Şimdi Ara

SIFIR - UK POLO CLUB ERKEK BOT Siyah 44 Numara - Fiyat Dustu - 40TL - KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bot'u Hepsiburada'dan 69.90TL'ye aldim fakat 44 numara buyuk geldi. Urun bana HB Poseti icinde yollanmisti, ben de iade icin o sekilde gonderdim fakat yolda zarar gormus iadeyi kabul etmediler. Isin garip tarifi ana urunu posetle yollayan site simdi buyuk bir koli ile gondermis.

Ayakkabi hic giyilmedi, fotograflardan detayli bakabilirsiniz, gayet kaliteli ve ic dokusu guzel.

SIFIR - UK POLO CLUB ERKEK BOT Siyah 44 Numara - Fiyat Dustu - 40TL - KARGO BEDAVA

Fiyat: 40TL

KARGO BEDAVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 7 Kasım 2016; 12:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  SIFIR - UK POLO CLUB ERKEK BOT Siyah 44 Numara - Fiyat Dustu - 40TL - KARGO BEDAVA

Bunu eklemeyi unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 16 Ocak 2016; 11:12:03 >
  • Fiyat 50TL'ye cekilmistir.

• pm
  • Arkadaslar fiyati 40TL'ye cektim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.