Şimdi Ara

SIFIR SAMSUNG S10 PLUS 512GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşla anlaşılmıştır. teşekkürler.

Merhaba, Almanyadan aldığım sıfır Samsung s10 plus 512gb seramik siyah telefonu satıyorum.

Fiyatın en son olacağı 4750 TL. Pazarlık için sormazsanız sevinirim.

Telefonun kaydı alıcıya ait. Pasaport kaydı yaptırabilir veya 550-650 TL arası verip imei attırmanıza yardımcı olurum isterseniz.

Ankara'da elden teslim edebilirim. Herhangi bir şekilde önden ücret de ödense kargoyu düşünmüyorum. Yüksek meblağlı telefon kargoda başına bişe gelse ne alan adam derdimi anlatabilir ne ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzhn -- 18 Temmuz 2019; 22:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kayıt 1500tl başkasının üzerine yaptıramazsınız artık. Imei atma konusuna gelince BTK onlar için de önlem aldı. Yanı 4750+1500=6250TL yapar alacak kişi gider 500tl daha koyar Türkiye garantili alır. Artık yurtdışından ucuza telefon getirilip satılma devri bitti.

• Sıfırı 6300TL hocam. Satıcı arkadaşlar da haklı çünkü Samsung tr fiyatını çok düşük tutuyor. Dışardan alan kişi tr fiyatı ile aynı fiyata alıyor dolayısı ile de Yüksel fiyat istemek zorunda kalıyor. Ama hiç mantıklı değil bu fiyatlardan almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Kayıt 1500tl başkasının üzerine yaptıramazsınız artık. Imei atma konusuna gelince BTK onlar için de önlem aldı. Yanı 4750+1500=6250TL yapar alacak kişi gider 500tl daha koyar Türkiye garantili alır. Artık yurtdışından ucuza telefon getirilip satılma devri bitti.
    İmei atılıyor.Sorunsuz bir şekilde,server üzerinden cüzi rakamlara.

İphone'mi bu pasaport kaydı yaptırsın millet 1500TL verip. Bilmediğiniz her konuda yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanadianS44 -- 1 Eylül 2019; 21:51:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.