Şimdi Ara

Sıfır T-Roc 140 km’de DSG Arızası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
33.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ç ü ş demek geldi içimden. Ecoboost buna güldü :)
  • Burası karışır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.42 -- 24 Şubat 2021; 0:1:48 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vw ler çok kaliteli araba ama enterasan arızaları oluyor 80 li 90 lı yıllarda vw araçlar devamlı hararet yapardı herkez aracına içeriden fan açma dügmesi taktırırdı fanı manuel açardı,2000 lere dogru bu sefer tdi araçlarda kurum birikmesi bilmemne oluyor randıman alınamıyordu sonra dsg çıktı ısrarla bu sanzımanı kullanıyor ilginç bir firma.
  • Zibilyon tane satan dsg de elbette sorunlu olanlar olacak.
    Nedense hep vag grubu araçları sorunlu olduğunda böyle paylaşımlar ortaya çıkıyor. Heralde arz talep meselesi.. vag araçlarının çuvallamasını bekleyen aç kurtlar mutlu oluyor.. kedi ciğer meselesi.

• Şu ölü taklidi yapan fosfoscular yokmu..)

birde ara ara tüm sorunlar giderildi diyenler var..)

diğer tarafta da vag grubu çok satıyor karışmıştır durumu..

celladına aşık olan peygamber devesi gibi sonunuz

sizleri böyle konularda meydanlarda görmek isteriz çıkarın kafalarınızı kumdan.

• Kurgu gibi geldi, yine birinin yakınının dsg arızalanmış..

Gerçek ise de gayet normal bir şey milyonlarca satılan araçlarda elbette hatalı üretim olanı da çıkabilir, bugün milyon tl değerinde markaların araçlarında bile sıfır alındığı halde arızalar çıkabiliyor. Gelip de konu açmak bile gereksiz, her aracı bozulan konu açsa başka yazı okuyamayız sitede gerçi bunun yakınının aracı arızalanmış.

• forum loopa girdi

araba fiyatlari ne zaman duser

dsg

baska konusacak konu yok

panik yapacak bisey goremedim ben. bu isler piyango. sifir mercedes s500 de bozulabiliyor, ferrari de. 15-20 bin euroluk araba da bozulsun nolcak?

garanti bunun icin var. masraf etmeden yapip verirler. yanina da ilk 2 bakimi hediye alirsin. cozumu bilinen, basit bir problem

en azindan kullanici hatasi diyip de gondermemisler

not: arac ayipli urun degil. en azindan simdilik. hukuk bilmeden hukuki terim kullanmak da moda oldu

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Biri 2005 model biri de 2011 model otomatik passatı olan her iki arkadaşımın aracında da bu yıl otomatik arızası çıktı . 2005 model olanı yüksek ücretle özel bir serviste yaptırdıktan sonra sattı , 2011 model olanının 2. Şanzıman arızasıymış . Bu da tesadüf mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Kurgu gibi geldi, yine birinin yakınının dsg arızalanmış..

Gerçek ise de gayet normal bir şey milyonlarca satılan araçlarda elbette hatalı üretim olanı da çıkabilir, bugün milyon tl değerinde markaların araçlarında bile sıfır alındığı halde arızalar çıkabiliyor. Gelip de konu açmak bile gereksiz, her aracı bozulan konu açsa başka yazı okuyamayız sitede gerçi bunun yakınının aracı arızalanmış.

satış temsilcimizde konuya teşrif etmiş

tüm sorunlar giderildi sanırsak.

nema problema..

dağılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

forum loopa girdi

araba fiyatlari ne zaman duser

dsg

baska konusacak konu yok

panik yapacak bisey goremedim ben. bu isler piyango. sifir mercedes s500 de bozulabiliyor, ferrari de. 15-20 bin euroluk araba da bozulsun nolcak?

garanti bunun icin var. masraf etmeden yapip verirler. yanina da ilk 2 bakimi hediye alirsin. cozumu bilinen, basit bir problem

en azindan kullanici hatasi diyip de gondermemisler

not: arac ayipli urun degil. en azindan simdilik. hukuk bilmeden hukuki terim kullanmak da moda oldu

s 500 ile folksfageni aynı cümlede kullanmak

mercedese için ne büyük haksızlık sanırım yazarken idrak edememektesiniz.

bakın bakalım o zaman sıfır s 500 bozulma oranı ile

sıfır dsg arıza oranına sonucuda buraya yazın

herkes görsün

kronik arızalı bir ürünün hangi tarafını savunmaktasınız anlaşılamaz..

satış temsilcisi olsanız anca

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Wolkswagen alınır. Garanti uzatma yapılır. Garanti biter bitmez wolkswagen hastası birine kakalanir. Ve risk ortadan kaldırılır.

öyle basit değil işte garanti bitmeden de sende patlıyor işte örnekleri bol .50 km de mi patlayan dersin bunun gibi 140 km de dersin.patlıyor hert türlü abimin polo su 6000 km de patladı. öyle garantiyi beklerim hertürlü kakalarım planlarını ters düşürüyor bu ww. anında sana giriveriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 24 Şubat 2021; 0:50:14 >
  • C segmenti parasına, bomboş tenekeye o kadar para veren bir de dsg piyangosundan ödül kazanmış. Vallaha bu durum hiç sürpriz değil artık ve bu forumda bir milyon kere dedik ki açılımı Doğrudan Sanayiye Git olan bir şanzıman almayın. Ama üstelik şişik fiyatıyla t-roc ve arıza. Sanki bile bile lades.

DSG'li araç almayın, paranızı sokağa atmayın!

• Ek bir not, konuyu açan kişi olarak, kendi kiralık golf 7.5'im de 15 bin km'de dsg arızası vermiştir. Kiralık Araç olduğu için hiç sallamamisimdir Kendi görüşüm sürekli şehir içi trafikte kuru dsg'nin arıza vermeme olasılığının olmadığıdır. O kadar dikkat etmeme rağmen sürekli köprü trafiği geçmek direk arıza sebebi oldu 15k da. Su an hala garanti uzatıp polo alma fikrim de vardır zarar ettirmedigi için

• açık ve net bunları bile bile ww alan ve aldıktan sonra da savunan net enayi dir benim gözümde.malum hükümeti çalıyor ama çalışıyor diye savunan zihniyet den hiç farkı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 24 Şubat 2021; 0:53:38 >
  • Seri üretim olan her üründe mutlaka %1-2 gibi bir fabrikasyon hatası çıkabilir bu çok normal ancak burda önemli olan satıcı grubun ayıplı malı değiştirip kullanıcıyı memnun etmesidir. Bunu yapmayıp kullanıcı mağdur ediliyorsa ozaman bu insanlarla alışveriş yapmamak gerekir. Bu araçlar özellikle ülkemiz şartlarında dünyanın parası. Okadar para verip aldıktan sonra problem yaşayan adama gelip de golf süper vw'e laf söylemeyin cart curt konuşmalar da ayrı saçma olmuş

• Tok kapı sesciler , almandan şaşmayan abiler servisten eve kadar gelemeyen , daha 140 km de patlayan dsg yi sıvamaya gelmişler . Mağdur olan araç sahibini yalancılıkla neredeyse vatan hainliği ile suçlayacaklar . Umarım bir gün aynı hadise bunların başına gelir de serviste 370 K sayarken yağlayıp ballayan satış sorumlusu arkadaş araçta daha 1000 km yapmadan arıza çıkınca s . Çekip servisten şutlanınca anlarlar nasıl bir olaymış .
  • Ben 1 sene önce kuzenin sıfır km tiguan aldığını, 10.000 km de dsg arızası verdiğini söylediğimde, dsg ler artık sorun çıkarmıyo demişlerdi. Valla bunu bile bile alana üzülmüyorum açıkçası. Çünkü böyle bir şey var şehir efsanesi değil. Kuzen binmeye devam ediyo yaptırıp kullanıyo. Ben bir kere düştüm o hataya, bazı üretimlerde bu çıkabiliyo, çıkmayadabiliyo, tamamen şans işi. Doğuş kabul etse, evet abi 10000 araçtan 1 inde bu sorun var üretimde değişim sağlarım dese, alınıp binilir ama yok, sırf servisin yaklaşımından almam zaten. Hiç sevmiyorum bu wv i hiç. Zamanında yaşattığından da kaynaklı. Valla ne yalan diyeyim üzüldüm. Yazık gerçekten bu arabaların ederlerinin 10 katı üzerine fiyat koyup alıyoruz, böyle bir tavır küfür gibi.

• 4 yıldır kullandığım ve daha 32 bin km olan dsg li Passat sayesinde dsg li doğus grubu araçlara tövbe ettim. Uzatılmış garantide bile sorun çıkarıp fatura ödetme meyilli bu aç gözlü zihniyetin kapısindan içeri adımımı bile atmam. 7 ileri kuru kavrama dsg bildiğiniz saatli bomba. Valla 1 yılı kaldı satmaya. Nasıl olsa hastası çok. Kore ya da Fransız bakayım. Alman araç servisten çıkmıyor, varsın tok kapı sesi olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.