Şimdi Ara

[SIFIR] PS5 SLIM DISK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SIFIR] PS5 SLIM DISK

Merhaba arkadaşlar Almanyadan sıfır kapalı kutu PS5 Slim diskli satın almak isteyen arkadaş varsa Türkiyeye getirebilirim.

Sırtımda yük etmek istemediğimden şimdiden ilan açıyorum ki satılırsa Türkiyeye getireceğim. Ücreti 7 şubat gibi yatırması lazım ki ben 12 şubatta döneceğim. güven sıkıntısı yaşayan varsa özelden yazabilir. :). Teslimat elden olursa daha güzel olur sanırım ama kargo da yaparım.. eğer ödemeyi ben TR'ye geldikten sonra yapmak isteyen olursa Swift ücreti eklemek zorunda kalacağım..

ps5 faturalı ve garantili tabii ki avrupa garantisi tr de geçiyor mu onu bilemem.

faturası da şubat ayında kesilecek. yani satın alınmış bekleyen bir ürün değil sadece arkadaşımın ps5 hediye hakkı var onu kullanacağım.

Yeterince dürüst oldugumu düşünüyorum... İlgileri acil dm e bekliyorum.

istediğim fiyat 20.000 tl

herkese güzel forumlar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam yurt dışı fiyatları açılmamış kutulu talep ettiğiniz fiyatlardan daha düşüğe satılıyor bilginiz olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Sıfır PS5 CD 1200A
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.