Başlığı Sanal Kumar diye açsam da ben rulette, blackjack'te filan değil Kripto Sektöründe büyük para kaybettim. Kripto Piyasası da büyük ölçüde Sanal Kumar sayılır. Haziran Ayında Kripto Sektöründe 250 bin tl batırmıştım. Kripto Borsasına bu parayı kredi kartıyla yüklediğim için borç paraydı batınca . Daha önce konusunu açmıştım: https://forum.donanimhaber.com/sanal-kumar-bagimliligi--158661266 Aileme anlatmıştım. Ailem destek olmuştu, borçları ödemişti. Ödenen borcu, aileme her ay maaşımla ödüyorum. Borcun Yarısı hemen hemen ödendi. Şu an Aileme Ödemem gereken borç yaklaşık 140 bin TL. Tam yavaş yavaş bitiyor derken şeytanın dürtmesiyle 100 bin tl daha borçlandım. Ailem yine öğrendi, yine el mecbur ödediler. Mart-Nisan ayına kadar tüm maaşımı aileme verince borcu tamamen bitiriyorum. Bu sefer Allah'ın izniyle kesin olarak bıraktığıma inanıyorum. Çünkü Bana Kripto Para Piyasasını hatırlatacak, çağrışımını yapacak her şeyi sildim bilgisayardan. Telegram'ı Sildim. Kripto Sitelerini filtreledim. Google'a yazsam da girmiyorum. Yaşım 29. Kendime ait hiçbir varlığım, param yok. İlk defa Nisan ayından sonra olacak. Ve bu çok zoruma gidiyor çünkü 25 yaşından beri çalışıyorum tüm kazandıklarımı bu sektörde yedim. Asla bir daha ne kripto ne türk borsası ne de herhangi bir kumara bulaşmayacağıma dair büyük and içtim. Ve bunları çağrıştıracak her şeyi temizliyorum etrafımdan. Bu konuyla ilgili konuşuldu mu bile ortamı terk ediyorum. Sizce Yeniden başlayabilir miyim ? Yaşım 29. Para biriktirmek için çok geç kalmış olmaktan çok korkuyorum. Tek bir avantajım var. Devlet Memuru olmak... Bekârım ve yaşımdaki insanların evleri-arabaları var. Evlilikleri, çocukları var. Benim ise şu an borcum var... |
Bildirim