Şimdi Ara

Sıfırdan başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce londra'da sıfırdan karakter açtım.Eski karakterim 1000 küsür günlüktü fakat yetenekleri berabattı.O zamanlar çok fazla popmundo hakkına bilgiler yoktu.Herneyse ilk önce deneyim puanlarını neye dağıtmalıyım ? Sonra hangi yetenekleri öğrenmeliyim.(kariyer için)

• Yeteneklerle zekayı fullemeye çalış. Tabi bu benim önerim ama zekayı ne kadar yükseltirsen o kadar hızlı ilerlersin.
  • Evet bir yerde daha okumuştum ilk zekanın olacağını.Ona vermeye başladım
  • tek tükte mesaj görmek ii burda
  • Düzelticez bölümü düzelticez

Kendime karakter açtım bir tane Londra'da.Keşke burda başlamasaymışım dedim ama boşver değişiklik iyidir dedim avuttum kendimi Üniversiteye yazdırdım.Yetenek kasıyorum şuan.Arada bir girip deneyim puanlarını zekaya veriyorum.Full yetenek kasıcam.Şuan Temel Telli Enstürümanlar ardındna Elektro gitar.Sonrasına bakarız.

• Bende yeniden başladım, eğlenceli olur diye...Eski popomunduculardanımBaya karakterle oynadım değiştirdim aklıma gelen isimlerden:Oliver Berns e bakabilirsiniz.Kanundan kaçma becerisinin nasıl yapıldığını ve 100 grafitinin nasıl yapıldığını biliyordum değişmediyse tabi
    İstanbuldayım ismim:Zeki Tuna
  • Of bende yeni karakter açtım eskisinin yetenekleri kötü diye bende ama hala o kadar oynadım oyunu kavrayamadım doğru düzgün Barcelona'da varsa benim gibi bi yardım ederseniz çok sevinirim adım Chloe Cabellos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp a sıfırdan başlamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zekayı fulledim sırada müzik yeteneği var.O da bitecek az kaldı sonra çekiciliğemi vereyim?
  • Bende tekrar başladım. eskilerden kim kaldi zaten. müzik yeteneğini fulledikten sonra vokal yapıcaksan yada solist olucaksan sesi hoş a getir gerisini çekiciliğe ver. yok vokal yada solist olmayacaksan çekiciliği fulle dış görünüşüde ameliyatla halledersin
  • Dış görünüş için kesinlikle ameliyattan uzak durun diyorlar, isterseniz bir araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.