Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.516
Cevap
90
Favori
71.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ancak otomobillerde olduğu gibi motorlarda artık yatırım aracı olmaya başladı ve motor bulmak zorlaştı. Binici olanlarda motor bulamaz oldu. Özellikle Yamaha ve Honda'nın scooter ları resmen karaborsa oldu ve hava parası alınıyor. Sıfır araç ve araç fiyatları konusunda herkes araç fiyatlarını aldıkları teklifleri paylaşıyorlar. Bu paylaşımlar sayesinde piyasayı takip etmek kolay oluyor. Bu konuda da bu şekilde paylaşımlar yaparak motor almak isteyenlere ve birbirimize yardımcı oluruz.

Motorlarda güncel vergiler.

Silindir Hacmi ÖTV KDV

250 cm³'ü geçmeyen %8 %18

250 cm³'ü geçen %37 %18

Motosikletler için Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) –2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 17 Haziran 2024; 11:29:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlanlarda motor fiyatları düşüyor.Düşmek zorunda zaten.Adam PCX için ülkenin en uygunu acil satılık ve 142000₺ diyor.Sohbet ettiğinizde elimde 100 tane var diyor.Bu adam 180000₺ fiyatlardan buralara düştü.Az daha sabır.Honda 2 aydır motorlara zam yapmıyor.Honda ve Yamaha’dan motor falan almayın.Yakın zamanda kapınızda yatacaklar.Kampanyalar vs başlayacak.Az sabır.
    Banane hocam kendi kaybediyor.Bu saatten sonra liste fiyatına da motor verse almıyorum.Ya kredi kampanyası ya da indirim isterim.Bu şartlar oluşmadığı sürece motor falan almayacağım.Emin olun bayilerin elleri motor kaynıyor ve sezonu bekliyorlar ama umduklarını bulamayacaklar.Bunun sebebi de krediye ulaşamamak.Çok az kişi krediye ulaşabiliyor onlarda fahiş oranlardan.Galericilerde piyasadan çekildiğine göre.Meydan biz binicilere kaldı.İndirim yapmazsa,kredi kampanyası yapmazsa motorlara kendileri binsin.

Konuya mesaj yazalı 3 hafta oluyor sanırım.Adv350 stoklarda yoktu sarı sitede 40-50 bin üstte ilanlar ile satılıyordu ve millet burnundan kıl aldırmıyordu lakin; İşler düşündüğümüz gibi değişti liste fiyatından 1000-2000 klm motorları şuan satın alına bilecek şekilde bulunuyor.Yakındır bayiler de bu fiyatta satmaya başlar bence.

O zaman tablo yapmıştım ekleyim tekrar altına mesajın

Tablom şöyle

358.000TL liste fiyatıydı motorun bu ay sonu bu paranın geri dönüşü 373.345,09 TL tarih 1 temmuz

1 temmuz tekrar vade

374.000TL 32 Gün vade sonu 390.030,91 TL Geri dönüş 2 ağustos

2 ağustos tekrar vade

390.000 tl 32 gün vade sonu para 406.716,72 TL Geri dönüş 4 eylül ve ben bu tarihte almayı planlıyorum.

İlk ay haklı çıktım ve 358 bin ödeyerek alamadığım motoru 1 hafta için satın alabiliyorum ve cebime para kalıyor.Şimdi tekrar karar anı geliyor fantaziye girmeden alayım mı yoksa temmuzu da pas geçerek ağustos da mı alayım kafada deli sorular.

Asgari ücrete zam mı geldi?

Dolar mı arttı?

İşletme vergileri mi arttı?

Sgk giderleri mi arttı?

Elektrik zammını bahane edeceklere soruyorum Türkiye'de üretim mi yapıyorlar?

Keriz silkeleme zammı bu. Hepimizi keriz yerine koyuyorlar. Aslında vida bile almayacaksın, iş yaptırmayacaksın. Ama mecbur deyip alınıyor. Böyle sistemede böyle sistemden vatandaşı sömürenlere de hakkımı helal etmiyorum.

Yapay Zekanın Yanıtı

2024'ün En İyi Sıfır Motosiklet Fiyatları, Teklifleri ve Stok Bilgileri

İster yeni bir motosiklet satın almak isteyen hevesli sürücüler olun, ister mevcut sürüşünüzü yükseltmeyi düşünen deneyimli yolcular olun, piyasada size hitap edecek çok sayıda seçenek var. İşte 2024 yılında en iyi sıfır motosiklet fiyatları, teklifleri ve stok bilgileri:

Popüler Modeller ve Fiyatları

• Ariic 318: Bu popüler model, uygun fiyatı ve güvenilirliğiyle öne çıkıyor. 2023 yılı için fiyatı yaklaşık 40.000 TL'dir.
    • Arora Chief 318: Ariic 318 ile karşılaştırılabilir fiyat aralığında, daha güçlü bir motora ve şık bir tasarıma sahip başka bir seçenek.

Çin Malı Motosikletler

Çin malı motosikletler, uygun fiyatları ve çeşitli özellikleriyle giderek daha popüler hale geliyor. İşte en iyi seçeneklerden bazıları:

• Ariic 318: Yukarıda bahsedildiği gibi, bu model en iyi Çin malı motosikletlerden biridir.
    • Lifan KPT200: Güçlü bir motora ve sportif bir tasarıma sahip bir diğer uygun fiyatlı seçenek.

Stok Bilgileri

Sıfır motosikletlerin stok bilgileri sürekli değişmektedir. En güncel stok bilgileri için lütfen yerel yetkili satıcılarla iletişime geçin.

Bu fiyatlar ve bilgiler 2023 yılı itibarıyla geçerlidir ve 2024 yılında değişiklik gösterebilir. Satın alma kararı vermeden önce en son fiyatları ve teklifleri kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk fiyat paylaşımı da benden olsun. Arkadaşıma 30 mart da SYM jet x aldık. 90300 lira kredi kartına vade farksız 12 taksite aldı. 2000 lira sigorta çıktı. Maltepe Moto Punto dan aldık.

• su an yamaha motosıkletler kara borsada %75 fazla fıyattan satılıyor. Kazık yemek ıstemeyen yamaha almasın. Facebook gruplarında almanyada roda burda herkes almıs cok ucuza euro bazından . Bızde euro bazından cevırıp vergıde koysan 100 bınlık motoru 200 bıne satmaya calsıyorlar resmen karaborsa olmus durumda yamaha motosıkletler. Yamaha turkıye dıstrıbutorunu feshedıp baska fırmaya vermesı gerekıyor

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

Hocam kredi kartına taksitli vade farksız motor satıyorlar mı?

Bu arada a101 e gelecek apec apex5 hakkında ne düşünüyorsunuz, normalde 43bin, 35bine satılacak, çok uygun.

Normalde honda yamaha almak istiyorum ama çok pahalı, o kadar vergi(kdv ötv) vermeye yanaşmıyorum şimdilik.

İlk motorum olacak, yoksa sym yada kymcho falan vade farksız bulursm öyle mi alsam acaba

• hereiam kullanıcısına yanıt

Çöp ama ucuz.

Çınar motor var İstanbul da kredi kartına taksit yapabiliyor

• Ariic Chief 318
    Ön satış sabit fiyat 150 Bin.

Motor çin ama gerçekten kaliteli ve konforlu.

• 250 scooter de tech Max iyi bir motor.

Talep çok fazla.

Honda gibi adetli de getirmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap için sağolun hocam. Çin malına 150 verilmez bence ya, hobda yamaha kymcho sym varken diye düşünüyorum.

İphone bile 30 40 bin, 35bine alınacak motordan çok bişey beklemek yanlış olur ama bedava o yüzden sormuştum

SYM tüm kartlara vade farksız 12 taksit yapıyor. A101 deki motorla ilgili yorumlar iyi değil. Ama fiyat ucuz. Beklentiye göre değişir.

Hocam bu motor aklınızda ki çin malı intibasıda ki bir çin değil.

Tabi servis yedek parça olayı zaman ister kabul.

Motorsikletin %48 i çin dışından ithal.

Sele= Shad İspanya

Enjeksiyon=Delphi İngiltere

Amortisör=Show'da Japonya

Rulman=NSK Japonya

Debriyaj=KCK Japonya

Tasarım=İtalya

ABS=Bosch Almanya

Motor çift disk fren

• Aracın motoru hangi ülke peki?

Motor kendi motorları .

Jinlang

Amerikan Polaris markasına uzun yıllardır ATV motoru üreten bir firma.

Motor konusunda çok iddialı bir şirket.

Hiçbir rakibiplerinin 6000sml ye ulaşamadığını iddia ediyor.

BMW bile bir çok alt grup motorsikletin motorunu Çin'de yaptırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 2 Nisan 2023; 19:32:39 >

Malesef ülkenin hali hocam, marketteki motoru bile düşündürüyor

Sym önerir misiniz, sym jet i 200 var, joymax 150 160bin arası

Honda cb250r 130 falan ama bayiye isim yazdırmak gerekiyor

• Nmax 125-155,xmax 250 veya pcx 125 stok durumları nasıl? Bayilerde bulunuyor mu? Sıraya yazılınca liste fiyatından veren bayi var mı? Hava parası çok istiyorlar mı gerçek fiyattan aksesuar takıp satsalar yine kabul

• camokasahin C kullanıcısına yanıt

Bayilerde motor yok. Aksesuar takıp hava parası alıyorlar. Yamaha nmax155 için 130000 lira istiyor bayiler. Gerisini varın siz düşünün.

• camokasahin C kullanıcısına yanıt

Pcx için ilçe bayisinden 458 kişi sırada gözlerim gördüm.

Yamaha İzmir bayisi 2023 yılını kapattık dedoy2 gün önce.

En kupon motor niken bile Yok

• konu hayırlı olsun. Motosiklet sevdalısı ben bu konuyu taki pedeceğim. şu an DİO ve SYM joymax var bende.

pcx için takip edeceğim

• 2022 pcx sifir aksesuarli 105e alinirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matteacher01 M kullanıcısına yanıt

Piyasada motor bulmak çok zor. Malum sitede aynı fiyatlara bulunabiliyor. Tercih sizin.

• Matteacher01 M kullanıcısına yanıt

Ön cam, disk kilidi, çanta, telefon tutucu ve koruma demirli fiyat olarak 116 bin tl teklif verdiler Pcx 125 için. Uygun mudur?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.