Şimdi Ara

Sıfır opel arızalı çıktı,başınıza gelmemesi için okuyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opeli sevmeyenler toplanmış.inşallah birgun sizinde başınıza gelir.
  • Markaya toz kondurma ama Türkiye servisini yerden yere vur.
    Bu otomobiller üretim bandından çıktıktan sonra tüm ekipmanları test edilip satışa gönderiliyor yada ben öyle biliyordum.
    Sırf bu yüzden araç aynen iade alınıp yenisi ile değiştirilmeli.
  • Öncelikle geçmiş olsun
    bende 6 ay önce yeni astra sports tourer aldım cd çaları hiç kullanmadım belki benimkide bozuktur bilmiyorum :))

Bundan önceki arabam vectraydı cd mp3 çalar aşırı ısındığında kendini korumaya almak için sesi kısıyormuş bende bozuldu diye yetkili servie gittim bunun sesi kısıldı yükseltemiyorum dedim :)) oda bana durumu anlattı tabi ben cd çaların bu özelliğinden habersiz olduğum için servisteki yetkili arkadaşa illede bozuldu arabanın garantisi var ve değişmesini istiyorum diye ısrar ettim :) sonuçta sipariş verildi ve garanti kapsamında yenisiyle değiştirdiler sonra klima butonlarında sorun çıktı ayar tutmuyordu dereceyi ayarlamakta zorluk çekiyordum onuda garantiden değiştirdiler hemde komple değişti 800 lira civarı fiyatı vardı hiçbirisinde itiraz etmeden değiştirdiler ben servisimden son derece memnunum tabi bütün servisler aynı olamayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 2 Kasım 2011; 21:49:52 >
  • zamaninda bakım ve kücük bir sürtülmüş yerin boyanmasi için yetkili servise giden arabayi çarpıp haber vermeden kaskodan onarmayi deneyen bir servis yine OPEL .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Bu otomobiller üretim bandından çıktıktan sonra tüm ekipmanları test edilip satışa gönderiliyor yada ben öyle biliyordum.

testten sonra %100 çalışacak diyede bir durum yok.elektronik bu şans işte.çok düşük bir ihtimalde olsa olabılıyor.
    bu olaylar her sektörde var.tekstilde,mobilyada,bilgisayarda,telefonda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

testten sonra %100 çalışacak diyede bir durum yok.elektronik bu şans işte.çok düşük bir ihtimalde olsa olabılıyor.

Allah aşkına yapmayın, elektronik eşyaları değiştirebilirsiniz, çalışmadı diye usb belleğinizi değiştirebilirsiniz, tarihi geçmiş diye gıda ürünlerini değiştirebilirsiniz bi tek araba da mı sorun farklı oluyor?cd çaları ben üretmedim diye? ben satürn'den aldığım telefonumu piksel hatasını aynı gün farkedince hemen geri gittim ürün değişimi aldım arkadaşım, opel markasına diyecek bir sözüm aracımı tam anlamıyla kullanmadığım için yok ama servis kalitesine gelince onda da iyi not alamadı benden,bunu anlatmaya çalışıyorum,
    ellerinde hemen aynı üründen olup koysaydı yine amenna derdim ama bekleme süresindeyim gördüğünüz gibi sıfır aracımın orta kısımda boşluk var, biraz empati yaparsanız daha iyi anlayabilirsiniz.

• Bakın bu yazıyı iyi okuyun OPEL ODAK'TAN UZAK DURUN
    ÖTV İNDİRİMİ dönemiydi, hiçbir yerde araç yok. Her yerde siyah sunrooflu aveo arıyorum , yok oğlu yok.

Opel ODAK'ı aradım, müşteri temsilcisi kadın ellerinde siyah sunrooflu bir tane aveo olduğunu söyledi, "KREDİSİ ÇIKMADI, MÜŞTERİ ALAMADI, BOŞA ÇIKTI" dedi.

Hemen geliyorum satmayın dedim.

5 kuruş dahi pazarlık etmeden fiyatta anlaştım , kaporayı anında bıraktım, yani görüşime yarım saat sürmedi.

Kadın şey dedi, "Tamam anlaştık ama ben bir aracı yıkatıyım, öyle de bir görün, şimdi tozlu, öyle daha iyi görürsünüz, yarın tekrar gelin"

Ben anlam veremedim, kıllandım , iyi peki dedim. (AMA HİÇBİRŞEY DE SÖYLEMİYOR, BİR GÖRÜN ÖYLE DİYOR)

Ertesi gün geldim, aracı yıkatmışlar, tabii benim gözler şahin gözü 5 numara miyop olmasına rağmen acayip seçerim herşeyi, GÖRDÜM VURUK VAR

Dedim kadına, kapının orada ezik var ben bunu almam''''^^^^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kadın inat ediyor, yok orada vuruk yok, hani yok, size öyle geliyor, vuruk gibi geliyor , yok bilmemne...

Dedim vuruk var, dedi "o zaman yetkili bir arkadaş çağıralım gelsin baksın"

Sanki yetkili gelince teknik birşey yapacak, geldi ,"evet vuruk var" dedi

Kadın "yok efendim TR nin en çok satan bayisiymiş, tenezzül etmezlermiş" falan diye bir başladı, ULAN SANKİ biz suçluyuz he, SAF olmadığımız, İDİOT gibi o aracı almadığımız için bir de biz suçlu olduk, bir kötü davranıyor.

Annem bir bağırdı buna, hem suçlusun hem güçlü ,millete satmaya çalışıyorsunuz , saf olsak kandırıp satacaktınız bize, yakışır mı falan diye.

Neyse dedik uzatmayalım, değmez, nasılsa yememişiz, oradan öyle ayrıldık.

ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN BAKALIM, KADIN BİLMEYEREK Mİ SATTI BİZE BUNU, YOKSA BİLEREK Mİ İTELEMEYE ÇALIŞTI??

Her yerde araçlar yok satıyor, araç yok piyasada, en güzel renk ve sunrooflu nadir araç satılmıyor, ve kadın bize "bir yıkatalım öyle karar verin" diyor.

O YÜZDEN ODAKTAN UZAK DURUN

• quote:

Orijinalden alıntı: n0tr0n

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Allah aşkına yapmayın, elektronik eşyaları değiştirebilirsiniz, çalışmadı diye usb belleğinizi değiştirebilirsiniz, tarihi geçmiş diye gıda ürünlerini değiştirebilirsiniz bi tek araba da mı sorun farklı oluyor?cd çaları ben üretmedim diye? ben satürn'den aldığım telefonumu piksel hatasını aynı gün farkedince hemen geri gittim ürün değişimi aldım arkadaşım, opel markasına diyecek bir sözüm aracımı tam anlamıyla kullanmadığım için yok ama servis kalitesine gelince onda da iyi not alamadı benden,bunu anlatmaya çalışıyorum,
    ellerinde hemen aynı üründen olup koysaydı yine amenna derdim ama bekleme süresindeyim gördüğünüz gibi sıfır aracımın orta kısımda boşluk var, biraz empati yaparsanız daha iyi anlayabilirsiniz.

tabiki haklısınız ben olmayacak bir iş değil herkesin başına gelebılır dıyorum.

• Sevgili arkadaşım,

Üzücü bir durum. Ama benzer bir durum. 2003 yılının Mayıs ayında aldığım SEAT Toledo 1.6 SIGNO'nun da CD Çaları km. 1'de bozuktu. Tabi ki raftan kutusunda yenisi indirilip garantiden değiştirilmedi. Savunma mekanizması antikorları kusarak üzerime saldı. Önce top bana atılmaya başlandı, hem de ofsayttan, hakemsiz! Orjinal CD kullanmamışım, CD'nin "Japon Malı Optik Okuycusu" bozulurmuş kendi yaptığım CD'lerde. Eve gidip benim bozmadığım ne malûmmuş.

Tabi, dedim.

Oradan 2. defa SEAT Toledo 1.6 SIGNO aldığım ve aynı zamanda da KARTAL JANTI yerine İspanya'dan kutusunda sıfır, yeni ve kullanılmamış yuvarlak desenli (delikli) TOLEDO jantı getirttiğim için benim kefem daha ağır bastı, bayi tanıdıkları da aynı aşiretten olunca İspanya'dan yenisi geldi.

Tabi, 2 ay sonra.

Böyece bu işlerde de tonla para verip sıfır araç alan bir müşteri de olsanız araca plâkâ taktığınız ve kontağı çevirdiğiniz anda artık servis müdavimisiniz ve sizi showroom'da personana non grata ilan eder, arkaya, servise gönderirler. Beni de aynen öyle yapmaya çalıştılar ama kapıdan çıktığım halde bacadan girdim ve o zaman dahi 1.200 TL değerinde olan Radyo-CD çaları yenisi ile değiştirttim.

Müşteri velinimettir... Her zaman! Onlar unutursa siz hatırlatın.

Geçmiş olsun, umarım hakkınızı tez ve eksiksiz alırsınız.

Saygılarımla,

Taner Göde

• arkadaşlar,bugün itibari ile aracımın bozuk olan parçası yenisi ile değişmiştir,
    süreç genel merkezin ve servis müdürünün çabalarıyla hızlı ilerlemiştir, dilerim kimsenin başına gelmez,
    fakat şurası da bir gerçektir ki, ortada kalite kontrol zafiyeti vardır.
    Sürecin ilerlemesindeki izlenimlerim:
    Servis müdürünün ve çalışanları çabalarıyla süreç doğru orantılı olarak hızlanmaktadır,
    Satış temsilcileri showroom da tamamen gereksiz ve vasıfsızlardır, insanı soğutmaktadırlar, sattıkları arabalar hakkında pek bilgileri yoktur, arabayı sattıran arabanın kendisidir satıcı değil,
    Kendinize garantör olarak genel merkezi iyi bir şekilde kullanınız,şikayetleri dikkate almaktadırlar.
    İleride kimsenin problemle karşılaşmaması dileğiyle.
  • öncelikle geçmiş olsun, yanlız 'Sıfır opel arızalı çıktı' başlığı görünce motor arıza verdi yada çalışmadı filan sandım neyseki değilmiş.
    bir ürün imal edililince mutlaka teste tabi tutulup öyle fabrikasından çıkar ama binlerce ürünün arasından birkaç tane gözden kaçmış mutlaka olur sonuçta insan yapımı... üretici firmalar belli bir oranda hatalı ürünü hoş görür (misal 10bin'de 1 hata)
    binlerce cd çalar içinde hatalı olanda size denk gelmiş, başka birisine başka bir yerinden bir sorun gelir çünkü binlerce elemandan oluşan bir makina sonuçta. evet sıfır araba alıyorsun, basitte olsa bir yerine anahtar tornavida değiyor insanın keyfini kaçırıyor ama olan olmuş tek dert cd çaları olsun çözülür, sorunsuz keyifli kullanımlar...
  • Opel pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem2697

Opel pişmanlıktır.

Opel değilde sen pişmanlıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

Orijinalden alıntı: erdem2697

Opel pişmanlıktır.

Opel değilde sen pişmanlıksın.

Ooo bir klavye delikanlısı daha:)) Sakin ol delikanlı,sinirlenme ve elindeki klavyeyi hemen yere bırak:)) Kaç yaşındasın 14 filan mı? Yarın sınav var galiba erkenden uyumanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem2697 -- 25 Nisan 2017; 21:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.