Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
hocam öncelikle bu fiyata kesinlikle revize şart,çünkü 8plus TR telefonu olanlar 6dan başlıyor 64lük hafızası olanlar 256lıklarda 7-8e yenilenmiş olarak sitelerde satışı var vade farksız 6 taksitli olarak kısaca alan kişi 8 ay kullanabilecek bile olsa 4 ay boşluğu kalıcak hemde 8 plus için uğraşmaz kimse çünkü 4 ay e simli 4 ay fiziksel bile kullansa sim kart değişikliklerinde bankalar bloke yapıcak onlarlada uğraşıcak,astarını geçiyor kısaca. |
yorum kirliliği yapmak istemem ama yazınıza istinaden yorum yapmak istedim.. öncelikle geçmiş olsun pasaport kayıtlı cihaz tanıdığınızdan almıyorsanız her zaman risk. sizin bu paylaşımınız buna örnek olmuş hayırlı satışlar hocam |
hocam öncelikle bu fiyata kesinlikle revize şart,çünkü 8plus TR telefonu olanlar 6dan başlıyor 64lük hafızası olanlar 256lıklarda 7-8e yenilenmiş olarak sitelerde satışı var vade farksız 6 taksitli olarak kısaca alan kişi 8 ay kullanabilecek bile olsa 4 ay boşluğu kalıcak hemde 8 plus için uğraşmaz kimse çünkü 4 ay e simli 4 ay fiziksel bile kullansa sim kart değişikliklerinde bankalar bloke yapıcak onlarlada uğraşıcak,astarını geçiyor kısaca. |
Teşekkürler |
Anladım üstad , peki ne olmalı rakam ? hani sırf içerisindeki 256gb hafızası için bile 5 bin lira istiyor telefoncular herşeyi aktif çalışan bir cihaz için 6 bin çok olmasa gerek diye düşünüyorum ( kamera , parmak izi okuyucu , retina sensörü gibi gibi... ) nasıl bir rakam uygun olur sizce ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
valla ben bu yazdığınız rakamlara hiç denk gelmedim ki durum buysa da kenarda yedek durması çok daha mantıklı en uyduruk telefon bile şu rakamlardan pahalı zira |
hocam bence kenarda dursun evde birine lazım olur 8 ay kullanım hakkı var onu belirtirsiniz misler gibi kullanır o kişi,mesela 4üncü aydan sonra aktif olursa cihaz taa bir dahaki senenin 8inci ayına kadar kullanım hakkı oluyor,ben olsam sizin yerinizde ölü fiyata gideceğine kenarda tutarım çünkü yd telefonların alıcısı az oluyor adam TRsine bakıyor mesela 8 plusun 8k olsa sizden gelip 6ya şahsen ben almam 2bin TL için uğraşmam giderim TR alırım bu mantıkta çoğu kişi ama yüksek model olsa mesela 15 pro max 16 pro max gibi Türkiye cihazı 100k iken 35-40 oluyor YDları o zaman albenisi oluyor bir akış-al sat oluyor,arkadaşım kaç ay 15 pro max YD satmaya çalıştı SİM takılmamış telefondu sonra yakınına sattı dahada bulaşmam YD işine diyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 2 Mart 2025; 23:9:41 > |
eyvallah üstad ben de öyle düşünüyorum açıkcası 8 plus da olsa hala güncelliğini koruyan bir cihaz kamerası ekranı gayet kaliteli işlemci de yeterli ne kasma var ne donma hani 10k ya satılan çoğu çin malı cihazdan iyidir zira :) valla en kötü eski arcade oyunların yüklendiği delta diye bi app var belki denk gelmişsinizdir onu yükler 256 gb el konsolu olarak kullanırım |
evet hocam denk geldim,8 plus şuan çoğu amiral dedikleri android telefona taş çıkartır akıcı ve donması kasması yok dediğiniz gibi,yine isterseniz ilanda tutun her malın alıcısı vardır biri çıkar alır ama ölü fiyata vermeyin. iyi forumlar. |