Şimdi Ara

SIFIR OCZ VERTEX 3 60GB SSD - 560 MB/s - GARANTİLİ - *** TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,
    bu ürünün sata dönüştürücüsü var mı? Benim pc sanırım sata 1.
    Mikro SATA güç bağlantısı gerektiriyormuş, bu her pc de bulunur mu? 1,5 senedir teknolojiyi pek takip edemedim kusura bakma. Olumlu cevap alırsam bu ayın sonunda fuar için İzmir'e geleceğim, elden almak istiyorum.
    Herhangi bir arıza durumunda garanti için yardımcı oluyormusunuz?
  • PM ile cevaplandı
  • hocam laptoplara takılabiliyor mu bu ssd?
  • PM ile cevaplandı
  • hayırlı satışlar
    vertex3 60GB yok değilmi?
  • Teşekkür ederim, sadece Agility 3 60GB var.
  • ürunun bir adeti tarafimdan alinmistir ;-)
  • bişi sorucam, bu ssd ler 1156 pin anakartların marvell sata 3 kontrolcüsü olanlarda özellikle tam hızda çalışmıyor.
    yani yazma okuma hızı 200-300 lerde kalıyor.
    buna çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

bişi sorucam, bu ssd ler 1156 pin anakartların marvell sata 3 kontrolcüsü olanlarda özellikle tam hızda çalışmıyor.
    yani yazma okuma hızı 200-300 lerde kalıyor.
    buna çözüm var mı?

Bunun çözümü yok maalesef. Doğal Sata 3 desteği için Intel 1155 veya 2011 pin anakart gerekiyor. AMD tarafında da SB850 veya SB950 çipsetli anakart gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotti52 -- 2 Kasım 2011; 2:55:13 >
  • takip
  • Yorumlarda 120 GB lık versiyondan bahsedilmiş fakat konuda bir bilgi yok.

Tükendi mi acaba? Eğer öyleyse ne zaman tekrar gelir ve farklı bir marka/model sipariş edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncyltrk -- 3 Ekim 2011; 6:30:35 >
  • 120 GB modeli tükendi, daha gelmeyecek. Sadece Agility 3 60 GB getirteceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotti52 -- 3 Ekim 2011; 16:02:48 >
  • Takip
  • Bu SSD'yi arkadaştan satın alanlardan birisi de benim. Oldukça bilgili ve ilgili bir arkadaştır ve sattığı ürünün sonuna kadar arkasında duran güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir kişidir. İlgisinden ötürü kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.

Bu arada piyadasa bulabileceğiniz en hızlı SSD'lerden birisine de sahip olmuş oluyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Saygılarımla,

• Ben bunun 60 lık olanını aldım vatandan kasa ıcıne monte kabı cıkmadı bantla yapıstırdım
  • Hayırlı olsun. Evet fiyat/performans ürünü olduğu için Agility 3 modellerinden çıkmıyor masaüstü montaj aparatı. Fakat oldukça ufak ve hareketli parça içermeyen bir cihaz olduğu için yapıştırmanıza bile gerek yok. Optik sürücü yuvalarının altındaki bölüme veya kasa zeminine koyarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Merhaba,
    Şubatta başlamak üzere 12 taksitle almak isterim, bana yol gösterirmisiniz?
    Muzaffer Tabanlı
  • PM ile cevaplandı
  • hayırlı satışlar zotti52
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.