Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
92
Favori
76.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bayide yoksa honda almam. aprilia stoktan satıyorum diyor. 2 senedir sosyal medyada honda ve yamahanın adı karaborsacıya çıktı. dün bir paylaşımda gördüm, goldwinglerde bile önce renkte anlaşıp sonra o renk gelmiyor deyip global pazarda beğenilmeyen renkleri vermeye çalışıyorlarmış. 17 senedir honda kullanıyorum cidden bıktım artık hondanın ıvırzıvırlarından. honda alacak olsam belki bir ihtimal transalp veya haylaim olan africa twin. başka motoruna el bile sürmem. rakipleri çok. hintliler çok iyi geldi.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Yamaha’da ABS olmayan motor satılmıyor şu anda, bilgin olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Yamaha almayı düşünmüyorum açıkcası. Geçen yaz motor alacaktım japonlara kafam bozuldu gittim araba aldım. O da ihtiyaçtı iyi de oldu ama yamaha zor. xt660 2025 i merak ediyorum fiyat vs. olarak ama yine de çok cazip durmuyor. tuareg 660 her türlü daha iyi hem honda rakibinden hem de yamaha rakibinden.

• Motor konusunda şimdilik benim emektar honda innova anf 125'le yola devam  

şeytan diyor boz motoru daha büyük bi depo scrambler tarz bi modifikasyon yap.

yurt dışınta yamaha xsr155 peynir ekmek gibi gidiyor bize niyeyse gelmiyor.

125 cc’den 650 cc’ye geçiş iddialı değil mi ?

• Bu bayraktaki yıldız davud yıldızı değil, Çolpan Yıldızı (yani venüs)

Bu bayraktaki yıldız eski bir kültürel öğe. İslamiyet öncesi ve sonrası Türkler tarafından çok sık kullanılıyordu.

Bu bayrak israil bayrağı değil Karamanoğulları Beyliği bayrağı.

Yoğ niye iddialı olsun. Africa Twin'e geçersem 1100 cc ye geçmiş olacağım. 17+ yıl ve 50+ bin km motosiklet tecrübesi ile sanırım her hangi bir gruba geçiş yapabilirim. Amacım tek teker etmek değil. Ben 80-90 km hız kullanıcısıyım. Keyif sürücüsüyüm. Bir acelem de yok. Senede bir motosiklet değiştirecek de değilim ve hatta mümkünse aldığım motosikletin tüm bakımlarını yapabilmeyi isterim. Ehliyet olarak da sıkıntım yok.

şimdilik hedef listem şu şekilde:

1. Honda Africa Twin L4 Dtc
    2. Bmw F900 Gs Adv
    3. Aprilia Tuareg 660
    4. Honda Transalp
    5. Triumph Tiger 900 Rally Pro

Nakiti tamamen arabaya bağlayınca geriye pek bir şey kalmadı. Bir de bir süre beklemek istiyorum. Otomobil grubunda ki değişimin motosiklet grubuna da yansımasını bekliyorum.

• Karamanoğlu beyliği bayrağı ne alaka ? Karamanlı mısın ?

Yine de İsrail bayrağı ile olan benzerliği nedeniyle linç yiyebilirsin. Uyarayım.

17 yıl 50 bin Km mobiletle mi yaptın, hep 125 cc mi ?

Evet Karamanlıyım. Linç yediğim yok ama bilmeyen bir kaç kişi çıkıp "neden profilinde israil bayrağı var" diye sorabiliyor. Yıllardır var olan profil resmim, tarihimi yansıtan bir sembol. Birilerinin zoruna gidiyorsa o benim problemim değil  

Evet zaman ve km olarak saydığım tüm tecrübem 125cc üzerinde oldu. Ben başkalarının motosikletini kullanmayı sevmiyorum. Sadece motosiklet değil otomobil de aynı şekilde. Bizde genelde bir araç alındığında ömürlük kullanılıyor. Kolay kolay satılmaz. Alacağım motosikleti satmayacağım için seçerken çok seçici olmam lazım. Büyük olmasını istememin sebebine gelecek olursak, motosikletle dağ gezileri yapmak istiyorum. İlerleyen yıllarda da Türk devletlerine geziler düzenlemek istiyorum. Maalesef kendi motosikletim o yeteneklere sahip değil. Mobiletle kaç km yaptığımı bilmiyorum bi mobiletim vardı 86 model süper 52. Yaylada hala duruyor ama tabi çalışmıyor artık.

Motosiklet dünyasını da birkaç yıldır düzenli takip etmeye çalışıyorum. Her motosikletin kendince güzelliği olduğunu düşünüyorum. Sadece bazı modellerin "tek teker edeceğim" yaklaşımında satın alındığını görmek üzücü. Motosiklet dinamikleri kolay olmayan bir araç. Yaş farketmeksizin üzerindeyken efendi olmak gerekiyor.

Karaman hangi mahalle ? Karaman iyi bildiğim bir il.

Karamanı niye bu kadar sevdin ?
    Karamanlılar bile karamanı sevmiyor. Hiçbir imkan sosyal aktivite vs. yok. AVM bile yok.

Mesela Yamaha Honda vs. hiçbir motosiklet bayisi yok.

Genelde mobilet şehridir Karaman. Kasksız montsuz eldivensiz mobillere binerler

ben Karaman'da yaşamıyorum Silifke'de yaşıyorum. Silifke'de büyüdüm. Karaman'da aslım Zengen köyü. Çok eski bir köydür köklüdür.

Karamanlıların Karaman'ı sevmemesinin çeşitli sebepleri var, yerel halkın oldukça cahil kalması, Osmanlının zamanında başlattığı asimilasyon çalışmaları sebebiyle bir hayli tutucu bir hale gelmesi vb.

Avm kültürünü sosyal aktivite olarak görmüyorum. Ben daha çok doğal ortamları, tarihi yerleri gezmeyi severim. Bu sebeple sosyal aktiviteyi nasıl tanımladığınıza bağlı.

Bildiğim kadarıyla yamaha bayisi vardı merkezde.

Mobilet kültürü çok eski Karaman'da. Genel olarak düz bir coğrafyasının olması, ulaşımın sadece yakın yerlere yapılıyor olması gibi etkenler zamanında mobilet alışkanlığının oturmasına sebep olmuş. Ayrıca pek vizyoner bir topluma da sahip olmadığı için en ulaşılabilir ve ucuz olan kolaylıkla benimsenmiş.

Her Karamanlı bilir ki, Karaman'da arabalar kaldırıma park eder, yayalar yolun ortasından yürür.  

Ekipmansız binme olayı her yerde yaygın. Silifke'de de çok fazla var diyebilirim. Son yıllarda motosiklet kültürünün gelişmesiyle bir miktar ilerleme oldu. Ama polisin ceza yazmadığı, kimsenin hiç bir şeyi umursamadığı yerlerde alışkanlıklar hala aynı şekilde devam ediyor.

Garaman’lı olarak beylik bayrağındaki ısrarını halen anlayamadım.

İstanbul’da “botsuz motora mı binilir?” denilirken Garamanımızda kask takan bile olmaması motosiklet camiasının birbirinden kopuk olduğunu gösteriyor.

• Israrın sebebi otogarda yazan bir söz aslında. O sözle başladı, Türk olmanın, köklerine sahip çıkmanın önemini anladım. Bizi biz yapan ve unuttuğumuz değerlerin önemini anladım.

Garaman genel olarak dünyadan kopuk   bakkallarda hala maytap satılıyor diye biliyorum  

• Liste fiyatından tracer 9 alayım mı alternatif başka motor öneriniz olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt

Yamaha zam yapmamış

Temmuz ayında zam var mı ki

Size yazdık dan 1 gün sonra Fethiye den arandım 2022 kırmızı adv350 için 380 bin istediler.  0 gelmeyecek 2 ay daha adınız yazıyormuş müşteri motoru 600 klm de ister misiniz diye sordu. 358 2024 sıfır fiyatı dedim 1 yıldır nasıl 600 klm de kalabilir diye sorunda müşteri yatırım için almış dediler. Yok istemiyorum dedim kapattım. Çantalı diye altını çiziyor bir de motor zaten çantalı geliyor milleti salak mı sanıyorlar ne çözemedim.

• Son gelen mesaj.

250 cc üzeri tüm motosiklet modellerimizde nakit alımlarda büyük bayram indirimi... 02164595858 Dahili 162 Cep Tel: 05065034925Çıkış için HONDA RET yazıp 3172ye gönderin. Mersis 0626036060700017 B016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

alma reyiz. bence adv350 zaten o parayı etmez. illa scooter mı istiyorsun başka marka model bakabilirsin o paralara. yada başka bayilere bakabilirsin

Edit: o fiyata düşünmeden okey diyeceğim modeller (Liste fiyat üzerinden):

Thriump :

- Scrambler 400

- Speed 400

Motomorini :

- SEIEMMEZZO SCR 650cc (400k)

- X-cape alloy rim (415k)

Royal Enfield :

- Himalayan 450 (320k)

Aprillia:

- Fiyatlar güncelleniyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 3 Haziran 2024; 15:53:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.