Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(SIFIR) Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha uyguna garantili 7900 xt var.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-xfx-radeon-rx-7900-xt-speedster-merc-310-20gb-gddr6-320-bit--157828460
-
Hangi model mesela sıfır 4070ti 25 bine 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
İkinci el xfx 7900xt ile sıfır 7800xt nitro+ 🤔 Herkesin tercihine saygım var elbette 😉👍
-
Öncelikle hayırlı satışlar , kart güzel bir model. Fakat ürün yurt dışı olduğu için garanti burada TR de işlemez.
Ve ürün sıfır satan satıcılar arasında 22.5 - 23 k ya satılıyor zaten. ve taksitle alınıyor.
Benim tavsiyem son karar yine sizin , 1.5 - 2 bin aşağı yazmadınız sürece bu sıralar satılması bu fiyata çok zor.
Kolay gelsin.
-
Erhan bey öncelikle bu şekilde nazik ve yapıcı bir yorum duymayalı epey oluyor çok teşekkürler .Üstad piyasa öyle degisken ki inanın ben de ne yapacagimi şaşırmiş durumdayim , daha düne kadar Türkiye garantili en dusuk fiyat 28 di ve 5 bin asagisini yazdim , simdi en dusuk rakam 24,5 oldu hani ben de 20 bine vermek istemiyorum acikcasi kullanmaya almistim zaten ödemeler ciktigi icin gönülsüz koydum satisa ama bu gidisle yine kendim acip kullanacagim sanirim 20 bin de yazik olur yane şu karta :/ Tekrar tesekkurler ilginize.
-
Rica ederim haklısınız piyasa çok değişken. Bnde arada satış yapıyorum sıfır ve 2. el piyasa sıfırda fiyat değiştimi hemen müdahale gerekiyor malesef , sıkıcı bir durum uğraşı açısından.
Uğraşılmadımı satışta olmuyor yada ucuzu vermek gerekiyor istenmese de. Paraya ihtiyaç yoksa kullanılabilinir iyi karttır. Bnde de aynı markanın pulse 7700xt si var memnunum.Tabi paraya ihtiyaç varsa (kimin yokki ödemeler yüzünden :) Piyasa takip edilerek fiyata yön vermek gerekiyor.
Son karara bir şey diyemem, ödemeler başka parayla karşılanırsa bir türlü, ihtiyaç varsa da karta elde tutulacak bir kartta tabi... Ucuza verilmek istenmiyorsa diye dedim.
-
Revize şart.
www.sinerji.gen.trAttention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-7800-xt-pure-white-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48113?utm_campaign=akakce&v=1.57.5gencergaming.comPowercolor Hellhound RX 7800XT 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartıhttps://www.gencergaming.com/powercolor-hellhound-rx-7800xt-16g-l/oc-16gb-gddr6-256bit-dx12-ekran-karti?ref=akakce&v=1.90.2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 22 Şubat 2024; 20:52:59 >
-
yane aynı çipsete sahip diye başka marka model linki paylaşıp revize şart diyenini de ilk defa görüyorum o zaman aynı çipset tüm kartların fiyatları bir olsun mesela Asus ROG ile Asus Dual aynı olsun hem ikiside asus En ucuz nitro+ 23.300 ₺ şuan hani onun linkini yazıp da revize edilmeli deseniz anlayacağım da...neyse pure isteyen pure alsın tabi , ama siz yine de iki kartı yanyana koyup bir bakın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 22 Şubat 2024; 21:7:53 >______________________________
-
Aynen doğru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 22 Şubat 2024; 21:10:50 > -
tmm hocam siz almanyadan alın tüh orda da stok yokmuş linki de silmişsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 22 Şubat 2024; 21:13:49 >______________________________
-
hocam amazon da 22.999 tl.
n11 de 22.129 tl.
bu piyasada o kart satilmaz.
piyasa allak bullak. bende yeni kart alma arefesindeyim.
karti takin kasaniza keyfini sürün bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz sıkışığım bu aralar yoksa aklımda hocam, zaten kullanmaya almıştım sonunda öyle yapacağım sanırım teşekkürler ilginize