Şimdi Ara

Sıfır PC res atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıfır PC topladım fakat kendi kendine rest atıyor işlem yapmak istediğim zaman önce monitör gidip gidip geliyor sonra kendi kendine res atıyor sorun nedir acaba sistem
    geforce rtx 2070 super
    trident z neo 3600
    amd ryzen 5
    msi b450 a pro max
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedes e200 -- 27 Ocak 2020; 21:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir çok sebebi olabilir. pc çok ısındığından kendi kendine reset atıyor olabilir. power/ reset düğmeleri sıkışmış olabilir. ekran kartı, psu, ram dende olabilir.

yani çok fazla sebebi var. açar açmaz reset atıyorsa düğmelerde problem var demektir. düğmelerin güç bağlantısnı anakarttan sökün ve düzkontak çalıştırın. eğer problem devam ederse bilgisayarınız boştayken ve yük altındaykenki sıcaklık değerlerini paylaşın.
  • otherzn1 O kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ramlerin yerlerini değiştirdim düzeldi fakat Rami eksik görüyor bu seferde eski haline getirince ramleri tam görüyor fakat yine başlıyor res atmaya sıcaklıktan dolayı yaptığını sanmıyorum herhangi bi işlem yapınca mesela sağ tıklasam bile res atıyor öyle ağır bi işlem yapmıyorum sorun ramlerde mi acaba

• Sorununuz ram ya da anakart ile ilgili olabilir, başka ramlerle denemenizde fayda var. Güç kaynağınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 28 Ocak 2020; 10:16:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BIOS güncel mi hocam anakart için?
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim sorun ram deymiş değiştirdim düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.