Şimdi Ara

Anbernic rg35xx PLUS 64 gb+ orijinal anbernic kılıfı + sandisk 128 gb + sandisk 64 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Anbernic rg35xx PLUS 64 gb+ orijinal anbernic kılıfı + sandisk 128 gb + sandisk 64 gb

ÜRÜN hiç kullanılmadı kutusunda duruyor şarj bile etmedim bir kere açtım yani sıfır sayılır.

yanında ürünle beraber satın aldığım aksesuarları da satıyorum.

liste olarak belirtmek gerekirse

1. Anbernic rg35xx PLUS 64 gb (kutu içinden çıkan 64 gb sdcard var. orijinal işletim sistemi mevcut ve oyunlar bu karta veri vs atılmadı orijinal neyse o.)
    2. Anbernic orijinal taşıma çantası. 35xx için özel üretilen çanta. fermuarında anbernic yazıyor oradan anlayabilirsiniz.
    3. sandisk 128 gb sdcard.
    4. sandisk 64 gb sd card.

evet arkadaslar urun hala satışta ve ek olarak baya bir şey ekledim. Muos kurduğum bu sandisklerin icinde port oyunlar yükledim port oyunların yüklemesi baya zahmetli ve sadece orijinal oyunlar calisiyor.

yani ekli oyunlar paralı olarak alinmis uyumluluk modu özel indirip baya ugrasilmis oldu screenscraper bu da baya ugrastirdi bu arada 3 günümü aldi la da oyunların ekran görüntülerini konsolların fotolarını ekledim.

Celeste

Tmnt Shredder Revenge

Stardew Walley

Half life

daha da port oyunlar var

Anbernic rg35xx PLUS 64 gb+ orijinal anbernic kılıfı + sandisk 128 gb + sandisk 64 gb

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Mesaj attım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj atamıyorum neden bilmiyorum ayarlardan da açık ama özel mesaj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesaj attım.

Mesaj sisteminde sorun var ise instagramdan yazın lütfen.

https://instagram.com/necoinside

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.