Şimdi Ara

SIFIR XBOX ONE X’DE FAN SESİ SORUNU - VATAN İADE ALMADI KONUYU MICROFOST ÇÖZDÜ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
8.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni cihazım elime UPS kargo ile bu sabah ulaştı ve bir öncekini teslim ettiğim temizlikte, herhangi bir çizik vb. olmadan sıfır görünümlü bir cihaz geldi. (belki sıfır da olabilir bilmiyorum)

Akşam eve geçtiğim zaman fişe takıp ses ve yazılım durumlarına bakacağım.

Son durumu yine buradan yazarım.
  • 1-2 yıllık ultimate üyelikte satın al ve xbox evrenine hoş gel :D
    sonra niye daha önce satın almamışım diye kendine soracaksın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 27 Ocak 2020; 16:46:42 >
  • Cihazı kurdum ve çıt sesi dahi yok, herşey sorunsuz, artık oyunlara dalma zamanı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Cihazı kurdum ve çıt sesi dahi yok, herşey sorunsuz, artık oyunlara dalma zamanı :)
    Hadi geçmiş olsun iyi oyunlar.

The Most Powerful Console Ever!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Cihazı kurdum ve çıt sesi dahi yok, herşey sorunsuz, artık oyunlara dalma zamanı :)
    Fan sesi boştayken bile hiç gelmiyor mu hocam ? Üfleme sesi değil de dönme sesi gibi ?
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç ses yok

• Legoloman kullanıcısına yanıt
    Boştayken ufak ses de mi gelmiyor? Nası ya

• Valla 4 tane X gözlemledim hepsinde boştayken fan dönmesi sesi geliyordu. Bende sorun etmiyorum o yüzden.

• kulak dayarsan tabi fan sesi hdd sesi gelir
    ortalama 1 metre den hiç bir ses duyulmuyor boşta iken
    tabi konsol havadan bir yerde ise ve fazla ısınmadıysa
  • 1-2 metre ötedeyken duyulmuyorsa zaten hiç sorun yoktur. dibine girersek tabiki de duyulur bende mesafe varken duyulmuyor demek istedi :)
  • Odanın içerisinde cihaz boştayken bile 3 metre geriden fan dönme tıkırtısını duyuyorum ben. Youtube da izledim çoğu kişide hep aynı...

• Arkadaşlar cihaza eğilip kulağımla dinlemeye çalışmıyorum tabi ki :)

Dört bir tarafı açık olarak tv ünitesi üzerinde duruyor cihaz ve ben 2 metre önünde oturup oynuyorum. Rahatsız edici boyutta herhangi bir fan ya da hdd sesi gelmiyor. Forza yükledim dün akşam, onu denerken bazı sahnelerde fanı kısa süre duydum ve sonra yine sessizleşti.

Şu ana kadar nintendo’dan ps2’ye kadar neredeyse satışa sunulmuş her konsolu kullandım. Aralarındaki en sessiz çalışan cihaz bu diyebilirim.

• Series X dehşet gücüne rağmen One X ile aynı sesi çıkartacağı açıklandı.

• Arkadaşlar ses olayına takılmamız normal. Anormal şekilde çıkıyorsa mutlaka sorgulanmalı. Konsolun bir özelliği az ses çıkarması.

SIFIR XBOX ONE X’DE FAN SESİ SORUNU - VATAN İADE ALMADI KONUYU MICROFOST ÇÖZDÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: getta

Arkadaşlar ses olayına takılmamız normal. Anormal şekilde çıkıyorsa mutlaka sorgulanmalı. Konsolun bir özelliği az ses çıkarması.

Katılıyorum size. Yıllarca pro kullandım onda üfleme sesi geliyordu tamam kabul ama bunda boştayken bile fan dönme sesini rahatlıkla 3 metre öteden duyabiliyorum. İnternette çok video izledim herkes normal olduğunu yazmış ama bilemedim sıfır aldığım cihazı microsoft'a göndermeye gerek var mı yok mu ?

Video cekmis miydiniz bakalım

• getta kullanıcısına yanıt

Buyurun çekmiştim hocam.
    Bunun cihaza yakınlıgı nasıl bende bu kadar cıkmıyor bu biraz sesli calısıyor. Boştayken baktım.

• getta kullanıcısına yanıt
    Arka çıkışların oradan 20 cm uzaklıktan çektim videoyu hocam anlamadım inanın bir sıkıntı var mı yok mu ?

Youtube da benzer videolar izliyorum sormuşlar bu ses normal mi diye ? Herkes normal diye yorum yapmış yabancı kullanıcılar.

Örnek video :
    david buttermanyoutube
    Xbox one x fan noise...Is it normal?
    https://www.youtube.com/watch?v=0mlbzJarMpE

1 metre uzaklıktan o sesi duyuyor musunuz? Ben kulağımı yaklaştırınca ses duyuyorum ama oda ufak ve dikkat etmezsem hiç ses yok. Eğer açtığınızdan itibaren oda içinde rahatça konsolun sesini duyuyorsanız problemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.