Şimdi Ara

'Sıfırdan en hızlı kasılabilecek char?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90m var full taxi girsem lvl kaça kadar taxiye girmeye yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scholastic -- 10 Şubat 2010; 19:37:47 >

• blade mi açayım xbowmu solo kasmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scholastic -- 10 Şubat 2010; 19:44:34 >
  • Konu gerekli yere taşınmıştır.
  • işini biliyorsan wiz yada xbox + ff
  • pure int bow silkroaddaki en hızlı kasan chardır.
  • Str bow Biraz sp sıkıntısı olur ama hızlı kasarsın
  • 90 m çok az nere kadar gelmeyi planlıyorsun ufak bir örnek vermek gerekirse 52 den 76 lv'a full taxi gittim 300m goldum gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serverına göre değişiyor. 90m ile sadece taxiye mi gireceksin, yoksa item de alacak mısın?

Solo kasmak için xbow öneririm. Blade ile 30 tane takla atarken sen 1-2 crit ile işi bitiriyorsun.
  • SP farm yapmadan char kasmaya başlama derim..
  • en hızlı kasan char seti iyi wizarddır. 80 lvlde dahi günde 1 lvl alır, ayrıca partylerde aranan kişidir party sorunu çekmez. setinden str yi eksik etmezsen lvlindeki yaratığa rahat koyabilirsin. ölse bile diğer charlardan seri kasacaktır.

wizard kastım biliyorum.
  • Xbowlar en rahat kasan charlardır. Eu yeni geldiğinde ortalarda bir video vardı. Adamın elinde normal bir xbow. Yanılmıyorsam kendisi 70lvllerde ve 76lvl olan sniperları daha vuramadan yatırıyordu. Sadece bir örnek. İlla bu örnekle onun en iyi kasan char olduğuna bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

işini biliyorsan wiz yada xbox + ff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANL1TORUNU -- 27 Şubat 2010; 23:38:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.