Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cowin E7 - Inanilmaz Ses-Aktif gürültü engelleme - NFC -Yeni Gibi Satın Al 9 Kasım 2021 10:53 1 1 Cowin E7 - Inanilmaz Ses-Aktif gürültü engelleme - NFC -Yeni Gibi Inanılmaz harika bir sese sahip.. toplam 5 6 defa kullandım kenara koydum büyük kulaklık bana göre olmadığı için... ingiltere'de alındı. sıfırdan pek farkı yok. full kutulu.. aktif gürültü engelleme, NFC, ister kablolu( kablo kutuda var) ister bluetooth şeklinde kablosuz dinleme... deri kilif...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIRDAN FARKSIZ IPHONE 13 PRO Cowin E7 - Inanilmaz Ses-Aktif gürültü engelleme - NFC -Yeni Gibi