Şimdi Ara

Sıfır RAPID mi & 2010- 2012 MAZDA 3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önyargılarınızı atın bir kenara isini iyi yapan bir firmaya lpg taktırin ve ömür boyu kullanın mazda 3ünüzü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

mazda 3 ün dizel modeli nasıldır, ford focus motoru mu kullanıyor?

Hocam ben de daha birbuçuk ay önce mazda 3 dizel aldım.115beygir 270tork 6ileri şu anda 5.5 civari yakıt tüketimi var.ben bunu almadan önce rapid test ettim.benim test ettiğim dizel olandı.ona da kötü diyemem ama mazda 3 başka hocam .alırsınız almazsınız.ama bir binin deneyin derim ben hocam.ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin hocam.

içten mesajınız için tesekkür ederim.. mazda 3 dizeline bütcem yetmeyebilir ama benzinlisini düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Önyargılarınızı atın bir kenara isini iyi yapan bir firmaya lpg taktırin ve ömür boyu kullanın mazda 3ünüzü

önyargım falan yok hocam.. daha önce 2 kez uzun süreli mazda kullanmışlığım var kalitesini biliyorum, ikinci elde zayıf olması düşündüğüm bir durum değil, sadece yakıtı düşünüyorum skoda rapid 1.2 tsi yeni nesil motor ve mazda 3 ten daha az yakıyor.. tek düşüncem bu.. ama temiz istediğim gibi bir mazda bulsam kacırmam
  • Tamam iste mazda dediniz ya icim ılık ılık aktı mazda alın lütfen yakıtı sorun olacaksa lpg taktırın benzinli ve manuel mazda 3 servise falan da götürmeyin Allahın izniyle bozulmaz o araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar Skoda Fabia mı sattım.. yeni arac alacağım, seceneklerim arasında 1.3 corolla, 1.6 astra sedan, skoda rapid 1.2tsi ve mazda 3 1.6 vardı, özellikle son iki secenek aklımı kurcalıyor.. sedan kasa arac istiyorum.. öğretmenim ve maksimum 40000 tl ye cıkabilirim.. ekonomik hangi araba almalıyım sizce?

bayramdan önce bir- iki hafta içinde yeni corolla satışa çıkıyor,
    geçen ay türkiye de üretilmeye başlandı.
    1.3 motor yeni corolla 42 bin tl felan olur. benim oyum; yeni corolla
    mazda3: 48bin tl den aşağı yok galiba,
    Mazda3 Sedan Comfort: 48,223 tl.
    .
    mitsubishi Lancer de değerlendirilebilir.
    LANCER SPORTS SEDAN 1.6 INVITE full 44900 tl.
    .
    rapid için 41000 tl çok fazla, aynı fiyata yeni leon bile çok daha mantıklı. hemde start stop lu,
    seat yeni Leon 1.2 TSI 105 HP S&S > Reference 42.400 tl.
    hb sizi aldatmasın, C sınıfı hb lerin bagajı kullanışlıdır, pandizotu kaldırdın mı, çamaşır mak. buzdolabı bile taşınır.
    zaten 1.2 tsi olduğu için lpg de istemez,
    ama ben yeni corolla derim.

• serdaresse kullanıcısına yanıt
    yeni corolla 1.3
    Lancer 1.6 full
    yeni leon 1.2 tsi, s&s

Sıfır RAPID mi & 2010- 2012 MAZDA 3 mü? Sıfır RAPID mi & 2010- 2012 MAZDA 3 mü? Sıfır RAPID mi & 2010- 2012 MAZDA 3 mü?

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun önerileriniz için.. corolla olabilir.. ama ben hatcback satın almayı düşünmüyorum o yüzden leon olmaz..
  • temiz bir mazda3, bu bahse konu diğer arabaların hepsinden f/p olarak ve diğer özellikler bakımından dan iyi bir tercih olur.
  • quote:

Hocam sağolun önerileriniz için.. corolla olabilir.. ama ben hatcback satın almayı düşünmüyorum o yüzden leon olmaz..

leon u rapidin yerine söylemiştim,
    incelediyseniz rapid de sedan değildir,
    hb gibi arka bagaj kapağı cam ile birlikte açılır, Liftback olarak isimlendiriliyor.
    sedan ve hb karışımı bişey.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    rapid sedan gibi duruyor ondan tercihim.. bir de eski arabam skodaydı.. ondan tercihim ama mazda 3 e yöneldim artık..
  • rapide baktık geçen gün
    toledoyla aynı zaten
    40 kere aynı örneği verdim yine vereceğim
    7 yaşında 190000 deki Alteanın yanında bu daha bi araba diyenin alnını karışlarım
    75kg 1.75 boyunda gayet ortalama ben arabanın direksiyonuna oturuyorum
    sağ bacağım konsolun ortasıyla bir , iç tasarımda bildiğin yanlışlar var

gidin adam gibi 2. el bakın bence
    sıfır arabaların motoru ve garantisi dışında hiç bir artısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

rapide baktık geçen gün
    toledoyla aynı zaten
    40 kere aynı örneği verdim yine vereceğim
    7 yaşında 190000 deki Alteanın yanında bu daha bi araba diyenin alnını karışlarım
    75kg 1.75 boyunda gayet ortalama ben arabanın direksiyonuna oturuyorum
    sağ bacağım konsolun ortasıyla bir , iç tasarımda bildiğin yanlışlar var

gidin adam gibi 2. el bakın bence
    sıfır arabaların motoru ve garantisi dışında hiç bir artısı yok

izaten ondan dolayı mazda 3 ve corolla bakıyorum ikinci elini bulamazsam gaza gelip astra 1.4 turbo da alabilirim:)
  • Rapid bence çok tipsiz bir araba onu alan ciddi ciddi düşük zevke sahiptir...Lancer ise acayip cep yakar...Bir arkadaşım aldı 2 aysonra satmaya çalıştı aradan 1 yıl geçti hala satılık istediği fiyatı veren yok... Ben de sizin gibi Mazda alma arifesindeyim hanımı ikna edersem dizel 2012 çıkışlı0 bir Mazda almayı planlıyorum... Dışarıdan alma diye çok tepki geliyor ama ben şu Mazdaları kullanıp da memnun olmayanı görmedim çok ciddiyim..Yalnız eski kasalarda lpg'de yakıttan şikayetçi olan bir arkadaşım var yeni kasalrda durum nasıl bilmiyorum
  • Hocam tüplü mazda 3 diyorum. Mazda çok yakar demelerinin sebebi insana deevir çevirmeye teşvik etmesinden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Hocam tüplü mazda 3 diyorum. Mazda çok yakar demelerinin sebebi insana deevir çevirmeye teşvik etmesinden oluyor

Yakın bir arkadaşım 2005 model lpgli Mazdasını satışa çıkardı sırf çok yakıyor diye...Ben de tam anlamadım belki yeniler biraz daha az yakıyordur tüpte...
  • Bence yeni Astra sedan veya lpg li bir Civic almak iyi olur. Bütçenize göre temiz 2. El Civic bulunabilir. Mazdanın yeni çıkacakkasasını aalacaksınız olabilir yoksa mevcu kasa değer kaybedebilir

• Ben olsam B sınıfı bir araç alacağıma donanımı sağlam olan ve tipi de hoşuma giden Mazda 3'ü alırdım. Zaten özellikle 2.elleri fiyat/performans olarak çok üstün.

Zaten 3 sene 88 bin km boyunca Mazda 2 kullandım,o araçtan aldığım zevki hala başka araçlarda alamadım. Mazda'lar çok keyifli araçlar gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Ben olsam B sınıfı bir araç alacağıma donanımı sağlam olan ve tipi de hoşuma giden Mazda 3'ü alırdım. Zaten özellikle 2.elleri fiyat/performans olarak çok üstün.

Zaten 3 sene 88 bin km boyunca Mazda 2 kullandım,o araçtan aldığım zevki hala başka araçlarda alamadım. Mazda'lar çok keyifli araçlar gerçekten.

hocam ben de iki farklı mazda araba kullandım, gercekten kullanımı cok zevkli araclar..
  • Kardeşimde Mazda3 2006 model otomatik vites var , istanbulda şehir içi 9.2 lt yakıyor,
    Bende 2010 Model Mazda 3 var düz vites , benzinli yine ist şehir içi 8.5 lt yakıyor.
    Aracın yakıtı gayet normal, dizeller 6-7 lt yakıyor zaten.
  • Bende de Mazda 3 Dizel aracimdan cok memnunum herkese tavsiye ederim.

Ayrica bilmeyenler icin Mazda 3 te orjinal Japon Mali Hiroshima daki fabrikadan geliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.