Şimdi Ara

SIFIR SIII, iPhone5 ya da OneX ile TAKASLIK Galaxy SII (Turkiye Garantili )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    i9100 Galaxy SII telefonum baslikta belirttigim telefonlarla takasliktir. 2011 Agustosun sonunda Vatan Bilgisayar'dan alinmistir, faturali garantili cihaz.

Uzerinde yurtdisindan bana 30 dolara malolan armor shield 3M ozel karbon kaplama vardir, telefonun elden kayma katsayisini mukemmel bicimde azaltmistir ve orijinal bir goruntusu var.

Sag tarafta tasarim problemli olan orijinal arac kitine takip cikarmaktan dolayi olusan fakat rahatsiz edici olmayan birkac centik var. Ahize kisminin siyah boyasinda da nokta kadar bir boya soyulmasi var.

Ayrica istenirse ozel 2100luk orijinal batarya ve kapagi da verilecektir.

Ankara ici elden takas disinda kargo secenegi yoktur.

Galaxy SIII veya belirttigim diger telefonlar pasaport kayitli veya baska saglikli kayit yontemleriyle kayitlanmis olmalidir, IMEIden kapanmama garantisi verilmiyorsa tercih etmeyecegim.

NOT: Alinacak telefonun sifir kapali kutu olmasi sarttir.

Takas fiyatini konusuruz, yurtdisi veya yurtici garantili telefonlara gore farkli fiyatlarda karar kilariz. Siz yine de tekliflerinizi PMden gonderebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Konuyu baltalamak istemiyorum ama şu kadarını söylemek istiyorum ki cihazın veya ekatraların size maliyeti alıcıyı ilgilendirmez. Bugün 800TL eden bir telefona ekstralarla 900TL anca yaparken 1000liranın üstünde ve kayıtsız satılan bir cihazla takaslamak istiyorsunuz. Kayıtlı olunca 1150-1200TL'i buluyor bu cihazlar. 1.5 katı fiyata satılan cihazlar için sadece takas yetmez, üzerine para, nakit vs de isterler. Sadece ufak bir eksiği, dikkatinizden kaçan bir şeyi belirtmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Konuyu baltalamak istemiyorum ama şu kadarını söylemek istiyorum ki cihazın veya ekatraların size maliyeti alıcıyı ilgilendirmez. Bugün 800TL eden bir telefona ekstralarla 900TL anca yaparken 1000liranın üstünde ve kayıtsız satılan bir cihazla takaslamak istiyorsunuz. Kayıtlı olunca 1150-1200TL'i buluyor bu cihazlar. 1.5 katı fiyata satılan cihazlar için sadece takas yetmez, üzerine para, nakit vs de isterler. Sadece ufak bir eksiği, dikkatinizden kaçan bir şeyi belirtmek istedim.

Basabas takas ibaresi gordunuz mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Konuyu baltalamak istemiyorum ama şu kadarını söylemek istiyorum ki cihazın veya ekatraların size maliyeti alıcıyı ilgilendirmez. Bugün 800TL eden bir telefona ekstralarla 900TL anca yaparken 1000liranın üstünde ve kayıtsız satılan bir cihazla takaslamak istiyorsunuz. Kayıtlı olunca 1150-1200TL'i buluyor bu cihazlar. 1.5 katı fiyata satılan cihazlar için sadece takas yetmez, üzerine para, nakit vs de isterler. Sadece ufak bir eksiği, dikkatinizden kaçan bir şeyi belirtmek istedim.

Basabas takas ibaresi gordunuz mu ki?

3M Carbon'un fotoğrafını gösterebilir misiniz rica etsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.