Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Almayın arkadaş sizde zam gelince herkes araba almaya hücum ediyo almayin yapmasın onlarda zam. Arz talep mevzusu

Adam Smith was here.

İlkokulda sokakta öğrendiği iki iktisat terimiyle burada hava atıyor.

Almazsak fiyat ucuzlayacak demek arz talep dengesi

Dolar 3.80₺ reel değer kazanmışken 20.000dolarlık aracın 80-90bin tl ye satılması normaldir. Aracı alsan da almasan da fiyatı değişmez.

Türkiyenin krizde olduğunu anlasa insanlar adımları daha emin atar da neyse...

artık elektrikten tasarruf yapıyoruz diye elektrikleri kesen bir ülkede bunu ciddiye alıp alkış tutan beyin yoksunlarına az bile.

Sizin gibi kreş terkler yüzünden bu haldeyiz zaten☺ ben bilmiyodum zaten kur farkini falan sagol aydınlandım Allah razi olsun.

Fa*ir was here.

Senin taparcasına sevdiğin tayyip yüzüne bunlar.
    Bilmediğini değil anlamadığını biliyorum. Yetmiyor.

Haklısın 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zammın üzerine ikinci el piyasasına talep artacak bu yüzden ikinci el piyasası da iyice pahalılanacak. Millet ayağını yerden kesecek bir araba alamayacak hale geldi neredeyse. Çok istikrarlı bir ekonomimiz var ya. İyice bok çukuruna batmaya başladık hadi hayırlısı.

• Almayin, aldirmayin......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan oldukça zammı koyarım firma olarak...Adamlar haklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Alan oldukça zammı koyarım firma olarak...Adamlar haklı...

Oyle bir talep var ki!

Bayiler muthis kalabalik.

Kuculme falan hikaye.

Borusan yeni 5 serisine yetisemiyor.

Gerisini dusunun.
  • ayda 350 dolara çalışırsan alamazsın amuniim
  • Clio 100.000 tl Yen'i Türkiye

• Akaryakıt ve otomobilde vergi indirimi artık şart olmuştur mevcut kur kotasyonların kısa ve orta vadede değişmiyeceği gün gibi açıktır.Lakin hane halki gelir gider dengesi artık katlanılmaz bir haldedir.
    Mevcut durumdan memnun olanlar yok mu anlaması güç ama var..Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcetoBalsamico -- 31 Mart 2017; 18:59:3 >
  • iyi arabalara binemiyoruz diye üzülmeyin ölünce herkes mercedes e biniyor.Çünkü cenaze arabalarının çoğu mercedes.
  • "Bunların hepsine Kılıçdaroğlu sebep oluyor"

Komik olmadığını düşünüyorsanız adalet bakanının "yargıya FETO'yü CHP yerleştirdi" söylemini hatırlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: ysngrler

Referandum sonrasi insallah ekonomi düzelecektir ve kurlar degiscek kur farki dusurulmek zorunda kalinacaktir

Bu olursa dusecek , su olsun dusecek. Hala euro 3.90 ama ? Zam ustune zamlar geliyor.

Hocam bir ulke olmamistirki ohal de bu kadar olayin arasinda ekonomiyi dimdik ayakta tutacak dua edn paramiz riyal gibi olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

Bu da ayrı ironi
    quote:

2016 sonuna doğru düzenlenen kampanyalar ile otomobil ve hafif ticari araç pazarında yüzde 1,6 oranında artış yaşanarak 983,720 adet satışla rekor kırılmıştı.

Hayır, insanlar arabalara zam gelecek diye ihtiyaçlarını erkene çekiyorlar. 6 ay önce 99.000tl'den başlayan bmw 1 serisi şimdi 144.000tl'den başlıyor. Parası olan ve akıllı olan adamlar araba aldılar birde üstüne fiyat artışından etkilenmediler hatta 2. elde satabildilerse para bile kazandılar:)

o da vardır tabi, bir de bizim millet kirli çıkıdır çok kriz gördüğü için sağda solda istiflediği para vardır illa.

• quote:

quote:

quote:

Referandum sonrasi insallah ekonomi düzelecektir ve kurlar degiscek kur farki dusurulmek zorunda kalinacaktir

Bu olursa dusecek , su olsun dusecek. Hala euro 3.90 ama ? Zam ustune zamlar geliyor.

Hocam bir ulke olmamistirki ohal de bu kadar olayin arasinda ekonomiyi dimdik ayakta tutacak dua edn paramiz riyal gibi olmadi

Ekonomi dimdik ayakta mi ? Fransa da Ohalde . Adamlarin ekonomi dimdik ayakta. Sanayi ulkesi adamlar. Urunleri acik pazarda heryerde alicisi var. Bize bakiyorsun. 117 milyara giren araba 210 milyara satiliyor vergiler ile. 110 milyar vergi. Yeni bmw 5 serisi 300-500 milyar arasi. Genc nufusta issizlik var millet kpss sinavlarina akin akin giriyor. Kur 3.9 ve dusmuyor. Sinirlarimizda buyuk devletlerin planlari var ve bizim etkimiz cok az. Neler yapicaz gelecek ne olacak ? Bu ulkenin cok sorunu var cook. Hele suriyeliler cok farkli konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tom wong

iyi arabalara binemiyoruz diye üzülmeyin ölünce herkes mercedes e biniyor.Çünkü cenaze arabalarının çoğu mercedes.

Yok be hocam Renault Traffic, Ford Transit, Fiat Ducato, Peugeot Boxer falan gördüm ben daha çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Almanya'da yaşayanlar şu fiyatların 3'te 1'ine BMW'ye biniyor ama hamdolsun Almanyayı kıskanmıyorum makarnamı yiyorum kafam çalışmıyor mutluyum huzurluyum

selam ve dua ile

Makarna bile pahalanıyor.O da durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 31 Mart 2017; 21:50:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekonomi dimdik ayakta mi ? Fransa da Ohalde . Adamlarin ekonomi dimdik ayakta. Sanayi ulkesi adamlar. Urunleri acik pazarda heryerde alicisi var. Bize bakiyorsun. 117 milyara giren araba 210 milyara satiliyor vergiler ile. 110 milyar vergi. Yeni bmw 5 serisi 300-500 milyar arasi. Genc nufusta issizlik var millet kpss sinavlarina akin akin giriyor. Kur 3.9 ve dusmuyor. Sinirlarimizda buyuk devletlerin planlari var ve bizim etkimiz cok az. Neler yapicaz gelecek ne olacak ? Bu ulkenin cok sorunu var cook. Hele suriyeliler cok farkli konu.

Suriyeliler diye genelleme yapma senin suriyeliler dediklerinin arasinda senden 10 gomlek ote insanlar var sen ne curretle suriyeliler diyorsun gerci boyle dedigine gore sen nasip alamamissin suriyeli dedigin adam senin kadar iyi bi durumda degildide buraya geldiler senin ulkende savas ciksa senin cumhurbaskanin askerin polisin arkanda o adamlarınki oyleydide kacip burayami geldiler saniyosun onlarda bilirler cikip kirilmayi ama esad bi yerden vuruyor sivil halki muhalifler bi yerden onun icin suriyeli diye kucumseyemezsin kimseyi

• ysngrler Y kullanıcısına yanıt
    Allahtan dedelerimiz senin gibi düşünup simdi niye savaşalim bırakın manda olalım dememisler.Süleyman Şah olayında gördük devletimizin gücünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 31 Mart 2017; 22:24:55 >
  • Neye Zam gelmiyor ki Asgari ücret hat safada zamlar ve vergi Tavan. Yabancı arkadaşımın 2010 model jipi 17 bin $ alıp biz burada 100 bin tlden fazla ödeyerek alıyorsak kimse bana boş konuşmasın. Bu ülkede hiç bir şey eşit oranda değil. Bu istikrar değildir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Suriyeliler diye genelleme yapma senin suriyeliler dediklerinin arasinda senden 10 gomlek ote insanlar var sen ne curretle suriyeliler diyorsun gerci boyle dedigine gore sen nasip alamamissin suriyeli dedigin adam senin kadar iyi bi durumda degildide buraya geldiler senin ulkende savas ciksa senin cumhurbaskanin askerin polisin arkanda o adamlarınki oyleydide kacip burayami geldiler saniyosun onlarda bilirler cikip kirilmayi ama esad bi yerden vuruyor sivil halki muhalifler bi yerden onun icin suriyeli diye kucumseyemezsin kimseyi

Siz beni taniyor musunuz peki ? Benim gomlegimin dugmesini nerden biliyorsunuz ? Suriyelilerin vasiflilarini hep Avrupalilar aldi. Ben cevremden bir kisi gelip bana " suriyeli doktor yazar vs " demedi. Sokakta suriyeli gorunce uzuluyorum sinirleniyorum. Sehirlere dagildilar. Adamlar sinirda kontrolde olmaliydi. Kontrol edemeyeceklerini de dagitacaklardi dunyaya. Suriyelilerden biz mi sorumluyuz sadece ? Burada Cok buyuk cogunlugu varya Avrupaya kapi acildi dese kacar giderler. Edirneye nasil yurumuslerdi hatirliyor musun ? Onlarda bu ulkeden memnun degil. Oyunun icinde akilli olacaksin. Suriyenin kuzeyini bosalttilar. Simdi rusya abd pyd ypg ile nasil samimi. Kuzeydede bu orgutler var. Birde hep sunu sorarim. Suriye bizim turklere siniri acar miydi ? Irak kesin acmazdi. Adam turkceyi yasaklatti ulkede. Bir kurt kedisini vermem demisti adam.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.