Bildirim
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (7. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Oh oh valla çok iyi.Olmayan mala zam koymaya devam.Bu saatten sonra alanın aklını seveyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Selamlar dostlar uygun fiyatlı ama çok ta kötü olmayan arıza vermeyecek 125 cc scooter önerebilir misiniz lütfen 🙏 pcx düşünüyordum fakat hem bayilerde yok al satçılarda çok istiyor
Arkadaşım sym jetx 125 aldı. 3 aydır kullanıyor çok memnun.
-
selam
Peugeot Pulsion GT tavsiye ederim.
sym parçaları çok pahalı, parçadn korkma diyorsanız sym jet te alınabilir
-
Teşekkür hocam sym leri de neredeyse pcx 150 fiyatlarına yazmışlar hal böyle olunca pcx daha mantıklı değil mi ?
Aslında 70 80 aralığında birşey bakmıştım ama sanırım o fiyatta pek iyi makina yok
125e b sınıfı ehliyet muhabbeti ne durumda güncel bilgisi olan var mı?
-
O bütçeyle pek iyi makina zor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman 150 bin bandında pcx 150 mi yoksa diğer herhangi bir önereceğiniz varmı hocam
Bajaj dominar 400 ug modeli 170 bin tl sipariş verip bir ay sonra geliyormuş
Bu motorla ilgili düşünceleriniz neler arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba bu sayfada yeniyim. Bir motor alalım dedik scooter tarzı 50 lik karaborsa sanırım... Nasıl bulunur nasıl alınır bir fikriniz var mı? Arora Vesta arıyorum
Arora vesta özel seri var ruhsatta 50cc ama gerçekte fabrika çıkışı 125cc (özeş honda motoru var içinde) hız ibresi bile 120’ye kadar. Tavsiyemdir.
Nereden alacağız sıfır ariyorum.
Bir süredir 125lik motorlar ilgimi çekiyor ama karaborsa olmuş arabalar gibi. Motordan hiç anlamam fakat çok zorlanacağımı sanmiyorum. 8 km işe git gel için düşünüyorum. Kafam karıştı iyice.
Honda pcx 125 epey tutuluyor,fakat karaborsa ve pahalı. Abs yok tipi güzel
Yamaha nmax bu da zor bulunur gibi ve pahalı
Sym fena durmuyor, garanti parça vs bilmiyorum güvenilir mi
Peugeot pulsion allure sanırım hoşuma gitti, ileride 2. El satışı zor olur mu,soru işareti
Tipi düzgün motorlar var ama çin malı vs. bakım,parça falan korkutuyor
Bir de b ehliyeti ile kullanabilme konusu var ki yasa çıkacak mı belli değil. Kursa mı yazılsam önce motoru bulup mu alsam (bulursak tabi) devrelerim yandı.
Daha kışın sürülebilir mi, kıyafet çamur olur mu, üzerine mi giyeceğiz bişeyler onları araştırmaya geçemedim
Allah vazgeçmeden yardımcım olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rks newlight 125 pro kullanan kardeşimiz var mıdır
En azından durum hakkında analiz yapsa
Pazartesi almayı düşünüyorum
Jüpiter tvs 2020 300 km de imiş. Sizce kaça alınır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X