Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Sennheiser CX 2.00i Kulakiçi kulaklık (Takas olur - oyuncu kulaklığı ile) Satın Al 7 Eylül 2018 22:58 1 1 Sıfır Sennheiser CX 2.00i Kulakiçi kulaklık (Takas olur - oyuncu kulaklığı ile) MerhabalarYaklaşık 1 hafta önce -yaklaşık 14 aydır kullandığım- Sennheiser CX 275s kulaklığımı bozulduğu için servise yollamıştım. Bu sabah ulaştılar ve bir üst modeliyle (CX 2.00i) değiştirmeyi teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Piyasa fiyatı 240-270 lira gördüğüm kadarıyla. Satış fiyatım 200 Lira'dır. Takas Fiyatım 220 Liradır.İzmir içi elden teslim yaparım veya önce havale sonra (aynı gün içerisinde) kargo olacak şekilde ayarlarım.Not: Beyaz mı gelecek siyah mı bilmiyorum.Not: Oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. Üstüne para vermeyeceğim şekilde bir modeli olan ve takas düşünenler bana ulaşabilir (sıfır olmalı). Başka takaslara da açığımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Sennheiser CX 2.00i Kulakiçi kulaklık (Takas olur - oyuncu kulaklığı ile) Takasla alınık iPhone 6s , 6s plus veya 7 *Zippo Dükkani* Güncelleme (Aralık 2016)