Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uydurma bir haber, kur farkı arabanın ülkeye girdiği zamana göre uygulanır, kur farkından dolayı böle bi zam gelmez. Tam aksine bundan sonra dolar biraz daha düşecek ve arabaların fiyatları düşecek. Bunu öngördükleri için şuan elde bulunan yüksek kurla ülkeye girmiş arabaları elden çıkarmak istiyorlar. Zam gelcek diye haber yapıp millet araba alacak sonra gör indirimi.

İNSAN MÜHENDİSLİĞİ YAPAN CEZASIZ KALMAYACAKTIR!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ne kadar artacak kurda da artış yok hatta bir miktar düştü önümüzdeki aylarda artış olacagını sanmıyorum kurda yükselme olmadıgı sürece umarımda öyle olur..
  • Yakında Türkiye

Nisandan sonra yavaş yavaş görürsünüz temsili mi değil mi
  • Hükümet esasen car açığı, aşırı yüksek vergilerle kapatmaya çalışıyor ancak hükümetin cari açığı kontrol etmedeki başarısızlığını halk üzerinden çıkarması çok yanlış. Bu vergi politikası daha fazla süremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 31 Mart 2017; 12:27:56 >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Oy veren halinden de partisinden de memnundur. Ben hiç bir seçimde beni yansıtmıyor ama şu partiye oy vereyim dememişimdir.

Oy verilen partinin arkasında duramayan seçmenler koyundur. Bu laf her partinin seçmemi için geçerlidir.
  • Referandum sonrasi insallah ekonomi düzelecektir ve kurlar degiscek kur farki dusurulmek zorunda kalinacaktir

• Bunun açıklaması şudur; biz ülkeyi sata sata bitirdik şimdi satacak bir şey bulamıyoruz bari vergiye yüklenelim nasıl olsa bu millet keriz ses çıkarmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Illumunatik tespit, ufaktan heves ettik, motor alacaktık, ehliyet için 1000 tl küsürmüş,, neden fazla motorlu yok piyasada bu yüzdenmiş, hükümet her türlü önlemi almış, eğer düz ayak bir semtte oturmuyorsak, tabanvayda yalan olur,,

• Çok iyi hatırlıyorum bundan tam 1 sene önce

Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Manuel Highline model passat 96 bin tl idi. Almayı düşünüyordum alamadım.
    Az önce fiyatına baktım 135bin tl olmuş. Çokta güzel olmuş.

Aynı kalitede araba üretecek potansiyelimiz var mı var. Ama hala ortada bir yerli otomobil yok. Bari biz yapalım bu millette ucuza binsin. Bugün sahip olunan birikimle kötü bir araba çıkmaz bizden.

Köprü yaptık diye övünüyoruz ama onları bile biz yapmadık. Çok yazık hakikaten. O
  • Kötü haber...
  • Akülü arabalarıda kapsıyor mu bu olay :)
    Bizim oğlanın arabayı zamlardan sonra iyi bir fiyata satalımda en iyisi eve market alışverişi yaparız
    Hayret bi'şiy ya, ikinci elimiz bile yok, ama olsun oğlumun akülü arabası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

30000 liralık arabanın 40000 liraya satıldığını hayal edin. Çok az vergi alsa devlet. Hatta almasa. Güzel dimi.
    Bir de şöyle düşünün o arabayı yerinden oynatamazdık araba bolluğundan. Şu andaki trafik bile berbat. Arabalar ucuz olursa nerde kullanacağız o arabayı.

Bir açıdan da trafiği dengeliyor.

Güzel kafa kardeş güle güle kullan

Makarna kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysngrler

Referandum sonrasi insallah ekonomi düzelecektir ve kurlar degiscek kur farki dusurulmek zorunda kalinacaktir

Referandum sonrası ülkede petrol mü çıkmaya başlayacak hayırdır??
  • REİSİN VARDIR Bİ BİLDİĞİ.2019 YERLİ OTOMOBİLE HAZIRLIK.KİMSE ALAMANYA,EUROPA ARABASI ALMASIN YERLİYE YÖNELSİN DİYE.ÇAPULCULAR NE ANLAR.BÜYÜK TAKTİĞİ GÖREMİYORSUNUZ ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysngrler

Referandum sonrasi insallah ekonomi düzelecektir ve kurlar degiscek kur farki dusurulmek zorunda kalinacaktir

Bu olursa dusecek , su olsun dusecek. Hala euro 3.90 ama ? Zam ustune zamlar geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çook kıvrancaklar.. almayın 0 araç 2.el alın bakın daha ne kadar sancıları olacak görün.. bayi karı 10bin ithalatçı karı 10bin yok euro yükseldi gümm patt ohh ne güzel dünya.. üretenden çok kazanıyolar a...k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

daha çook kıvrancaklar.. almayın 0 araç 2.el alın bakın daha ne kadar sancıları olacak görün.. bayi karı 10bin ithalatçı karı 10bin yok euro yükseldi gümm patt ohh ne güzel dünya.. üretenden çok kazanıyolar a...k.

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum fakat üretenden daha fazla kazanan esas olarak vergiler sayesinde devlet. Üreten firma 50000 e satıyorsa 30000 vergi alan bir devlet var. Bunun izahı olamaz. Ha şöyle olurdu hükümet hizmet diye lanse ettiği hiçbir şeyden para almazdı o zaman kabullenilebilirdi. Fakat yol yapılıyor para halktan köprü yapılıyor para halktan üstüne de bu derece acaip vergiler. Yakında oksijen vergisi de gelir.
  • ŞUANKİ DURUM BİLE HAYIR DEMEMIZE YETIYOR
  • 2. elin fiyatlarıda şişiyor bu gidişle şahinlere 20 bin isteyecekler 2018 de falan.2010 model jetta var normal şartlarda tam bu yıl ya da gelecek değiştirmeyi düşünüyorduk artık arabaya evladiyelik gözüyle bakıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.