Şimdi Ara

Sıfır Xbox One S alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi süredir 2.el bakıyorum letgodan ama orada da fiyatlar uçuk. 250-500₺ fark için 2.el ilanı beklemeye değer mi sizce, yoksa sıfır almalı mıyım. Sıfır almalıyım diyorsanız da hangisini önerirsiniz konsol oyuncusu olmadıgım için bir bilgim yok

1660₺

1600₺

Okuyucusuz 1500₺

• Sıfır xbox one s alana kadar 2. El one x daha mantıklı olur, sahibinden veya forumun ikinci el bölümünden takip edip sıfır one s fiyatının az bir miktar üzerine 2. El temiz one x bulabilirsiniz.

Sadece 30 sn lik araştırmayla karşıma böyle bir ilan çıktı. Biraz piyasayı araştırarak 1700-1800 seviyelerinde one x yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kısacası attığınız ilanlardaki fiyat aralığında one s alınmaz. Ama kampanya ile 1200-1300 aralığında sıfır bulabilirseniz iş değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 15 Mart 2020; 23:36:4 >

• Merhaba, bende 1.100-1.200 civarına 2.el bir One S almayı düşünüyorum bilgisayar toplamak masraflı olduğu için Game Pass beni tatmin eder mi? Yoksa sıkılır mıyım? Pc toplamak mı mantıklı yoksa One S oyınlarda Üzmez mi?
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünerek one s almaya karar verdim. Sonucta 1200₺ bütçeye bu oyunları oynayacak pc toplamak imkansız. Gamepass kütüphanesi de zengin. Bence değiyor
  • Sene başında 1.300 e One S aldım sonra satıp X aldım. Mümkünse X alın keyfi başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoz01

Ben de sizin gibi düşünerek one s almaya karar verdim. Sonucta 1200₺ bütçeye bu oyunları oynayacak pc toplamak imkansız. Gamepass kütüphanesi de zengin. Bence değiyor
    One X almaya bütçem yok o yüzden S’de karar kıldım bende fakat oyunlarda kasma donma olur mu onu düşünüyorum.
    Bazı oyunları 900pde oynatıyormus diye okumustum ama fat kasa mı yoksa S mi hatırlamıyorum
  • quote:

Bazı oyunları 900pde oynatıyormus diye okumustum ama fat kasa mı yoksa S mi hatırlamıyorum
    Hocam bu konsolun çıkış amacı 4K 60FPS oynatması değil miydi?

Şimdi Forza veya PUBG’yi 900p’de oynayacaksak ne anlamı var
    One S için yazmıştım
  • quote:

One S için yazmıştım
    One S güçsüz mü ya o kadar?
    Ps4 den azıcık güçsüz
  • quote:

Ps4 den azıcık güçsüz
    Şu an üzüldüm biraz
  • Ocak 2020 tarihinde alınma, 1 TB One S yanında 1 ay game pass ve live ile ne kadara satılır acaba? Kutusu, kitapçığı eksiksiz..
  • sciende S kullanıcısına yanıt
    1250 tl .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.