Son 1 yıldır tam anlamıyla yatıyordum çok az kitap açtım geçen yazdan beri, bu yazın başından sağlam tutup seneye iyi bir sıralama yapmak istiyorum Önümüzdeki birkaç hafta soru çözümünden çok youtube'dan konu anlatım izleyerek geçireceğim çok az test çözeceğim için her gün yazmayabilirim. 6 Haziran Pazar Başlangıç Bugün elimde olan Bilgi sarmalı TYT Kontrol-4 denemesini çözdüm 57 Net yaptım pek memnun olmasamda konuları tekrar ettikçe hızlıca artacağının düşünüyorum. Genel olarak Geometri'de ve Fen'de eksiklerim çok onun dışında paragrafım çok kötüleşmiş umarım birkaç haftaya düzeltebilirim birlikte göreceğiz. 7 Haziran Pazartesi (Şimdilik sadece video izlediğim için izlediklerimi yazacağım) Mert hoca İlk 12 konu kampı-4.video izlendi Kısa biyoloji tekrarı yaptım Selin hoca hücre-hücre çeperi,zarı izlendi Üçgende açı 3 Kenan kara izlendi Adezyon kohezyon- Dayanıklılık (Vip fizik) izlendi Basit Eşitsizlikler-1-2 Mert Hoca'dan izlendi
8 Haziran Salı Mert hoca İlk 12 konu kampı-5.video izlendi Kenan kara Ek Çizimler 1-2-3 izlendi Denklemler Mert hoca'dan izlendi Bugün biraz verimsiz oldu yaklaşık 4 saat kadar çalıştım diğer derslere pek bakamadım temmuza doğru süreyi arttıracağım. 9 Haziran Çarşamba Mert hoca İlk 12 konu kampı-6.video izlendi 5 Video Hareket izlendi (Vip fizik) Kimya adası TYT A-1-2-3-4-5 izlendi
10 Haziran Perşembe Mert hoca İlk 12 konu kampı-7.video izlendi Kuvvet ve Newton yasaları-2-3 izlendi Kenan kara Dik üçgen1-2-3 izlendi Gizem Ural Sözcükte Yapı 1-2-3-4 izlendi 11 Haziran Cuma Mert hoca İlk 12 konu kampı-8.video izlendi Bugün ev biraz doluydu tekrar yaparak günü geçirdim. 13 Haziran Pazar Bilgi sarmal 5.kontrol denemesini çözdüm 60 net çıktı bu sefer Matematikte artışım var fakat sosyal ve Türkçe'de patladım bu sefer odaklanamadığım için Temmuz'da +70 net görmek istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan FG -- 13 Haziran 2021; 21:40:3 > |
Bildirim