Şimdi Ara

Sıfır s3 mini yurtdışı sadece 650 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Batman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazlar sıfır ve kullanılmayan cihazların imeisi atılarak kayda geçmiş durumda.Kapanmama garantisi veriyorum fiyat 650 tl.Pazarlık yok.Satış batman içi elden ilk havale sonra para , kapıda ödeme , get&sanalpazar şeklinde olabilir.Hangisi size uygunsa siyah ve beyaz renk mevcut.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

Cihazlar sıfır ve kullanılmayan cihazların imeisi atılarak kayda geçmiş durumda.Kapanmama garantisi veriyorum fiyat 650 tl.Pazarlık yok.Satış batman içi elden ilk havale sonra para , kapıda ödeme , get&sanalpazar şeklinde olabilir.Hangisi size uygunsa siyah ve beyaz renk mevcut.

Bu cihazın siyahı var mıydı. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

quote:

tr ye gelmemiş olabilir henüz

s3 ün de bazı renkleri hemen gelmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

quote:

yurtdışından geldiği için elimde 1 adet mevcut
  • satış devam ediyor
  • Dostum merhaba , ben Aydından sana mesaj yazıyorum şuan sahibinden de ürünün kendi çektiğin fotoloru ile birlikte get ilanı açarsan yada önce ilan açarsan daha iyi karar verme imkanım olur, arkadaşlara da imei çakma konusunda şunu söyliyim abime hediye ettiğim bir s2 de trident imei çakılı ve 7 aydır sorun yok güncellemeler dışında bir sorun olmuyor , güncellemeler ise elle yüklenebiliyor (bilen kişiler tarafınca) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.