Şimdi Ara

Sıfırdan Başlayabilir miyim ? Sanal Kumar İlletinden Kurtulmak(İkinci Vaka)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı Sanal Kumar diye açsam da ben rulette, blackjack'te filan değil Kripto Sektöründe büyük para kaybettim. Kripto Piyasası da büyük ölçüde Sanal Kumar sayılır.

Haziran Ayında Kripto Sektöründe 250 bin tl batırmıştım. Kripto Borsasına bu parayı kredi kartıyla yüklediğim için borç paraydı batınca . Daha önce konusunu açmıştım: https://forum.donanimhaber.com/sanal-kumar-bagimliligi--158661266

Aileme anlatmıştım. Ailem destek olmuştu, borçları ödemişti. Ödenen borcu, aileme her ay maaşımla ödüyorum. Borcun Yarısı hemen hemen ödendi.

Şu an Aileme Ödemem gereken borç yaklaşık 140 bin TL.

Tam yavaş yavaş bitiyor derken şeytanın dürtmesiyle 100 bin tl daha borçlandım. Ailem yine öğrendi, yine el mecbur ödediler.

Mart-Nisan ayına kadar tüm maaşımı aileme verince borcu tamamen bitiriyorum. Bu sefer Allah'ın izniyle kesin olarak bıraktığıma inanıyorum. Çünkü Bana Kripto Para Piyasasını hatırlatacak, çağrışımını yapacak her şeyi sildim bilgisayardan. Telegram'ı Sildim. Kripto Sitelerini filtreledim. Google'a yazsam da girmiyorum.

Yaşım 29. Kendime ait hiçbir varlığım, param yok. İlk defa Nisan ayından sonra olacak. Ve bu çok zoruma gidiyor çünkü 25 yaşından beri çalışıyorum tüm kazandıklarımı bu sektörde yedim. Asla bir daha ne kripto ne türk borsası ne de herhangi bir kumara bulaşmayacağıma dair büyük and içtim. Ve bunları çağrıştıracak her şeyi temizliyorum etrafımdan. Bu konuyla ilgili konuşuldu mu bile ortamı terk ediyorum.

Sizce Yeniden başlayabilir miyim ?

Yaşım 29. Para biriktirmek için çok geç kalmış olmaktan çok korkuyorum.

Tek bir avantajım var. Devlet Memuru olmak...

Bekârım ve yaşımdaki insanların evleri-arabaları var. Evlilikleri, çocukları var. Benim ise şu an borcum var...

• Facebook duvar yazıları gibi olacak ancak aşağıdaki yazı sorduğunuz sorular için yeterli bi cevap olacaktır hocam

Sıfırdan Başlayabilir miyim ? Sanal Kumar İlletinden Kurtulmak(İkinci Vaka)
  • Vay be dostum en azindan sen calisiyorsun ben ailemden aldigim herseyi batirdim
    500 bin tl alip nasil sifirladim hay kafama 2 milyon tl oldu nerdeyse
    Bugun artik kafama dank etti 170 dolarda gidince birak telegrma grubundayim diye atmasinlar diye kivranip duruyordum gerek yok

2 senedir bu salak kaldiractayim

Kapattim ekranı zerre unrudma degil ama dedigin gibi herseyi silmem gerekiyor bunu dusunmemistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Ekim 2024; 4:12:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle oluyor tam bitiyor diyorsun 1k dolar buldunmu yine şansini deniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Ekim 2024; 4:12:17 >
  • Ben 35 yaşındayım azima sicildi ulan bari 4k dolarim varken 2 ay önce kafama dank etseydi neyse en azından birakmakta birsey 40 dolari odama asicam cekicem bugun o parayi

• Kaldıraçla kalkayıp sananları yolup yolup atıyorlar. Süper dümen bu kripto dümeni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.