimiz günler gelir umarım.
-
Arkadaşlar bu SYM motor dan anlayanlar bakabilir mi?
JET14
SYMPHONY
JETX
Aralarında ne fark var, örneğin JET 14 daha büyük motor ancak JETX 125lik daha pahalı
Ben buradaki farkı anlayamıyorum
JETX de sanırım TCS ve sıvı sooğutma bu teknolojiler bu kadar mı fiyat farkı ediyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X