Şimdi Ara

SIFIR XBOX ONE X’DE FAN SESİ SORUNU - VATAN İADE ALMADI KONUYU MICROFOST ÇÖZDÜ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
8.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: korner12

Sıkıntı yok hocam microsoft değiştirir sıkıntı yok ama insanın canını sıkıyor. İnsan bir kontrol eder gönderirken Bu arada garanti süresi 2 yıl değil mi ?
    Microsoft 3 yıl garanti veriyor artık dünya çapında
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun adı coil whine kulağınızı fanın dibine dayamadığınız sürece bu sesi duymanız cok zor yani rahatsız edici bi ses değil. Performansa veyatta ileriye dönük cihaza herhangi bir zararı yok tek sorunu hafif ses yapar buda dediğim gibi konsoldan cok az uzaklastıgınız zaman duyulması cok zordur. Bu hemen hemen bir çok konsol da ps4 x one s dahil bir çoğunda vardır.Genel de bu tür durumlarla ilgili araştırmadan servise vermek pek mantıklı değil çünkü eliniz de sıfır bir cihaz var siz gereksiz bi sebepten dolayı cihazınızı servise veriyorsunuz. Evet belki de size daha az ses çıkaran bir ürün yolluyorlar fakat sıfır cihazınızı verip yerine tamir görmüş içi açılmış daha önce bozulmuş veya onarılmış bir cihaz alıyorsunuz yani düşündüğünüz zaman mantıklı değil. Youtube xbox one x fan noise yada coil whine yazarsanız ne kadar yaygın bir durum oldugunu görebilirsiniz bu diğer konsollar için de geçerli. Hatta ps4 coil whine den dolayı kolay kolay değişim veyatta iade yapmıyor çünkü okadar çok var ki hepsini iade alsa yada değişim yapsa adamlar batabilir. Size gelen 2.cihazda da aynı sesin çıkmasının sebebi yaygın bi durum olmasından kaynaklı. Neyse çok uzattım sanırım bu tür durumlar da kesinlikle araştırmadan servise garantiye başvurulmamalı iyi forumlar

• onurkeskin02 O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

Yıllardır konsol kullanıyorum. Uzunca bir süredir de ps4 pro kullandım. İnan elime çok sayıda cihaz da geçti hem fat kasa hem slim hem de pro.

Bu çıkan ses kesinlikle normal değil ve boştayken odanın içerisinde insanı inanılmaz derecede rahatsız ediyordu.

Şu an gelen cihaz çok sessiz bilginiz olsun.

O kadar para ödeyip de bu sesi çekemezdim açıkcası 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 kere gonderdim gelen 2 cihazdada coil whine sesi var oyunlari tekrardan indirmekten sıkıldığım için pes ettim artik konsol kapaliyken ses yok ama acikken ses var hardsisk calisma seside geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk çıktığından beridir üç kez one x sahibi oldum üçüde ultra sessizdi. Bu son aldığım konsolda zır zır ses gelmesi rahatsız etti. Göndermiycektim fakat bugün kayıt oluşturdum. Bakalım ben kaç konsolda sessiz konsola kavuşcam =]

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

İlk çıktığından beridir üç kez one x sahibi oldum üçüde ultra sessizdi. Bu son aldığım konsolda zır zır ses gelmesi rahatsız etti. Göndermiycektim fakat bugün kayıt oluşturdum. Bakalım ben kaç konsolda sessiz konsola kavuşcam =]
    Gönderin hocam o ses çekilmez sessiz oda ortamında bariz vırvırrr kafa ütülüyor
  • vatanda satılan cihazlarda mı oluyor bu sıkıntı acaba benimde alma niyetim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

vatanda satılan cihazlarda mı oluyor bu sıkıntı acaba benimde alma niyetim vardı.
    Onla alakası yok, nette de bi sürü var bunu yaşayan şansa artık. Bende Vatandan aldım 0 ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

İlk çıktığından beridir üç kez one x sahibi oldum üçüde ultra sessizdi. Bu son aldığım konsolda zır zır ses gelmesi rahatsız etti. Göndermiycektim fakat bugün kayıt oluşturdum. Bakalım ben kaç konsolda sessiz konsola kavuşcam =]
    Bugün Vatan'dan aldığım Xbox One X de aynı fan sesi sorunu var maalesef.

Uyku modundan indirme yaparken bile sessiz odada kulak tırmalıyor. Sizde son durum nedir hocam?

Garantiye göndermeli miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 20 Şubat 2020; 1:1:57 >
  • stanco kullanıcısına yanıt
    Hocam durum şu;

Bu fan sesi 50/50 şansa kalmış. Ayrıca Fan sesinin çıkması okuduklarım kadarıyla oyunlarda sıkıntı yaratmıyor.
    Yani cihazın tek sıkıntısı bu. Buradaki arkadaşlar gönderdi sessiz cihaz geldi.

Rahatsız oluyorsanız gönderdiğinizde büyük ihtimalle yenilenmiş ürün gelecek.
    O yenilenmiş üründe buradakiler gibi fan sesi için gönderip düzeltilmiş halidir sanırım.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Yani siz göndermediniz doğru mu? :)

Yok hocam ben okuduklarım kadarıyla yorumladım sadece. Benim ki sessiz çıktı şansa.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ben göndermeyi düşünüyorum tahammül edilebilir değil ses.. uyku modunda bile alçalıp yükselen tiz bir fan sesi geliyor.. Bakalım, gelişmelerden haberdar ederim inş sorunsuz ürün gelir :)

Gönderin tabii herkes gelen cihazdan memnun.
  • adresinden arıza talebi oluşturdum.

UPS'i aradım, iade kodunu söyledim. 15 dk. sonra gelip aldılar.

Süreç oldukça hızlı ilerliyor. Güncellemeleri yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 20 Şubat 2020; 11:27:17 >
  • fan sesinden dolayı garantisinin bitmesine 1 ay kal a cihazi tamir e gönderdim

geçen cuma aldılar pazartesi başka bir cihaz elime ulaştı fan sesi sorunu falan yok canavar gibi maşallah
  • Arkadaşlar konu ile çok alakalı değil ama vatandan xbox one x almayı düşünüyorum jedi bundle. 2999 fiyatı şu an. Yalnız vatan dışında 4500 6000 arası fiyatlar var, vatan da neden diğerlerinden bu kdr ucuz? bilmem gereken bir eksiği var mı? baktım ama bir eksiğini göremedim. Konsollar konusunda çok bilgili değilim, kusura bakmayın

• Guest-714AB4560 G kullanıcısına yanıt
    Hocan şuan Konsol olarak ne kullanıyorsunuz ve one x gerçekten sessiz mi çalışıyor fan sesi konusunda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    İyi günler ps4 pro da dediğiniz sorunlar kesinlikle var özellikle günümüzde ps4 pro gta5 te sensizken warzone da fan aşırı çalışıyor. Xbox one x de bu sorun var mıdır bir bilginiz var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.