2 senedir kullandığım ve hiç bir sorunu olmayan Gri (graphite) Iphone 128 GB 13 promu, 16 pro max hediye geldiği için satıyorum ( Arada buyukluk dışında pek bir fark yok, 13 pro daha portable ).
Telefonumu Almanya'da alıp bizzat üstüme kayıt ettirdim, yasal süresi dolduğu için bütün diğer garantili telefonlarda olduğu gibi her hatla her yerde Türkiye'de ve dünyanın her yerinde çift hatlı olarak kullanılabilir. Zaten Garantili telefon diyen bakmayın, kayıtlı ise hepsi aynı.
Yani Türkiye'de hem e-SIM hem de fiziksel SIM'ini rahatlıkla kullanabilirsiniz. ikiside kaydedilmiş ve her hatta açıktır.
Ürünü ilk dakikadan beri kılıfla ve jelatinle kullandım ve hiç düşürmedim ( Biraz şanslıydım sanırım ). O yüzden hiç bir çiziği vuruğu veya herhangi bir değişimi kesinlikle yok.
Hiç bir şekilde tamir görmemiştir ve kutudan çıkardığım halinden farki yoktur. Yanında kutusu, kablosu verilecektir. 2 adet kılfı ile birlikte ama 4 5 kılıf daha almıştım söz vermeyeyim onları bulursam onları da vereceğim.
Pil ömrü bu kadar kullanılan diğer telefonlardaki gibi %83. Ortalama bir gün kullanıyordum ama yeni pil takıp 1.5 güne çıkarabilir ve sıfır yeni kutudan çıkmış hale getirebilirsinizö zira tek farkı pil sağlığı şu anda.
Elden alıp istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.
Kamera olarak gerçekten çok iyi. Hız oalrak hiç bir donma sorun yaşamadım. Sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.
renk olarak en populer ve eskimeyen metalik gri renk * graphite ( ekstra ücretli idi bu renk ).
Maalesef, takas yoktur. Ankara'da elden teslim edilir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.