Şimdi Ara

ASUS X550L - GARANTİLİ, SIFIRDAN FARKSIZ NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ASUS X550L - GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ NOTEBOOK

Sa..Arkadaşlar önce şunu belirteyim makina tertemiz resmen SIFIR ürün gibidir alalı 21 ay oldu 8 ay sadece kutusunda durdu askere gittim geldim kutusunda evde öyle durdu notebookun hala 3 ay daha garantisi devam etmektedir..Yani toplamda 8 ay kutuda durdu geri kalan 1 yıl gibi sürede de makinayı rahatsızlığımdan ve işlerden dolayı adam gibi kullanamadım kesinlikle ve kesinlike sıfır kondisyona sahip gıcır gıcır makina klavyenin toz kapmaması için kutudan çıkan bezine kadar herşeyi ilk aldığım günkü gibi tertemiz kutusu,faturası,sürücü kurulum DVD si herşeyi tamdır herşeyi orjinal eksiksizdir.. Zaten gelip gören bakan kişide bunu görecektir sıfırdan hiç bir farkı yoktur desem yeridir gerçekten..

Sistem Özellikleri:

-İ5 4200u İşlemci Turbo 2.6Ghz ( 3Mb Ön Bellek )

-4 Gb 1600 Mhz Ram

-2 GB GT 840m Harici Ekran Kartı

-500 Gb Hard Disk

-Dvd Writer

-15.6 İnç Led Ekran

-Cihazın içinde Gta 5 , Pes 16 , Fifa 16 , Cod Ghost , Battlefield 4 , Far Cry 3 ve 4 , Mad Max , Witcher 3 gibi son çıkan oyunlar yüklüdür oyunlardan sadece Battlefield 4 ü bitirebildim ve bir kaç gün Gta 5 oynadım diğerlerini zamanım olmadığı için oynayamadım bile doğru düzgün dediğim gibi makinayı zaten çok çok az kullandım..

-Laptopun yanında isteyene hediye olarak Jwin marka direksiyon seti ve 1 adet Gamepad de hediye edeceğim ..

İstediğim Fiyat: 1100 Liradır..Fiyatı düşürdüm ..

Fotoğrafları yarın müsait olunca yükleyeceğim isteyene whatsapp dan gönderebilirim hemen..İsteyen evime gelip istediği şekilde görüp bakıp test edip öyle alabilir her türlü kefilim laptopa kesinlike sıfır durumda eşe dosta gidecek bir makina ..Bilecik'te ve Eskişehir'de yüz yüze görüşme imkanım vardır arkadaşlar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 8 Ağustos 2016; 14:39:16 >

• Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Pm

Pm cevaplandı
  • Oyunlar orjinal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Oyunlar orjinal mi?

Cevaplandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Oyunlar orjinal mi?

Bende sormuş olayım.
  • Yok arkadaşlar oyunlar orjinal olsa zaten toplam kac lira yapiyor degiller yani laptopa öyle yuklemistim topluca oyunlar elime gecince ama Bf4 ve Gta5 haricinde adam gibi işten güçten oyun oynayamadim zaten ilandada dediğim gibi laptop cok cok az kullanildi kutuda durdu 8 ay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin 1000tl birakirsaniz 05335029411

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksimum 1000tl alabilirim son

• Gta5 de yüksek ve ya normal ayarlarda kaç fps aldığınızı söyleyebilir misiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfkasap

Gta5 de yüksek ve ya normal ayarlarda kaç fps aldığınızı söyleyebilir misiniz acaba

Fps olarak test etmedim ama 1366*768 çözünürlüğünde sadece texture Normal diğer her ayar High'da gayet akıcı oynatıyor..Gerçi Texture High yapıncada belki yine akıcı olarak oynatıyodur ama çok oyun oynayamadığım için fırsat bulup bakamadım zaten makinada oyun çok az oynandı sadece tek BF4'ü bitirmiştim o kadar..
  • Takip. Satılmazsa bir dahaki ay talip olabilirim

• Takip

• Cihaz sgallardo arkadaşa satılmıştır güzel günlerde kullanır inşAllah , hayırlı olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.