Şimdi Ara

SIFIR punto mu? Fiesta mı? Polo 1.2 dizel mi* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Edir:VW Fanatiği değilimi...
  • Yeni clio düşünür müsünüz?
  • Polo donanım olarak çok boş kalır....Fiesta'yı severim ,yol tutuşu iyidir ama titanium donanımdada eksikleri yok degil...Punto sırf markası Fiat diye kötü diyenler çok buna dikkat edin...Punto donanım olarak çok iyi ESP,ASR,Start-Stop vs. önemli donanımları var...Fiesta için makyajlı kasada beklenebilir... 3'ünüde test edin hangisini begeniyorsanız onu alın bence....
  • bjkwalkshare

pedere gecen yıl clio grand tour aldık 85 bg çok memnun. 32.5 aldık imdi aynısı 40 ı geçiyor arabalar ucuzlamıyor her yıl 7-8 milyar koyuyor ustune ......!!!!!!!!!

yan aynaları manuel bir klima koymuşlar manuel ötesi......... peder sever gerçi reno yu ama

clio oyle bır yaklaşımdayım. gerçi en az 5-6 yıl kasayı değiştirmez clio ama ondada kredili kampanyaya dahil değil....
  • Kullanmayanlara sorduğum zaman Fiesta'nın hayranları, beğenenleri daha fazla, kullananlara sorduğum zaman Punto'dan memnun olanlar daha fazla.
    Ama ne yalan söyleyelim ikisi de sınıfının iyilerinden, hatta en iyilerinden.. İkisi de tatmin edecektir sizi..

Ben daha önce bir kaç konuda da yazmıştım, Ford'un ya da Hyundai'nin de benzer şekilde kullandığı yeni nesil tasarım çizgisi fazlasıyla beğeni toplasa, ödüller alsa da ben beğenmiyorum, biraz zorlama geliyor. Punto'nun ise Grande Punto'daki o tok ve oturmuş tasarımı burun kısmında biraz zedeleseler de daha alımlı geliyor.
    Bir de 1.3 95 hp'lik motorun Fiesta'daki seçeneklere üstünlüğü var..

Bu sebeple donanıma, fiyata vs girmiyorum; bana göre sadece tasarım+motor olarak bile Punto bir adım öndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 30 Ocak 2013; 16:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: murat335

Arkadaşlar yukarıdaki dizel segmnette hangi aracı onerirsiniz.

ya da başka bir oneriniz?

puntonun vwrgisinin az olması 6 vites ve otomatik olması avantaj

fiesta işçilik sağlam sağlam gider vergi çok kasa değişecelk

polo donanımı diğerlerine göre az ama alma sonuçta

önerilerinizi bekliyorum saolun

Gerçekten bu araca para verip alacak mısınız

SIFIR punto mu?  Fiesta mı? Polo 1.2 dizel mi*

Orta konsolda 7 tane tuş var sadece 2 tanesi çalışıyor. ben bunu şahinden, kartaldan hatırlıyorum onlarda da düğme olurda ama çalışmazdı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen almadınmı zamanında? Eşim poloya biniyor demedinmi? VW yi ölesiye savunmadın mı?

Hakkaten dedikleri kadar varsın.

Kafanmi guzel arkadas senin amacin nedir

Ben hic bir zaman trendline vw araba almadim alanada hep mani oldum

Bilip bilmeden kafana gore yaziyorsun

Sorularıma cevap verebiliyormusun?

Bilip bilmeden konuşuyorsam sende o zaman adamın seçeneklerine "Gerçekten bu araca para verip alacak mısınız" yerine "polonun trendline ı alınmaz dersin" comfort yada highline alın dersin ki bilinen çizginden sapmış olma. 4-5 ay öncesine kadar her B segmentinde araba arayana polo polo diye yazıpta burada trend dediydimde gemi battı yan yattı havasına girme arkadaşım. Oto genelde herkes seni tanıyor zaten.Forumu bıraktım deyip dönen sen, vw üstüne araba tanımam deyip s40 dan sonra volvo aşığı olan yine sen. Ne yazdığın mesajlarda ne de davranışlarında tutarlılık var.Bugün ak dediğine 3 gün sonra kara diyorsun. Hem forumda soru soranı kafandaki fanatizme göre yanlış yönlendiriyorsun hemde dengesiz davranıyorsun, itiraz ettiğim şey bu sadece.

1.2 tdı comfortline araba yok

Hihhline hiç gelmedi zaten yukarıda yaptığın alıntıya istinaden yorum yaptım ben şimdi kıvırma

Kıvıran benim,haklısın.Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.Ortak bir konuda tartışılmıyor bile seninle. Bunca yazıdan sonra işin 1.2tdi comfort yok sonucuna varması da çok doğal.Sana sorulanlara cevap vermekten bile acizsin.

Bu senle son muhatap oluşum.Mesajlarına ve sana artık tahammülüm kalmadığından blok listemdesin.

• Bizde 1.4 TDCi var Titanium X paketli. Kesinlikle alacaksan bu şekilde al. Yoksa bu segmentteki araçların çok boş olduğunu söyleyebilirim. Verdiğin paraya değmez.
    Onun haricinde 1.4 TDCi güçsüz kalıyor özellikle uzun yolda. 1.6 alsan daha iyi olur.
  • Tabiki yeni Clio derim.Donanım olarak Puntoda zengin bir araç ama tasarım işin içine girince Clio diyorum
  • Ford'da işçilik kalitesi nedir pek anlam veremiyorum ! Arabanın her yeri oynuyor, titriyor, zangırdıyor. Ayrıca ne tür bir donanım aradığınızı belirtmemişsiniz! Onu mu alsam bunu mu alsamla burada size yardımcı olamayız. Donanımı ile, tasarımı ile ve sınıfında en yeni araç olması nedeni ile benim tercihim Clio olurdu. Bu arada 2012 Fiesta sahibi olduğumu da belirteyim. Ama dediğim gibi şanzımanı, yakıtı ve donanımı belirtmeden tavsiyeler havada kalır.
  • 3 silindirli 70bg bir dizel motoru ben olsam almazdım, ülkemizde kalitesiz motorin olduğu ve arıza riskini ve bakımının pahalı olacağını ayrıca çekişinin kötü olacağını dikkate alarak söylüyorum bunu, 2. olarak siz de söylemişsiniz, araçta donanım rakiplere göre zayıf.

punto 1.3 motoru ülkedeki en yaygın motor bakımı ucuz ve kolay olur, 95bg o kasa için gayet yeterli, ufak revizyonlarla ileride uzun süre üretimi devam edecek...
  • Clio, mümkün değilse Punto.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Clio güzelliğiyle buradaki herkesin gözünü boyamış ancak Malzeme kalitesi olarak yukarıdaki üç arabanın hiçbirine yaklaşamaz. Ki en üst opsiyonda bile arka camları kollu gelen bir arabadan bahsediyorsunuz. Çamurlukları bile plastik yahu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen almadınmı zamanında? Eşim poloya biniyor demedinmi? VW yi ölesiye savunmadın mı?

Hakkaten dedikleri kadar varsın.

Kafanmi guzel arkadas senin amacin nedir

Ben hic bir zaman trendline vw araba almadim alanada hep mani oldum

Bilip bilmeden kafana gore yaziyorsun

Sorularıma cevap verebiliyormusun?

Bilip bilmeden konuşuyorsam sende o zaman adamın seçeneklerine "Gerçekten bu araca para verip alacak mısınız" yerine "polonun trendline ı alınmaz dersin" comfort yada highline alın dersin ki bilinen çizginden sapmış olma. 4-5 ay öncesine kadar her B segmentinde araba arayana polo polo diye yazıpta burada trend dediydimde gemi battı yan yattı havasına girme arkadaşım. Oto genelde herkes seni tanıyor zaten.Forumu bıraktım deyip dönen sen, vw üstüne araba tanımam deyip s40 dan sonra volvo aşığı olan yine sen. Ne yazdığın mesajlarda ne de davranışlarında tutarlılık var.Bugün ak dediğine 3 gün sonra kara diyorsun. Hem forumda soru soranı kafandaki fanatizme göre yanlış yönlendiriyorsun hemde dengesiz davranıyorsun, itiraz ettiğim şey bu sadece.

sonuna kadar haklısın

• Roque_Jn

az yakacak o paraya en ıyısı punto o zaman

puntonun sadece fiat marka problemi var
  • makyajlı fiesta
  • Punto al derim kesinlikle.
  • arkadaşlar sizide yoruyorum ama yeni panda nasıl dizel sıfırı 33.-TL bugun galeriye gideceğim bakacağım ama bana mantıklı geldi

panda hatun arabasına benziyor ama ucuz :D
  • quote:

arkadaşlar sizide yoruyorum ama yeni panda nasıl dizel sıfırı 33.-TL bugun galeriye gideceğim bakacağım ama bana mantıklı geldi

panda hatun arabasına benziyor ama ucuz :D

33 bine astra var H kasa.
    Yine önceki kasa auris alırsın lpg li.
    Bence dizel işinden vazgeç sen boş boş arabalara dünya paran gidecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.