|
2022 Ford Fiesta Türkiye fiyatı ve özellikleri
-
-
elektriklisi çıkmayacak mı yaw
-
Yari hibrit fiesta 580bin tl :) o paraya tam hibrit corolla var be, kafayi yemisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergileri falan katmıyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Mayıs 2022; 21:45:37 >
Bu saatten sonra şahin’den başka bişey alamaz bu halk.
-
Corolla gokten mi iniyor ? Yerli uretim diye maliyeti dolarla artmiyor mu ?
Focus'un 1.0L'sini getirmiyorlar artık ya....
-
B sınıfı otomatik 600K...
-
Dandık dundık 80 lı yılların 70 beygırlık arabalarına benzer benzınlı arabalar 400 k olmus rezıllık
-
75 bg 5 vitesmi şu arabayı Avrupa da satıyorlar mı acaba yoksa bizim ülkeye mi özel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi ucuzundan 0.1 lt benzinli motor araç yokmu ya ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vw bir model belirliyor, onu cidden ucuz yapıyor, düşük bütçesi olanları o araca yöneltiyor. Misal Polo life dsg.
Ford araç satabilmek adına vw nin taktiğini yapıp en azından titanyum fiestayı 500 civarı getirseydi, önceki kasanın başarısını yıllar sonra yakalayabilirdi. Gerçekten güzel bir kombinasyon 125 hp, 7 ileri, yarı hibrit, üstelik sınıfında sürüşü renkli tek araç.
Neyse ford çalışanları alır artık.
Avrupada satiliyor
1 motor arabalar garibim bizimle aynı sınıftaki ülkelere özel olarak üretiliyor Amerikan rüyası büyük ev buyuk araba vay be
Şakacı Ford & Şakacı Otosan! Adamların araba satmaya niyetleri yok. Seat 1.0 Lt 80 hp Evo var. Daha çok donanım, daha ucuz. Ben senin Sytle donanımını niye alayım? Şaka bir yana araç B segment olmasına ragmen makyajın makyajı. Özellikle VAG grubu olsun, Renault, Nissan, Dacia grubu, Hyundai/Kia B segment modelleri çok daha geçer akçe. Ford bu saatten sonra kendi firması olan Avis'e araç satar. Binek otomobil piyasasında kendilerini bitirdiler. Web sitesinde en çok modelli olup ta bayilerinde hiç bir modeli olmayan yegane markalardan biri.
-
Kei Car lar var Japonların 1 litre altı ama TR ye gelmiyor maalesef.
-
1.1 atmosferiktir yanlış bilgi..
-
Uzun süre 1.4 TDCI Titanium X paket kullandım. Bana göre döneminin en iyi B segmentiydi.
Fakat Ford'dan binekte ümidi kestim ben, adamlar ticari satmak istiyor resmen.
Cebimde nakit parayla Puma - Focus alamadım ben. Adamlar ellerinde kalan Ecosportu vermeye çalıştı. Gidip başka araç aldım ben de.
-
Yeni kasası zaten tutmamıştı bundan sonra hic tutmaz.
Yari hibrit fiesta 580bin tl :) o paraya tam hibrit corolla var be, kafayi yemisler
|
Vergileri falan katmıyorum . |
Bu saatten sonra şahin’den başka bişey alamaz bu halk.
|
Corolla gokten mi iniyor ? Yerli uretim diye maliyeti dolarla artmiyor mu ? |
Uzun süre 1.4 TDCI Titanium X paket kullandım. Bana göre döneminin en iyi B segmentiydi. Fakat Ford'dan binekte ümidi kestim ben, adamlar ticari satmak istiyor resmen. Cebimde nakit parayla Puma - Focus alamadım ben. Adamlar ellerinde kalan Ecosportu vermeye çalıştı. Gidip başka araç aldım ben de. |
Avrupada satiliyor |
Benzer içerikler
- afk nedir
- spotify mod apk
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp aero apk
- instagram keşfete düşme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X