Şimdi Ara

Sıfır opel arızalı çıktı,başınıza gelmemesi için okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacTavish®

renault bu konuda türkiyede 1 numara gerçekten satış sonrası ilgi alaka bakım sonrası memnun oldunuz mu diye 2 defa aramalar, en ufak şikayette aynı gün içinde problemi çözmeler, garantisiz araçta çıkan bir problemi ücretsiz gidermeye kadar. mükemmel bir servis ağı oluşmuş renaultta. ama ben yinede fransızları pek sevmem arabamı seviyorum ama

sen birde bu sorunun bir fransız arabasında olduğunu düşünsene burdaki yorumlar nasıl olurdu.

• bilmiyorum, belki renault servisleri 1 numara olabilir, de araba araba değil ki kardeşim. Pres plastik.
  • Ben bir CD ve içinde mp3ler olan bir usb bellek götürmüştüm.. Bizzat denedim..

Sizi suçluyor değilim yanlış anlaşılmasın, firmaların kalite kontrol zaafiyetleri bizi her şeyi denemeye mecbur ediyor..
  • Bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri Opel yetkili servisleridir.

Periyodik bakım için aracı servise bıraktığımda yanmayan bir uzun far lambasını da değiştirmişlerdi.

Uzun far ampulü değiştikten sonra sinyal kolu bozulmuştu. Farlar yandığında kafasına estiği zaman saniyede abartmıyorum 10 kere uzunlar yanıp sönüyordu. Sola sinyal verince düzeliyordu. Öndeki araçlar selektör attığımı sanıyorlardı.

Böyle bir saçmalığı başarabildiklerinden dolayı Ankara Opal yetkili servisini kutluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

bilmiyorum, belki renault servisleri 1 numara olabilir, de araba araba değil ki kardeşim. Pres plastik.

ne yazıkki öyle kaliteyi hissedemiyorsun ama en azından güvensiz değil servisleride iyi. teselli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Direk bayi ile satış temsilcinizi şikayet edin mail atın öyle bir durummu olurmuş? Bende opel kullanıcısıyım servise giriyorum kapımı açıyorlar abi anahtar kalsın biz hallederiz diyorlar şikayetimi söylüyorum çıktı veriyorlar ve terasta kafe var ücretsiz orada oturuyorum uzun sürüp canım sıkılırsa showrooma iniyorum araç inceleyip test sürüşü yapıom falan filan..... Ben böyle ilgi görüyorum açıkcası sizin ki biraz ilginç geldi bana....

Büyük geçmiş olsun....

bunu da düşünüyorum, sağolun yol gösterebilecek arkadaşlarım varsa çok makbule geçer,yarın fotoğraflarını çekip eklicem arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

bilmiyorum, belki renault servisleri 1 numara olabilir, de araba araba değil ki kardeşim. Pres plastik.

ne yazıkki öyle kaliteyi hissedemiyorsun ama en azından güvensiz değil servisleride iyi. teselli oluyor

Evet, misal bir lagunadan inip, vectra'ya binince, alla alla renault' nun vidalarını tam sıkmamışlar mı acaba diye düşünüyorsun. Böyle bir gevşeklik, bir gıcırtılılık, bir umursamazlık hali.

• geçmiş olsun.fotoğrafı bekliyoruz...
  • Daha once baska olaylarda tuketici mahkemesine gittigni ve cok yardimci olundugunu oyleyen arkadaslar olmustu. Bence direk bu yonu deneyin 2gun 40km demek arac direk arizali gelmis demektir. Yani ayipli mal. Mutlaka haklariniz vardir, gidin ogrenin derim ben.

Bu arada belki akliniza gelmemistiri diye soyluyorum aracin icinde CD olmadigina eminsiniz degil mi? Servisin aklina bile gelmez cunku, babam benim astra da klimayi acmak gerektigini bilmiyormus autoya basmis hala sicak ufluyor. Bana ulasamamis servise goturmus klima bozuk diye. Biraz inceledikten sonra araci birakmaniz lazim bir kac saat surer demisler:) Son anda aradim da aman dedim hemen arabayi alin cikin:)
  • Bu cd çalar olayına bende hastayım. Benım araçtaki 6 cd çalarda eğer hepsi doluysa cd ler değişirken bazen sıkıstırıyor ve baska cd numarasına basıp tekrar sıkısan numara basmanız gerekıyor falan fılan.

Neyse bi kere sıkıstırdı ve kesınlıkle düzelmiyor. Ekrandada error yazısı cıkınca servise gittim. Dedilerki istanbula gitmesi lazım cd çaların servisi ayrıymıs ve istanbulda varmış sadece. Bide kopya cd oldugu için içinde benden kaynaklı sayılırmıs ve garantıden yapılmaz gibi laflar ettiler. Neyse gönderin getirin garantiden yapmassanız yaptırmam dedim. Onun üzerine demezmi ozaman kargo ücretini verirsiniz.
    Tehtid ettim bu cd çalar bu aracın parçası siz nası insansınız bide taa istanbullara gidecek neymiş kopya cd takınca olabilirmiş. Ya belki ben kendi sesimi kaydettim cd ye dinliyorum istediğim gibi cd çekerim de takarımda aracıma. Mahkeme falan diince 4-5 günde yapıldı geldi.

Tabı sızın araç daha 0 olunca insanın canı sıkılıyor kesinlikle peşini bırakmayın papuçta bırakmayın. Onlar bi ton laf ebeliği yapıcaklar aldanmayın hakkınız neyse onu alın. Mahkemeyle tehdit edin gerekiyorsada verin.

• bence büyütmeyin, moralinizi bozmayın.oluyıor böyle şeyler halledilir.makul bir sürede halletmezlerse her yol mübah o zaman direk mahkemeye vericem dersiniz
  • Benimde Chevrolet Aveom var, İstanbul Odak'tan almıştım, Odak'tan servis olarak memnunum, bir kaç kez işim düştü ve ilgi alaka iyiydi.
  • Arabayı daha yeni almışsın.Bence haklarını araştır sende gıcıklığına aracı değiştirme talebinde bulun.
  • alman almam aldırtmam
    almandan uzak durun
  • Opel bozuk değilki cd sürücü bozuk.
    Ama yinede sana kulak verip opel almayalım.
  • Saçmalık diz boyu,bravo yetkiliyim diye geçinenlere!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö.K.

Opel bozuk değilki cd sürücü bozuk.

Bu başlıkta opel markasına bir sitemi olan yok zaten. Sorun opel türkiye ve davranış tarzında.
  • quote:

ama bu markayı kullanan opel, kendisi üretmiyo evet doğru onlar da kullanıcıya bunu söylüyor işte, cd yi biz üretmiyoruz ki hemen değiştirelim, onlara yollayalım onlar ilgilensin diyor,bilmem anlatabildim mi, ben alırken direksiyonu ayrı yerden yol bilgisayarını ayrı yerden mi alıyorum?
    burda opelin alması gereken tavır evet bu arabayı biz sattık hatalı üründür, ayıplı maldır demesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0tr0n -- 2 Kasım 2011; 19:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0tr0n

quote:

ama bu markayı kullanan opel, kendisi üretmiyo evet doğru onlar da kullanıcıya bunu söylüyor işte, cd yi biz üretmiyoruz ki hemen değiştirelim, onlara yollayalım onlar ilgilensin diyor,bilmem anlatabildim mi, ben alırken direksiyonu ayrı yerden yol bilgisayarını ayrı yerden mi alıyorum?
    burda opelin alması gereken tavır evet bu arabayı biz sattık hatalı üründür, ayıplı maldır demesidir.

Aynen.
  • Yıldız hariç Almandean uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 2 Kasım 2011; 21:37:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.