Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfırdan Farksız 1 Aylık Dell G2724D Satın Al 23 Nisan 2024 21:17 1 1 Sıfırdan Farksız 1 Aylık Dell G2724D İlan başlığında belirtildiği üzere ürünler 3 Nisan Teslim tarihli Gaming.Gen üzerinden simülasyon sistemi kurmak için ( 3lü monitör) 2 adet satın alınmıştır. Bir heves aldım ancak 3 tane ayrı monitörlü sistem yerine 1 adet Oddysey G9 alma kararı aldım satma sebebim budur. Monitörler totalde 2 saat anca kullanılmıştır sıfırdan hiç bir farkı yoktur. Ölü piksel vs testi bile yapmadım direk kutusuna kaldırdım 3 ayrı monitör tatmin etmediği için. Aldığınız ürün sıfır neyse odur. Konya içi elden teslim önceliklidir. 1 adet fiyatıdır.0300Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G PRO X2 Lightspeed Beyaz ( Tertemiz )